Şimdi Ara

2019 Meral Akşener mi Recep Tayyip Erdoğan mı ? Anket (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
0
Favori
15.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

2019 Meral Akşener mi Recep Tayyip Erdoğan mı ? Anket

(En Son Oy Tarihi: 17.3.2023)
Giriş
    hayır o kadar paragrafı ben bunun için yazmadım bir daha oku.

kılıçdaroğlunun kasetini fetö çekip piyasaya sürdü sen buna inanıyormusun inanmıyormusun onu söyle önce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriyo

kılıçdaroğlunun kasetini fetö çekip piyasaya sürdü sen buna inanıyormusun inanmıyormusun onu söyle önce?

Kanıtın var mı? Ben bilmiyorum ama olması muhtemel. Rteye sormak lazım, malum yayınlanmadan önce kendisi izlemiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

akp'nin ekmeğine yağ sürmek için yaptı. chp'nin değil.
  • Ümit Özdağ hocam olduğu için oyumu vereceğim.

• Akşener yerine Ümit Özdağ olsa daha iyi olurdu.
    Sonuçlara bakmak çok eğlenceli ama.
  • Bu ülkede artik umutlar tamamen yok edilmek isteniyor. Aydinlar olacagina demioren olsun mantigi burada bile var. Chpli aksenere niye versin? Sadece erdogan gelmesin diye mi? Bu soylendigi zaman tepkiler niye o zaman? Chpnin destegi islamoglu ve aksenermidir? Aday cikaramayacak kadar basiretsiz bir parti mi? Erdogan malum bir kesimin adayi ise niye digerlerini bir cati aldtinda toplayacak bir aday vitrinde yok? Ellerini ogusturuken goruyorum bazi kisileri su anda. O gitsin de yeni gelen ondan iyidir kafasi hep. Hep halki.sucluyoruz buna mustehak diye. Ama onumuze koyan yemegi de kendimiz secemiyoruz maalesef. Artik gogsumu gere gere gidip oy atmak istiyorum. Hayatimda 1 kere oy verdim. O da hayir oyuydu gecen referandumda sonuc be olursa olsun vicdanim rahat. Ben artik boyle oy kullanmak istiyorum. Kilicdaroglu olmasin da bahceliye vereyim degil. Madem turkiyemizin batakta olduguna inaniyor bu bizi cok dusunen siyasetciler, o zaman ellerini tasin altina soksunlar bir zahmet.

• payners kullanıcısına yanıt
    koray aydim bugun o videodaki sozlerine aciklama getirdi orada kastettigi fetonun akp ye muhalif oldugu icin ona muhalif olan diger gruplarin icine sizip bun bunlari kullanabilecegi. bu endisesini dile getirmis. suan boylr bi durum yok .

ama akp ye baktigimizda fetullaha metiyeler dizen bekir bozdag in onun okullarinda okumus bakanlarin ve oglu fetoden gozaltina alinan belediye baskanlarinin hala kabinede ve ust makamlarda oldugunu gormek mumkun bu muhalefetini akp ye de iletirsin o halde..

• quote:

Orijinalden alıntı: Nowhere Man X

quote:

Orijinalden alıntı: Karaçay

Ölümdense sitmaya raziyim, meral aksener'in bu ulkeye verebilecek hicbir seyi yok

Nedenmiş ? Söylede bizde bilelim ?

Boşu boşuna oy toplamaya çalışmayın. Faydası yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

quote:

Kanıtın var mı? Ben bilmiyorum ama olması muhtemel. Rteye sormak lazım, malum yayınlanmadan önce kendisi izlemiş.

yani kemalin kasetini fetö mü çekti yayınladı diye kanıt mı soruyorsun yoksa bu bir şakamı?

kardeşim ben emniyet müdürü yada mit müsteşarı değilim. ama ileride bir çocuk yerde yatıyor ve bir lastik izi varsa bir araba o çocuğa çarpmış ve kaçmış demektir. bunu poliste böyle kabul eder savcıda. o lastik izine bakar çarpanı bulurlar. sende izlere bak bulursun kardeşim o kaseti fetönün çektiğini. google yaz.

