Şimdi Ara

2019 SONY TV (ANA KONU) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.705
Cevap
40
Favori
151.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BosnakBulut

Doktor bu ne.
    Sözde FALD panel,daha öncede dediğim gibi performans olarak edge panel xe93'ün yanına bile yaklaşamaz bu TV.

Alıntıları Göster
    Bunu ilk bulup ekleyen benim ancak şu bence atlanıyor zira sony fald algoritması samsungdan çok farklı, sony ışığı parlaklığı azaltmamak için kısmaz fazla ancak samsung karanlık sahne ortamı arttıkça o kadar kısarki ışığı bu da blooming yokmuş gibi görünür bu durum 9qfn de dahi böyledir ki bu bir çok incelemede eksi kusur olarak yansıdı (hem karanlık sahne de düşük cisim parlaklık hem siyah detay sorunu) Zone saısı sınırlı oldukça bu olur normal aydınlık sahnede sorun yoktur karanlık sahnede ışığı ve extended dynamic rangeyi kapatın sorun çok büyük oranda düzelmektedir. Son olarak panel kontrastı çok yüksek ve kaliteli ise de bu çok sınırlı oluyor ya da olmuyor örneğin xe9005 lerde bu sorun kesinlikle daha az görünür şekildedir çünkü va panel kalitesi üst düzeydir.

• mentalform M kullanıcısına yanıt
    Samsung Q9FN yerel karatması kimi zaman karanlık sahnelerde detay seviyesinde kayıplara neden oluyormuş o sebeple yerel karartmanın biraz düşürülmesi tavsiye ediliyormuş

enazında incleme sitelerinde değerlendirmeler bu şekilde
  • The Electro-Man kullanıcısına yanıt
    Anlaşılan biz xg9505 i boşuna bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vladicius kullanıcısına yanıt
    Bence bunların amacı OLED satmak, 1-2 seneye de 8K Oled satmak olacak, pabucu dama atılan 4K LED'ler de şu an ki 1080p TV'ler gibi baştan savma yapılacaklar.(Benim tahminim tabii)

• Gece film izlemeyi seven biri olarak 65xf9005 mi yoksa 65af8 mi yorumlarınızı bekliyorum

• Alacağımdan değil, AG8 ve AG9'un performanslarını merak ediyorum.
  • RTINGS.com
    Sony X950G Review (XBR55X950G, XBR65X950G, XBR75X950G, XBR85X950G)
    https://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x950g

• quote:

Orijinalden alıntı: joven

https://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x950g
    xe treni kaçtı fiyat farkı olursa ki en azından yıl farkından olacak xf seri alınır ve beklenmez derim.

• Ag9 Marmara park media markt a sergilenmeye başladı

• şu 2019 modelde bari kumandayı LG gibi sihirli yapaydında bir + olurdu en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vladicius

Ag9 Marmara park media markt a sergilenmeye başladı
    Fiyatı var mı hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vladicius

Ag9 Marmara park media markt a sergilenmeye başladı
    AF9 olmasın o, AG9 daha TR'ye gelmedi çünkü....
  • numberten_ank kullanıcısına yanıt
    Teşhirde ürünleri sürekli görüyorsunuz 65 olarak 9005 mi af8 mi önerirsiniz
  • Mustafa yıldız ts kullanıcısına yanıt
    AF8 tabiki de çok daha iyi, lakin bildiğiniz gibi xf9005 de tam bir fiyat performans,
    Şahsen TV için ayırdığım bütçe AF8 için yeterli oluyorsa ve zorlamıyacaksa kesinlikle AF8 alırım.
    TV de bence görüntü kadar ses de önemli ve AF8'in sesi de görüntüsü gibi harika.

Bütçe çok aşmıyorsa kesinlikle 65AF8

• Marmara park media markt den bugun 55xf9005 icin 6300 55af8 icin 10000 65af8 icin 18000 fiyat aldım

• Mustafa yıldız ts kullanıcısına yanıt
    O verilen fiyatlarda yarın bitiyor.Umarim bilgisini vermişlerdir sizlere. Club günleri kampanyasi doğrultusunda verilen %10 indirimlerdi.

• Sony calışanını buldugumuzda her zaman özel fiyat cıkartıcaktır yada numara bırakır bekleriz
  • Beyler kusura bakmayın Ag9 diye aklımda kalmış ama dün gidip baktım tekrardan AF9 Muş

Diğer modellere göre Af8 af9 göze daha hoş geliyor neden olabilir Af8-9 da Sony nin kendi demosu çalışıyor ondan mi acaba 🧐

• Arkadaşlar bu tv den olup yardımcı olqcak birileri var mı?
    Burada çok kalabalık yapmak istemiyorum ama;

Digiturk kullanıyorum. Yayınlar eskitv den daha kötü ama sanırım ayarlardan alakalı..
    1.digiturk 2k yayın gözüküyor. Sanırım bununla alakalı bir sorun var ve yayın baya bi piksel piksel.. 4k kutu kullanıyorum.
    2.digiturk u hangi hdmi slotuna takıyim sizce?
    3.bana özellkle resim ayarları değilde giriş ayarlarınızı yazabilir misiniz?
    4.digiturk vs yayın izlerken ciddi oranda pixeller belli oluyor ve misal kanal logolarının kenarları, insan yuzleri hep kare kare

2019 SONY TV (ANA KONU)
    2019 SONY TV (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 18 Mart 2019; 16:2:15 >

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.