Şimdi Ara

2019 Ocak Dönemi MTV Kampanyaları (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
37
Favori
91.144
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Riddle of Steel

Senin bu mesajın ne kadar ilgiliyse o kadar ilgili.

İşine bak kendi önünden ye.
    Ben gerekli uyariyi yaptim, eger sen sicak firsatlar , (TEKRAR EDIYORUM "SICAK FIRSATLAR") basligina gelip mtv nin adaleti veya sikayetine iliskin sey yazarsan konu basligina alakasi olmayan bir yerde durmus olursun , beni de , sicak firsatlar konusu basligindakilere de kimin vergiyi ne sekilde gordugu hakkinda yazsin diye acilmiyor , ismi uzerinde "sicak firsatlar" , senin mesajinin sicak firsatla alakasi ne ise soylersen , benim de tepkimin yersizligine sira gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jujuuu

Ben gerekli uyariyi yaptim, eger sen sicak firsatlar , (TEKRAR EDIYORUM "SICAK FIRSATLAR") basligina gelip mtv nin adaleti veya sikayetine iliskin sey yazarsan konu basligina alakasi olmayan bir yerde durmus olursun , beni de , sicak firsatlar konusu basligindakilere de kimin vergiyi ne sekilde gordugu hakkinda yazsin diye acilmiyor , ismi uzerinde "sicak firsatlar" , senin mesajinin sicak firsatla alakasi ne ise soylersen , benim de tepkimin yersizligine sira gelir

Alıntıları Göster
    Fırsatla ve konuyla alakası yok, evet gelelim senin mesajının yersizliğine, sıra sende ?

• quote:

Fırsatla ve konuyla alakası yok, evet gelelim senin mesajının yersizliğine, sıra sende ?

Alıntıları Göster
    Cok basit, sen konuyla alakasiz (kabul ettigin uzre) , ben de buna karsilik konuyla alakasiz mesaja tepki (ki bu da konu disi elbette kabul ediyorum) verdim , ilk sucu isleyen kim oluyor burada ? Bir baska deyisle sen o usulsuz isi yapmasaydin , benim mesajim diye bir sey soz konusu olacak miydi

• quote:

Cok basit, sen konuyla alakasiz (kabul ettigin uzre) , ben de buna karsilik konuyla alakasiz mesaja tepki (ki bu da konu disi elbette kabul ediyorum) verdim , ilk sucu isleyen kim oluyor burada ? Bir baska deyisle sen o usulsuz isi yapmasaydin , benim mesajim diye bir sey soz konusu olacak miydi

Alıntıları Göster
    Ben adam vurdum diye sende adam vurdun yani. Aynen itiraf ettiğin gibi benim mesajımdan alıntı yapmasan senin alakasız mesajın diye bir şey olmazdı ve konu uzamazdı.
    İşgüzarlığın lüzumu yok kendi işine bak.

• quote:

Ben adam vurdum diye sende adam vurdun yani. Aynen itiraf ettiğin gibi benim mesajımdan alıntı yapmasan senin alakasız mesajın diye bir şey olmazdı ve konu uzamazdı.
    İşgüzarlığın lüzumu yok kendi işine bak.

Alıntıları Göster
    Ben yanlisimi kabul ederim, ama sende yaptiginin hatasini kabullenme erdemi yok, onun yerine sana dogru bir sey soyleyenin uzerine yuruyerek hakli cikma yontemi mevcut.

• quote:

Ben yanlisimi kabul ederim, ama sende yaptiginin hatasini kabullenme erdemi yok, onun yerine sana dogru bir sey soyleyenin uzerine yuruyerek hakli cikma yontemi mevcut.

Alıntıları Göster
    Önceki mesajlarım da Evet konuyla ve fırsatla alakası yok yazmışım daha neyin tatavasını yapıyorsun.
    De ki ben de bir işgüzarlık yaptım seni neyle suçladıysam aynısını bende yaptım ama işin içinden çıkamadım, cevap gelince de çünkü ilk sen yaptın.
  • quote:

Önceki mesajlarım da Evet konuyla ve fırsatla alakası yok yazmışım daha neyin tatavasını yapıyorsun.
    De ki ben de bir işgüzarlık yaptım seni neyle suçladıysam aynısını bende yaptım ama işin içinden çıkamadım, cevap gelince de çünkü ilk sen yaptın.

Alıntıları Göster
    Benim burada meseleyi sahsilestirdigim yok, radara sen ve senden sonraki arkadas girdiniz 14 sayfa sonra, ilk 2-3 sayfada size degil baskalarina da ayni tepkiyi gosterdim, 6 ayda bir bu basligi bir sicak firsatlar iceriginden cikarip mtv tepkisi basligina cevirenler oluyor, ve kalkip "bu dogru bir sey mi" , "bu konunun amaci bu mu" dedigimde surekli saldiri ve karsit soylemler .. biri de ciksin desin ki "evet yazdigimin sicak firsatlarla ilgisi yok , konuyu baska yere cekmisim.." , ama bizim insanimiz boyle iste , yaptigi hata elestirilince mutlaka karsit saldiri yapmam lazim mantiginda

• quote:

Benim burada meseleyi sahsilestirdigim yok, radara sen ve senden sonraki arkadas girdiniz 14 sayfa sonra, ilk 2-3 sayfada size degil baskalarina da ayni tepkiyi gosterdim, 6 ayda bir bu basligi bir sicak firsatlar iceriginden cikarip mtv tepkisi basligina cevirenler oluyor, ve kalkip "bu dogru bir sey mi" , "bu konunun amaci bu mu" dedigimde surekli saldiri ve karsit soylemler .. biri de ciksin desin ki "evet yazdigimin sicak firsatlarla ilgisi yok , konuyu baska yere cekmisim.." , ama bizim insanimiz boyle iste , yaptigi hata elestirilince mutlaka karsit saldiri yapmam lazim mantiginda

Alıntıları Göster
    Kişiselleştiren sensin. Ben senin mesajından değil sen benim mesajımdan alıntı yaptın. Mesajımdan alıntı yapmasan konu hiç uzamayacaktı. Üstelik evet konuyla ve fırsatla alakasız diyede cevap yazmama rağmen. Gören duyanda konuyu trolledik yada küfür yazdık sanacak.

