Bildirim
2019 SONY TV (ANA KONU) (20. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Samsung Q9FN yerel karatması kimi zaman karanlık sahnelerde detay seviyesinde kayıplara neden oluyormuş o sebeple yerel karartmanın biraz düşürülmesi tavsiye ediliyormuş
enazında incleme sitelerinde değerlendirmeler bu şekilde -
Anlaşılan biz xg9505 i boşuna bekliyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence bunların amacı OLED satmak, 1-2 seneye de 8K Oled satmak olacak, pabucu dama atılan 4K LED'ler de şu an ki 1080p TV'ler gibi baştan savma yapılacaklar.(Benim tahminim tabii)
Gece film izlemeyi seven biri olarak 65xf9005 mi yoksa 65af8 mi yorumlarınızı bekliyorum
Alacağımdan değil, AG8 ve AG9'un performanslarını merak ediyorum. -
RTINGS.com
Sony X950G Review (XBR55X950G, XBR65X950G, XBR75X950G, XBR85X950G)https://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x950g
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
xe treni kaçtı fiyat farkı olursa ki en azından yıl farkından olacak xf seri alınır ve beklenmez derim.quote:
Orijinalden alıntı: joven
https://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x950g
Ag9 Marmara park media markt a sergilenmeye başladı
şu 2019 modelde bari kumandayı LG gibi sihirli yapaydında bir + olurdu en azından. -
Fiyatı var mı hocam?quote:
Orijinalden alıntı: Vladicius
Ag9 Marmara park media markt a sergilenmeye başladı -
AF9 olmasın o, AG9 daha TR'ye gelmedi çünkü....quote:
Orijinalden alıntı: Vladicius
Ag9 Marmara park media markt a sergilenmeye başladı -
Teşhirde ürünleri sürekli görüyorsunuz 65 olarak 9005 mi af8 mi önerirsiniz -
AF8 tabiki de çok daha iyi, lakin bildiğiniz gibi xf9005 de tam bir fiyat performans,
Şahsen TV için ayırdığım bütçe AF8 için yeterli oluyorsa ve zorlamıyacaksa kesinlikle AF8 alırım.
TV de bence görüntü kadar ses de önemli ve AF8'in sesi de görüntüsü gibi harika.
Bütçe çok aşmıyorsa kesinlikle 65AF8
Marmara park media markt den bugun 55xf9005 icin 6300 55af8 icin 10000 65af8 icin 18000 fiyat aldım
O verilen fiyatlarda yarın bitiyor.Umarim bilgisini vermişlerdir sizlere. Club günleri kampanyasi doğrultusunda verilen %10 indirimlerdi.
Sony calışanını buldugumuzda her zaman özel fiyat cıkartıcaktır yada numara bırakır bekleriz -
Beyler kusura bakmayın Ag9 diye aklımda kalmış ama dün gidip baktım tekrardan AF9 Muş
Diğer modellere göre Af8 af9 göze daha hoş geliyor neden olabilir Af8-9 da Sony nin kendi demosu çalışıyor ondan mi acaba 🧐
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X