bu arada sana bonus video atim: isviçreli tarihçinin videosu yani alman 2017 tarihli.
    https://youtu.be/HFuwGU-_92I
    https://www.youtube.com/watch?v=HFuwGU-_92I

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 23 Ağustos 2017; 10:58:8 >

• Ümit Özdağ Bey çok değerli bir Türkçü ve bilime değer veren bilim insanıdır. Ümit Bey için yeni partiye ilk üye olanlardan ve çalışanlardan olacağım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Karaçay

Ölümdense sitmaya raziyim, meral aksener'in bu ulkeye verebilecek hicbir seyi yok

Nedenmiş ? Söylede bizde bilelim ?

Boşu boşuna oy toplamaya çalışmayın. Faydası yok.

Ben niye oy toplamaya çalışayım ? Parti daha tam kurulmamış, işim gücum yok ben oy toplayacam te allahım

Partiye değil ki zaten, kişilere oy verilir bu ülkede. Partinin de az çok ne olacağı belli zaten. Biraz ulusalcı ve biraz da din bazlı değil de ırk bazlı milliyetçileri toplamaya çalışacak bir parti olacak gibi.

• Siz simdi 77-23 oldugu icin meral aksener secilecek falan saniyosunuzdur ama beyler akpye oy veren kitlenin cogu internetin icadindan haberi yok coguda facebook twitter saniyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

quote:

yani kemalin kasetini fetö mü çekti yayınladı diye kanıt mı soruyorsun yoksa bu bir şakamı?

kardeşim ben emniyet müdürü yada mit müsteşarı değilim. ama ileride bir çocuk yerde yatıyor ve bir lastik izi varsa bir araba o çocuğa çarpmış ve kaçmış demektir. bunu poliste böyle kabul eder savcıda. o lastik izine bakar çarpanı bulurlar. sende izlere bak bulursun kardeşim o kaseti fetönün çektiğini. google yaz.

bu arada sana bonus video atim: isviçreli tarihçinin videosu yani alman 2017 tarihli.
    https://youtu.be/HFuwGU-_92I
    https://www.youtube.com/watch?v=HFuwGU-_92I

Güzel kardeşim büyük ihtimalle öyle diyorum zaten. Kanıt olmadığı için %100 nasıl diyim? Hem amacın nedir, onu anlamadım. Kaset fetönün işi, eee?

• quote:

Orijinalden alıntı: milkomeda

quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

quote:

Orijinalden alıntı: milkomeda

quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

akşener in % 3 alma şansı bile yok. bakmayın siz fetöcü medya desteğine.

Buna kargalar bile güler.

doğruymuş

Aynen.

Siz atmasaydınız bu resmi ben atacaktım

sistemli troll pert

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• cabriyo kullanıcısına yanıt
    Banane fetöden ? O beni alakadar etmiyor ki. 30 yıl önce feto diyorduk. Şimdi birileri fetö diye ismini değiştirmeye çalışıyor. Şu konuşmada adının geçmesi bile siyasilere hakarettir. Ne istedilerse vermeyenlerden şüpheleniyorum ben asıl. Bu olayların bir kurgu olduuğunu, danışıklı dövüş olduğunu düşünüyorum. Fetonun tek rakibi kimlerdi? 'Atatürkçüler'. Şu anda en büyük zulmü kimöer görüyor? 'Atatürkçüler'. Bu yeterli olur sanırım.

• Kesinlikle değişim şart

• Hiçbiri seçeneği nerede
  • Kendisinin partisini tutmuyorum ama ölmezse yine Erdoğan kazanacak
  • gesi bağları kullanıcısına yanıt
    türkiyede kim bir zarar görse Atatürk tişörtü giyip ben Atatürkçüyüm bakın bana ne yapıyorlar diyor. Sen her zarar göreni Atatürkçü zannetme.
  • cabriyo kullanıcısına yanıt
    Tabiki değil hocam. Ben genel olarak konuştum. Yoksa 'Atatürkçülük' ünvanı altında devletimizin altını oymaya çalışanlar da var.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.