Ben ve bahsettiğin o arkadaş ne kadar konuyla alakasız mesaj yazdıysa senin alıntılayarak yazdığın mesajlarında o kadar alakasız ve işgüzarca. Karşındaki neyle suçladıysan aynısını birebir sen yaptın. bunun savunması ilk sen yaptın olamaz, bunu yapıyorsan da hiç kendini sütten çıkmış ak kaşık sanma. Karşındaki neyse sende aynısısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: CARNIVALE

gib.gov.tr 'den garanti banka kartı ile ödeme yapınca hepsibuarada çeki geliyor mu?
    bilen yok mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: CARNIVALE

bilen yok mu ?

Alıntıları Göster
    Önceki sayfalarda garantisini 15.000 kişi ile sınırlı olan hb kampanyasının bittiğini dile getirdi bi arkadas, MH'den aldığı bilgiye göre. Yani gib den öderseniz de verecek kod kalmamis

• CARNIVALE kullanıcısına yanıt
    geliyor, bana geldi. gib.gov.tr den ödedim
  • AKbank Free 'den bana 100 TL indirim yaptılar. Daha önce Wings Black vardı. Yıllık Aidat sebebiyle iptal ettirip , Free kart almıstım. tanımlanan limiti kaybetmeyim diye. Hiç kullanmıyordum kartı. Dolayısıyla , bana özel bir %20 indirim (Max 100 Tl ) tanımlamıslar. Ödemeyi yaptım , 1-2 gün sonra 100 Tl indirim yansıttılar. Free si olanlar bence MT leri arayıp , şanslarını denesinler... İkinci araba MTV si için farklı bir fırsat bekliyorum ay sonuna kadar :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luckystar -- 25 Ocak 2019; 10:56:41 >
  • Yapıkredi pay barkodlu ödeme ile sanal kart kullanarak ödeme yaptım. Otomatik olarak 3'e bölünecek diyor kampanyada ama dönemiçi işlemlerde hala tek çekim olarak görünüyor ve taksitlendirme seçeneği(aktif) ile vade farkı çıkarıyor. Sanırım ekstre kesilirken taksitlendirme yapılacak. Yoksa 562TL tek parçada girecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 25 Ocak 2019; 11:27:31 >
  • Merhaba;

Bana şöyle bir mesaj geldi bugün. Acaba faiz işletirler mi yoksa direkt 4 e mi bölerler? Böyle msj gelen oldu mu hiç yada ödeyen?

2019 Ocak Dönemi MTV Kampanyaları
  • quote:

Orijinalden alıntı: fractal design

Yapıkredi pay barkodlu ödeme ile sanal kart kullanarak ödeme yaptım. Otomatik olarak 3'e bölünecek diyor kampanyada ama dönemiçi işlemlerde hala tek çekim olarak görünüyor ve taksitlendirme seçeneği(aktif) ile vade farkı çıkarıyor. Sanırım ekstre kesilirken taksitlendirme yapılacak. Yoksa 562TL tek parçada girecek.
    Otomatik bölünüyo ama ertesi gün bölünüyo. Bugün ödediysen yarın bölünür.

• Dark Territory kullanıcısına yanıt
    23 gün oldu ödeme yapalı hala tek parça görünüyor.

Edit: 4440444 müşteri hizmetlerini arayarak işlemin bölünmediğini söyledim. World Eko kart kullandığım için sanırım bölünmemiş ama kampanya detaylarında Eko Kart ile ilgili bir bilgi olmadığından işlemin incelenmesi için kayıt açıldı. Bakalım inceleyip geri dönüş yapacaklar.

İlginç tarafı temmuz bandrolünü yine aynı kartla ödeyip 3 taksit olarak ödemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 25 Ocak 2019; 12:38:37 >
  • Ara sayfalarda vardır belki ama ilk sayfada göremedim, varsa da görmemiş olanların görmesi için bir fırsat olur.

Axess mobilde Akbank NEO ile 200 üzeri ödemelerde 20 tl chippara kampanyası görünüyor, bu kez sadece altlimite takılmayanlar için bir alternatif olmuş
  • Param ile mtv ödeyebiliyor muyuz arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: aniceman

Ara sayfalarda vardır belki ama ilk sayfada göremedim, varsa da görmemiş olanların görmesi için bir fırsat olur.

Axess mobilde Akbank NEO ile 200 üzeri ödemelerde 20 tl chippara kampanyası görünüyor, bu kez sadece altlimite takılmayanlar için bir alternatif olmuş
    Bende görünmüyor kişiye özel mi acaba ?

• paşalı kullanıcısına yanıt
    Size özel kısmında bana özel baska kampanyalar var ama bu Otomotiv Akaryakıt kısmında yer alıyor, hatta 9 ocakta başlamış görünüyor, ilginç

Sitesinde de buldum;
    www.akbank.com
    Neo’dan MTV Ödemenize 20 TL Chip-para
    https://www.akbank.com/tr-tr/kampanyalar/Sayfalar/neo.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aniceman -- 26 Ocak 2019; 19:0:13 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.