Şimdi Ara

2019 TURK TELEKOM SELFY YAZ FIRSATI PAKETİ 8GB + 750 DK + 5000 SMS = 27 TL (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
561
Cevap
86
Favori
120.731
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    "Degerli musterimiz, isleminiz su anda gerceklestirilemiyor. Lutfen daha sonra tekrar deneyiniz. B001"

Şeklinde mesaj geliyor 1 haftadır aynı mesaj benmi yanlış yapıyorum acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cuni21 kullanıcısına yanıt
    Faturalidan faturasiza gectiginizde numarasini tasiyarak gelenlere sunulan fiyatlardan en az %30 fazla ödersiniz. Bu fiyatlar websitesinde güncel olarak düzgün şekilde verilmedigi için çözüm sunamıyorum.Siz tek tek paketlerin fiyatlarını "zaten eski aboneyim" menusunu seçerek inceleyip ihtiyacınız ve bütcenize göre karar verseniz daha iyi olur.

• bykutluay kullanıcısına yanıt
    Herkese verilmez,daha önce aynı numarayı Turk Telekomda 4.5G olarak kullandiysaniz vermez.

• Selfy uygulamasında muuz müzik uygulaması için 3 aylık bedava kod alabiliyorsunuz arkadaşlar haberiniz olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kampanyaya katılımda sıkıntı yaşayan var mı , numara taşıyacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Kampanyaya katılımda sıkıntı yaşayan var mı , numara taşıyacağım.
    Hattın son 90 gün içinde Turk Telekomda kullanilmadiysa ve 7-25 yaş arası TC No tanimlayabilirseniz kampanyadan yararlanmada sorun yaşamazsınız.

• Teşekkürler

• vergi dahil 25 tl yi geçmeyecek faturalı tarife var mı?
  • Tarife sorarken,tarife önerisi isterken ayda kaç GB internet,ne kadar heryöne dakika ve ne kadar SMS lazım olduğunu,ne kadar ödeme yapabilecegini yazmayanlara cevap yazmıyorum. Bu bilgiler olmadan tarife öneremem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekli Komutan

Tarife sorarken,tarife önerisi isterken ayda kaç GB internet,ne kadar heryöne dakika ve ne kadar SMS lazım olduğunu,ne kadar ödeme yapabilecegini yazmayanlara cevap yazmıyorum. Bu bilgiler olmadan tarife öneremem.
    Sn. hocam. Kız arkadaşım aylardır TT Faturasızda 3gb + 750dk + 5000sms'e 32TL ödediğini öğrendim

3GB ila 5GB internet ona yeterli olur, evde wifi var. 400-500dk yeterli olur. Sms ise max 50 tane kullanır, gerekirse hiç sms olmaya da bilir. Faturasız öncelikle ama fiyat çok değişiyorsa faturalı da olur. Her operatöre taşıyabiliriz tavsiyeniz dahilinde.

• merhaba hocam mevcut taahhütüm mavi medium tarifesi 26 temmuzda bitiyor 750 dakika 5gb 27 lira ödüyorum .bu fiyat civarında gb daha yüksek bir önerin var mıydı

• Selfy olamayanlara bonkör paketini önerir misiniz ?

• Hocam hat benim adıma ve ben 25 yaşından büyüğüm yine de selfy li olabiliyor muyum

• Selamlar tekrardan mor large paket kullaniyorum faturalı ağustos 9 da sözleşmem bitecek acaba telekom paketi önerisi istesem sizden min 6gb 8gb olacak sekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekli Komutan

Bir kere mesaj atmanız yeterli,hatta 2.kez atmak riskli.
    Mesela yaz firsatini 30 gün sonra tekrar mesaj atip almak istersen kampanyali fiyat iptal olur ve paketi alamazsın reddeder. İlk 30 gün içinde tanımlayınca bakiye oldukça pake bittikten sonra 29 gün içinde otomatik gekir zaten. 29 günü geçirirsen sonra 100 tl de yuklesen gelmez ve tekrar mesaj gondersen de alamazsın.

2KAT yazip 5555'e
    Anlik Mesajlasma yazip 4545'e
    GECE yazip 4545'e

gondermeyi unutmayin
    hocam iyi gunler... simdi ben bu pakete gectim.. diyelim ki onumuzdeki ay tl yuklemeyi unuttum yada aksilik oldu son gunde yukleyemedim. bu paket iptal mi oluyor yoksa 32 gun sonra yukledigimde tekrar ayni paket geliyor mu?

