Şimdi Ara

2019 SONY TV (ANA KONU) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.705
Cevap
40
Favori
151.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bendede xg9505 serisini kullanıyorum renk olsun karanlık performansı gayet güzel hatta ps4 oyunlarında görüntü akıyor (eski kullandıgım xd8505 )
    filmleri izlediğnizi format Mb/s değerleri nelerdir ?
  • social kullanıcısına yanıt
    matrix'in bluray rip'i çok iyi değil. sanırım tüm çevrilen eski filmlerde bununla karşılaşılabilir. ben de yeni indirdim bu hafta nostalji olsun diye. dikkatimi çekti ancak takmadım. zaten takarsanız ayar açıp/kapatmaktan keyif alamazsınız hiçbir zaman. yeni bluray rip'ler gibi bir performans beklemek gerekmiyor sanıyorum eski filmlerde.

tv : 65xf9005

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkness_kaan -- 28 Kasım 2019; 17:10:4 >
    Sistem stabil değil demek ki. Androidbox larda da var bu sorunlar. Androidin müdahaleye açık olmasından kaynaklı sanırım. Ben de çok kurcalayacağım için sistemi sık sık başıma gelecek bu tip şeyler :) Neyse artık benimki gelsin kurulsun kıyaslarız kumlanma olayını. İlginçtir incelerken hiç karşılaşmadım bu konuda bir yorumla.Siz söyleyince özellikle aradım yine bulamadım.Sadece blooming sorunuyla ilgili paylaşımlar var. Gelsin bakalım neymiş alıştık zaten tv problemlerine
  • darkness_kaan kullanıcısına yanıt
    aynen başkan matrix hayranı biri olarak bluray iyi sıkıntılıydı demeyelimde eski filmlerin çevriminde puslanma ve renk sorunu var

en basitinden fury filmi 4k 120gb küsürlü bir civarı var sonradan cevrilmiş 4k ile alakası yoktu filmin 1080 remux u bile daha kaliteyli

elimizdeki tvler iyi arkadaşlar ama hakkını vermek için Mb/s yüksek kırpılmamış filmler izlememiz gerek
    lakin internet ve kaynak sıkıntısı var hdarşivi sitesinden takip ediyorum ben ama remux için ve 4k için orda seçenekler mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 28 Kasım 2019; 17:14:55 >
  • Gamer007_ kullanıcısına yanıt
    mp4 olarak izliyorum,mb/s bılmıyorum ama 20gb uzerı fılmler, benı tatmın eden tek form canlı oldu ama ondada renklerı fazla açıyor gıbı, kişisel ayarda sankı tv önünde şeffaf bir perde varmış gibi oluyor bir türlü o perdeyi kaldıramadım, o perde bir tek canlıda kalkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi social -- 28 Kasım 2019; 17:50:31 >
    başkan mp4 de görüntüsü kalitesi mkv kadar iyi olmaz

test etmek istersen yakın zamanlı inmesi daha kolay olması acışından orjinali piyada cıkmış bir remux versiyonda mkv indirip denemen
    Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw olabilir arklıma gelen en son cıkan 4k sürümüde torrentte olmalı
    Avenger son 2 filmini atmos 2160p olarak indirdim, sirket pc de su an, hdd ye atip deneyecegim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Başkan sorması ayıp kaç gb :)

80 civarinda olanlar vardi ama onlari indirmedim 24gb versiyonlari indirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi social -- 28 Kasım 2019; 19:23:51 >
    Baktım şimdide 50gb altında olamaz zaten 1080p remux 27 üstünde bitrate düşük riplenmiş indirdiğin yine görüntü alırsın ama keskinlik ne derece olur bilemem 4( bazında

• Xg8096 bu senenin televizyonumu ? .fiyati 5500 civari suan bulundugum yerde(yurtdisi) onerirmisiniz ? Varmi kronik hastaligi ?
    Xg9505 le tamam mı devam mı hocam nedir durum?

• stylerbb kullanıcısına yanıt
    2160p filmler indirdim ama 22gb civarinda truehd ses formatli. Mx player ses desteklenmiyor diyor anlamadim ama riplerde 2-3 ses var digerlerini aciyor. Lg sk10y movie modunda filmler tadindan yenmez oldu ama iste cok kullanamiyoruz ses cok cikiyor aprtmanda diye, hanimla tartistik resmen ses yuzunden, sattiracak sk10y yi. Tv ye yavas yavas alisiyorum, standart goruntu bana su an yetiyor. Smart ozellikleri yuzunden tercih etmistim ve bu konuda beni uzmedi. Puhu tv falan guzel, kodi yukledim ordan online takiliyorum. Bir tek chrome ekaik bence, birde kumandanin sesli olayi sadece youtube icin mi calisiyor. Mesela sonraki kanal falan dedigimde youtube aramasi yapiyor. Sesi ac vb olaylar yokmu acaba, sesli komutlar nedir bilen varmi acaba. Mx playerin online altyazi indirmesi falan cok hosuma gitti. Smart ozellikleri bence cok iyi. Yola devam sony ile.

Iyi hocam sevindim. Benim tv yi de horoz dolaştırıp duruyor bakalım ne zaman getirecek. Smart özelliklere odaklanmışsınız . Android konusunda girişimciyimdir, kurulunca chrome vs.. çözersem paylaşırım. Button mapper uygulamasıyla kumanda tuşlarına basma süreleriyle de oynanarak uygulama atanabiliyor sanırım. Ses özellikleri çok daha kapsamlı görünüyor tanıtımında. Hatta sesle tv yi kapatıp sony ışığı yanarken sesle açılıyor diye göstermiş. Görüntüde bu blooming olayı abartılıyor sanırım ne dersiniz?

O konuyu hic arastirmadim ne demekse bu durum onuda bilmiyorum. Cehalet mutluluktur diyerek arastirma geregi duymadim bu ciceklenme olayini. Dun aksam puhu tv den sahsiyet izledik goruntu falan cok guzeldi. Dedigim gibi smart olayi benim cok hosuma gitti. Kisayol tuslari falan varmi bilmiyorum. Abarti uygulama yukleyerek tv yi agirlastirmak istemiyorum. Mx player, kodi, puhu ve xplore yukledim o kadar. Baskada birseye ihtiyac duymuyorum su an. Chrome apk ile yukledim ama menuye gelmiyor uygulamalara gidip acmak gerekiyor.
    Kanallarda smart tv cerez ile alakali uyari geliyor bunu kokten nasil kapatacagiz bilen varmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi social -- 29 Kasım 2019; 23:48:48 >
    Aman diyim mutlu olduğun an araştırmayı bırakmak lazım, en iyisini yapıyorsunuz hocam güle güle kullanın

Tskler, sizinkide simdiden hayirli olsun.

Teşekkür ederim

Chrome için şöyle birşey yapmış
    HELPINGHANDyoutube
    HOW TO DOWNLOAD GOOGLE CHROME ON SONY BRAVIA ANDROID TV
    https://www.youtube.com/watch?v=SlGgWs_oovw&feature=youtu.be

Ayni videonun degisik vasyasyonlarini izledim ama burdaki gibi olmuyor. Sanirim eski modellerde oluuor cunku pc den falan tv deki oturum uzerinden chrome yuklemek istedigimdd bu cihaz desteklemiyor gibi birsey diyor

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.