Şimdi Ara

2019 LG C9 OLED TV KULLANICILARI KULÜBÜ (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.987
Cevap
27
Favori
104.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam yine baktım da yok Allaha şükür. İnşallah arkadaşlar da çözerler sorunları. Tecrübe bilgi paylaşımı yapacaktık. Ölü piksel engel oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enessezgin E kullanıcısına yanıt
    Hocam inan ki çok sevindim senin adına.Zaten sen Burak hocam dan almışsın hiçbir sorun yaşamazsın.Olaki tv de sorun olsa Burak hocam gönderir yeni tv ni en geç 1-2 gün sonra yeni tv evinde olur.Biz gibi vatanla uğraşmazsın.

Evet ya C9 tv lerimiz hakkında burada bilgi paylaşımı yapacaktık karşılıklı tv nin özelliklerini birbirimize anlatıp fikir alışverişinde bulunacaktık ama konu bambaşka yerlerde maalesef.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enessezgin

Sağolun Burak hocam. Memnunum baya TV den. Allah bozmasın
    Hocam inşllah konu kendinden geçti bu arada bilgi paylaşım destek olalım diye acıldı,Vatandan alınan ürünleri bildirdim sorun sıkıntı yaşayanları ilettim en kısa sürede sonuç üretceğiz oradan toparlarız konuyu hocam
  • Harbiden konu nereleri geldi. Bu ölü piksel olayı böyle büyür diye düşünmemiştim.

• nofear_61 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam,maalesef ne yapacağımızda belirsiz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yarın tekrardan toplu mail atacam kimin ne sorunu varsa bana mail olarak iletirseniz bende direk,yetkili birimlere ileteceğim çözüm sürecini hızlandırmak adına.
    Değişim raporu cıkanlar değişim raporu ve fatura mailde iletebilirsiniz.
    Piksel olayınıda soracam ona göre burada bilgi vereceğim ankaralg@hotmail.com

• quote:

Orijinalden alıntı: alsem

Hocam inan ki çok sevindim senin adına.Zaten sen Burak hocam dan almışsın hiçbir sorun yaşamazsın.Olaki tv de sorun olsa Burak hocam gönderir yeni tv ni en geç 1-2 gün sonra yeni tv evinde olur.Biz gibi vatanla uğraşmazsın.

Evet ya C9 tv lerimiz hakkında burada bilgi paylaşımı yapacaktık karşılıklı tv nin özelliklerini birbirimize anlatıp fikir alışverişinde bulunacaktık ama konu bambaşka yerlerde maalesef.
    Hocam en büyük en iyi paylaşım bu zaten, benim gibi farkında olmayanlar bu konu sayesinde uyandı.

• Eng1234 E kullanıcısına yanıt
    Orası öyle hocam. Güzel paylaşımlar olsa daha iyi olurdu. Öyle diyelim

• Arkadaşlar ben de takip ediyorum bu tv yi. Aklıma takılan ek garanti süreci.

+3 yıl ek garanti uzatımı normal 2 yıllık garantinin kapsadığı her şeyi kapsıyor mu? Ben biraz araştırma yaptım. Normal 2 yıllık garantiden çok farklı olduğunu söylüyorlar.
    ekşi sözlük
    mediamarkt'ta garanti uzatma yalanı
    https://eksisozluk.com/mediamarktta-garanti-uzatma-yalani--6209170

+3 yıl garanti uzatan var mı aranızda? Ek garanti sözleşmesinde neler yazıyor?

Bir de fiyatı tahmini ne kadar oluyor ek garantinin?

• quote:

Orijinalden alıntı: melihonline

Arkadaşlar ben de takip ediyorum bu tv yi. Aklıma takılan ek garanti süreci.

+3 yıl ek garanti uzatımı normal 2 yıllık garantinin kapsadığı her şeyi kapsıyor mu? Ben biraz araştırma yaptım. Normal 2 yıllık garantiden çok farklı olduğunu söylüyorlar.
    https://eksisozluk.com/mediamarktta-garanti-uzatma-yalani--6209170

+3 yıl garanti uzatan var mı aranızda? Ek garanti sözleşmesinde neler yazıyor?

Bir de fiyatı tahmini ne kadar oluyor ek garantinin?
    Hocam merhaba,bu garanti hizmetini aldığınız yere göre değişim gösterir örnek verdiğiniz yer mediamarket ben burada üstüne bastıra bastıra belirttim Teknosa ,Vatan,Mediamarket buralardan alınan garanti hizmeti farklı fark olarak,birçok marka sattığı içi A bir servis ile anlaşma yapıyor sadece herhangi bir sorun sıkıntı oldun mu anlaşmalı olduğu servis dışında herhangi bir sorun sıkıntı varsa müdahale etmesi,
    Bizden alınan garanti hizmeti bizim 17 yıldır çalıştığımız firma üzerinden uzuyor,herhangi bir sorun sıkıntı oldun mu? TÜRKİYE'heryerinde geçerli LG YETKİLİ SERVİSİ ile anlaşması olduğu için direk LG yetkili servisi gelip müdale etmesi,ve standart 2 yıl kapsayan herşeyi +3 yılda kapsaması bu OLED TV lerde en büyük sorun sıkıntı oluşabilecek logo yanması veya panel hatası bunuda bizzat konuştum logo yanması oldun mu? panel hatasına giriyor ve panel varsa panel değişimi panel yoksa ürün değişimi oluyor