• Ben geçen ay 27 liralık tarifeye geçmiştim. Ayrıca başka operatörden geldiğim için anlık mesajlaşma kampanyasına da dahil oldum. Paketim 09/07 23:59 da sona eriyor diye 9 unda 30 TL yükledim. Gece paketim yenilendi ama anlık mesajlaşma kampanyası yenilenmedi. Şimdi de bugün mesaj geldi en az 25 lira yükleyin anlık mesajlaşma paketi yenilensin diye. Yüklediğim 30 TL yi neden kabul etmedi. Ayrıca 9 unda paket yenileme bitiyor diyelim ben 11 inde yüklersem paket aboneliğim sonlanır mı yoksa yüklendiğinde 30 günü geçse bile yüklendiği anda yenilenir mi bilginiz varsa yardım edebilir misiniz.

• tsmsk kullanıcısına yanıt
    Paketinizi 1 ocakta yuklediniz diyelim,30 Ocakta paketinizin süresi biter ve 31 Ocakta yeni internet ve dakikalar gelmesi için yani paket gelmesi için hattınızda en az 27.50 TL olması lazım. Eğer bu bakiye varsa paket 31 Ocakta kendisi gelir. Eğer yeterli bakiye yoksa 29 gün sana ek süre verir sistem,yani 28 Şubat'a kadar paket otomatik yenilenmek için bakiyeyi kontrol eder. Eğer bu ek 29 gün içinde bakiye yeterli olmadigi için paket alinamazsa kampanyadan düşersin paket hattından silinir kendine pahali fiyattan sunulan paketlerden birini almak zorunda kalırsın yada numaranı taşırsın.
    Bir de 30 günde(aslında 31 günde) bir yükleme yapma şartlı kampanyalar vardır,bu durumla az önceki durumu karıştırmayın. Paketin gelmesi için 30 günde bir yükleme şartı yok,yeterli bakiye şartı var. Her 30 günde bir yükleme şartlı kampanyalar için yüklemelerinizi takip edin ve sakın 30 gün dolmadan yukleme yapmayın. 30 gün dolmasına 1 saat kala da yukleme yapsan hediye gelmez.30 gün dolmalı. Costuran paket için verilen +1GB hediyede bu hata çok yapiliyor mesela,zira +1GB hediye için her 30 gün sonunda 30 TL yükleme şartı var. 30 gün dolmadan 29.gün yada 30.gün içinde yukleme yaparsan hediye gelmez,illaki 30 gün dolacak 31.gün içinde yukleme yapacaksınız her 30 günde bir yukleme şartlı kampanyalar için.
    (BU DURUMU BU KONUDA 2.DEFA DETAYLI ANLATTIM,YAŞAMIMDAKİ YOĞUNLUKTAN VE ZAMAN YETERSİZLİĞİNDEN DOLAYI,VE BURADA HERKESE VAKİT AYIRMAK İSTEDİĞİM İÇİN BAZI SORULARI ELEYİP CEVAP YAZMIYORUM. İŞTE BU SEBEPLE,KONUDA DAHA ÖNCE ANLATTIĞIM,YAZDIĞIM İÇERİKLERLE İLGİLİ SORU GELİRSE CEVAP YAZMIYORUM.BU KONUDA FAZLA SAYFA YOK,KONUYU BAŞTAN SONA OKUSANIZ 30 DAKİKANİZİ ALMAZ. SİZ 30 DAKİKANIZI AYIRMIYORSANIZ BEN NEDEN AYIRAYIM. AYRICA HAYATTA HİÇ SEVMEDİĞİM İNSAN TİPİ TEMBEL İNSANDIR. ÖYLE Kİ EŞİM TEMBEL BİRİ OLSAYDI BOŞANIRDIM. KONUYU OKUMADAN GİRİP SORU SORDUĞUNU ANLADIĞİM KİŞİLERE ASLA CEVAP YAZMIYORUM.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 10 Temmuz 2019; 18:42:27 >

• Turkcell’den numara taşısak bu tarife için, Turkcell’de kalan taahhüt bedelini öder mi acaba Türk Telekom? Bilginiz var mıdır?

• arkadaşlar tc ile ilgili yardımcı olabilecek varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: isikayhan

Yeni bir kod geldi bugün:

Hediye 1 GB cepten internet! 30 gun gecerli size ozel ucretsiz yurt ici 1 GB cepten internetten yararlanmak icin 3 gun icinde EVET yazip 6309'a gonderin, ucretsiz internet keyfini yasayin. TT Mobil tanitim iptali icin IPT yazip 7672ye gonderebilirsiniz.
    Aynı mesaj bugün yine geldi
    Cevapladım yine 1 GB verdi
    Ancak ilginçtir ki ne geçen verilen 1 GB ne de bu defa verdiği 1GB’den henüz kullanım yapmadı
    Normal paketteki 8 GB bitince devreye girecek sanırım
    Oysa sil süpürden gelince hemen kullanıma başlıyor

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.