Şimdi Ara

2019 Opel Corsa'nın iç ve dış tasarımı sızdırıldı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
0
Favori
7.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk defa bir Corsa tasarımını beğendim. PSA farkı olsa gerek
  • Opel 208?

• Kim ne derse desin PSA Opel'e can suyu oldu. Yeni Golf'ü görünce Yeni Astra ve 308 için acayip umutlu ve heyecanlıyım. Tabi güzel ülkem bu duruma ne der bilemiyorum!!!
  • Arka cam otomatik olacakmı artık ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tasarımsal açıdan çok güzel ama umarım adam akıllı bir motor da koyarlar mevcut modellerin 0-100 değeri 14-16 sn aralarında bildiğin sütçü beygiri resmen. sollamaya falan kalksan 3 gün geçer :) PSA grubunun 1.2 PureTech 130 hp motoru var onu koyarlarsa bu araca tadından yenmez.

• Biz bu hayalet ekranları yandaki büyük ekranı göremeyiz beyler :( Yine en bazları yollarlar buraya :(

• İç ve dış dizayn güzel, PSA motorlarının kullanılacak olması güzel ama öyle 80hb lik pancar motorlarla gelecekse (öyle geleceğine eminim) hiç gelmesin, bir de otomatik şanzıman konusu soru işareti olur yine PSA’da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PSA bir arabanın eli ayağı nasıl toparlanır ders niteliğinde iş çıkarmış.

Şimdi buna bi bakıyorsun,
    - Farlar kaput ızgara uyumu mükemmel. Herhangibiri olması gerekenden büyük geniş dar vs. gelmiyor göze.
    - Sis farı yuvası ve tampon tasarımı keza mükemmel.
    - Yan omuz çizgisi, camların büyük ve kullanışlı olması, bunu sportif tasarımla bütünleştirebilmek,
    - Stoplar, arka tampon, tavan çizgisi... EN ufak eğretilik yok.
    _ bir de kokpit tasarımı böyle güzel ve optimal olunca (sadece direksiyon değişebilirdi)

208'den bile iyi bence overall bakınca.
  • turkeril kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle 208’den iyi, 208’de bir Cactus havası, bir Citroen tarzı var gibi geldi bana. Özellikle önde farların uzantıları çok gereksiz ve aşırı göründü gözüme.

• Peugeot'dan feyz almışlar belli, ben beğendim vites falan premium hissi veriyor.
  • Sirrüs kullanıcısına yanıt
    Ne denileceği belli. Abi fransız mı? alınmaz.

• eskiden bu sınıf araçların içi o kadar dandik olurduki zaten ucuz oluyodu sıfırı 30 bin küsürdü kimse yüzüne bakmıyodu bizim ülkenin şansına arabalar güzelleşti ekonomi bok gibi oldu 100 binden başlıyo şimdide millet alamıyo

• GM'nin ürettiği son Corsa'ya göre (Corsa E oluyor galiba) muhteşem gözüküyor. 980kg ağırlık, 310 litre bagaj hacmi, şık dış ve iç tasarım, matrix led farlar ve sağlam PSA motorları. Fransız araçlarının boş donanımı bile belli bir seviyede olduğu için arka camları manuel yapmak gibi bir hata yapacaklarını da sanmıyorum. Ülkemiz şartlarında "uygun" fiyattan satışa sunulabilirse yeni Corsa ve 208'i yollarda bolca görebiliriz.
  • PeYLeR. P kullanıcısına yanıt
    Hocam “Fransız alınmaz” düşüncesi içinde bulunduğumuz şu dönemde inanılmaz saçma bir düşünce.

Benim demeye çalıştığım güzel ülkemin güzel ekonomisi.

• Opel'e GM zamanında Amerikan mı diyordunuz? Merak ettim biraz.

• Corsayla araba kullanmak öğrenilir denir, bununla iyi öğrenilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: PeYLeR.

Ne denileceği belli. Abi fransız mı? alınmaz.
    Ee Opel var işte Alman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farfaraway21 -- 22 Mayıs 2019; 18:6:33 >
  • Tasarım kesinlikle ben Opelim diyor. Kapinin alt kismindaki cizgi arka farlar cikik camurluklar vs muazzam

• Sürekli sızdırılma haberleri görüyorum. Bir kerede normal açıklanmadı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.