• Hocam son kez yazıyorum bana mail gelenler için bu süreç hızlanacak bilginiz olsun,sorun sıkıntı yaşayan varsa mail olarak göndermesini beklıyorum
  • Vatan stokları güncellemiş, aynı fiyattan satışa devam ediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vega

Vatan stokları güncellemiş, aynı fiyattan satışa devam ediyorlar.
    Karizmayı çizdirdi Vatan.. Bu kadar piksel hatasından sonra macera ararmıyız bilmem..
  • quote:

Vatan stokları güncellemiş, aynı fiyattan satışa devam ediyorlar.
    Hocam ne fiyat yapmış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalege2000

Karizmayı çizdirdi Vatan.. Bu kadar piksel hatasından sonra macera ararmıyız bilmem..

Alıntıları Göster
    Vatandan alan herkez kesinlikle piksel testti yapsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

Vatandan alan herkez kesinlikle piksel testti yapsın

Alıntıları Göster
    Fiyat aynı 10,000 TL
    Ama stok yine tükenmiş
    Bende artık Vatan'a sıcak bakmıyorum sizden haber bekliyorum Burak hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vega -- 27 Nisan 2020; 12:6:8 >
  • quote:

Fiyat aynı 10,000 TL
    Ama stok yine tükenmiş
    Bende artık Vatan'a sıcak bakmıyorum sizden haber bekliyorum Burak hocam

Alıntıları Göster
    Hocam bu hafta içi belli olacak stok bilgisi gelince buradan bilgi veririm.
  • Ben tvyi kurdururken servise sordum piksel testi yapma uygulamalarinin olmadığı soylendi. Ben kendim yaptim hic bir sorun cikmadi. Az once lg destek whatsapp hattinda da yazarak sordum boyle bir uygulama olmadığı bilgisi verildi gözüken net bir sorun yoksa. Talep ederseniz sonra yapilabilir anlaminda bir sonuc cikarttim yazdiklari mesajdan. Burak Bey siz LG turkiye yetkilisiyle bu konuda gorustunuz mu net olarak boyle mi durum yoksa ne olursa olsun yapmak zorundalar mi istedigimiz anda cunku benim servisim yapmadi, ben kendim baktim.
    2019 LG C9 OLED TV KULLANICILARI KULÜBÜ

• quote:

Orijinalden alıntı: emforny

Ben tvyi kurdururken servise sordum piksel testi yapma uygulamalarinin olmadığı soylendi. Ben kendim yaptim hic bir sorun cikmadi. Az once lg destek whatsapp hattinda da yazarak sordum boyle bir uygulama olmadığı bilgisi verildi gözüken net bir sorun yoksa. Talep ederseniz sonra yapilabilir anlaminda bir sonuc cikarttim yazdiklari mesajdan. Burak Bey siz LG turkiye yetkilisiyle bu konuda gorustunuz mu net olarak boyle mi durum yoksa ne olursa olsun yapmak zorundalar mi istedigimiz anda cunku benim servisim yapmadi, ben kendim baktim.
    Hocam bu konular ve yaşanan olayların hepsi ile ilgileniyorum en kıza sürede detaylı bir bilgi vereceğim

• Evet arkadaşlar fiyatları görüyorsunuz. Bu fiyatlar resmi lg sayfasına ait. Linki de veriyorum. 77" 2500$ bizde vatan 51999 TL den satıyor. Adamlar kendi para birimleri ile 2500 birime alıyor biz ise 52000 birime alabiliyoruz aynı ürünü. Ve Amerika veya avrupada asgari ücretli çalışan dahi tek maaşına alabiliyor bu 77" oledi ve ekstra parası da kalıyor ama bizde bir öğretmen 10 ay yemeden içmeden kira fatura ödemeden 10 ayda alabilir.
    Neyse konumuza dönersek ciddi bir düşüş yapmış lg 2019 fiyatlarında. Bu fiyatların aynı şekilde Türkiye’de de düşmüş olması ve yeni stoklara yansıması gerekiyor.

LG USA
    LG OLED77C9PUB : C9 77 inch Class 4K Smart OLED TV w/ AI ThinQ® (76.7'' Diag) | LG USA
    https://www.lg.com/us/tvs/lg-OLED77C9PUB-oled-4k-tv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurullah390 -- 27 Nisan 2020; 16:39:22 >

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.