Şimdi Ara

2019 TURK TELEKOM SELFY YAZ FIRSATI PAKETİ 8GB + 750 DK + 5000 SMS = 27 TL (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
561
Cevap
86
Favori
120.738
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba hocam bana bu teklif yapıldı. Bu ücretin içinde değil dimi devlete iletilen vergiler.
    2019 TURK TELEKOM SELFY YAZ FIRSATI PAKETİ 8GB + 750 DK + 5000 SMS = 27 TL

• redloves kullanıcısına yanıt
    Telsiz kullanım ücreti 2,32 TL hariçtir muhtemelen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Bana da telefonla arayıp teklif ettiler bunu.kabul etmedim. Google play 5 gb tarifesindeyim yetiyor şimdilik.

• Teşekkürler hocam bilgi için. Ben 3 ay 20 GB 75 tl ön ödemeli paketi kullanıyordum. Son paket alımımda 95 tl ücret çektiler bir kaç defa şikayet kaydı açtırdım ama nafile paranın üstüne yattılar. Turkcell'e geçmeyi düşünüyorum. 8. Ayda paketin süresi bitiyor daha tam karar veremedim.

• Xiaomi mi 9 se kullaniyirum. Bazi yirumlarda band 20 problemi oldugunu duydum suan turkcell kullaniyorum sikinti yok. Turk telekoma gecsem internette veya telefonun cekiminde sikinti yasarmiyim. Mi 9 se kullanipta telekom kullanan varmi durum nedir?

Çok iyi teklif..

Bende yarın geçiş yapıcam en son 8 sene falan oldu tt kullanali berbattı o zaman bakalım şimdi nasıl

• LeHospitall L kullanıcısına yanıt
    Hocam kuzenime yurtdışı global versiyon mi 9 se aldık imei atılmış şekilde. Geçen bir yere gittik benimki gsm çekiyordu onun şebeke gitti. Sonra yola çıktık 3g çeken yerde şebekesi geldi ikimizde türk telekom kullanıyoruz. Bemde note 8 var.

• Arkadaşlar değişik bir durum farkettim.iki telekom hattımın birinde selfy yaz paketi diğerinde faturalı 10gb 29 tl kullanıyorum.Ancak iki paket arasında ciddi farklar var,Telefon aynı model olduğu halde..
    Bir kere selfy yaz paketinde bağlantı kesinlikle daha kaliteli ve sorunsuz oluyor..Faturalı 10gb paketindeyse aynı trcell de ki gibi bi çeşit bağlantı önceliği var gibi..daha ağır işliyor bağlantı..Ayrıca uygulama ve maillerden bildirimler de,düzenli gelmiyor faturalı 10 gb paketinde nedense..Ancak diğer yaz paketine geçtiğimde telefonun üst pencereye bir sürü bildirim yığılıyor bir anda..Bunun nedenini anlamış değilim..Faturalı paketin kotası elbet fiyatına göre daha iyi ancak şu haliyle de, selfy yaz paketini geri aratıyor..acaba taahhütü bozsam bunda da yaz paketine geri dönebilir miyim acaba?
    Ya da şu bildirim konusunda fikri olan var mı.. faturalı pakete geçerken müş.hizmetleri mobil ödeme ve reklamları kapatıyım mı dediğinde evet demiştim onla ilgisi olabilir mi..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 23 Temmuz 2019; 7:46:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hedef2020

Bu mesaj silindi.
    bana da en uygun 39 önerdiler, iptal blofümü yemediler. beni gözden çıkardılar sanırım :D siz hangisine geçeceksiniz hocam

• Bu tarife hala devam ediyor mu? Bunun faturali versiyonu yok mu ? Sadece faturalilar icin mi ? Not vodafonedayim

• Pazar günü taşıma talebinde bulundum, bu gece geçiş yapılacak... Aslında niyetim Coşturan 3gb paketi almaktı, tafife olarak da Konyacell Şampiyon demiştim.. Hala bu paketi tanımlama hakkım var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: thall

Pazar günü taşıma talebinde bulundum, bu gece geçiş yapılacak... Aslında niyetim Coşturan 3gb paketi almaktı, tafife olarak da Konyacell Şampiyon demiştim.. Hala bu paketi tanımlama hakkım var mı?
    7-25 yaş TC no ile Selfy tanımlarsanız tarifeniz konyacell şampiyon tarife de olsa bu paketi alabiliyorsunuz. Konuda tarifesi konyacell şampiyon olup da bu paketi alan arkadaşlar oldugu yazılmış,örnekleri var.

• Eyvallah kardeşim

Sabah taşıma yapılmış olacak. ilk sayfada yazılan Mesajları tek tek atacağım bakalım..

• Vf telsiz vergisi olan 13.94₺ yeni operatörden alınacak diye mesaj da gelmişti, peki bu ilk 30₺'lik yüklemeden direkt tahsil edilir mi? Paket alamaz duruma düşer miyim?

Konu dışı olacak ama mi telefonlarda mi cloud için simkart değişikliği nedeniyle durmadan sms atmaya çalışıyor, bunu nasıl engeleyebilirim?

• Sabah ben de geçeceğim bu pakete.

Turkcell'de 6 gece gündüze 60tl ödüyordum. 6 gece de boşa gidiyor zaten.

• Kampanya ne zamana kadar geçerli ?

• Hat kapama blöfü de işe yaramadı. 3.yılım 40 liradan aşağı tarife yok, konuda 27likler 35likler havada uçuşuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: practice

Hat kapama blöfü de işe yaramadı. 3.yılım 40 liradan aşağı tarife yok, konuda 27likler 35likler havada uçuşuyor.
    hat taşımam lazım ,1 hatı vodafon 7 gb 27 tl ye geçtik diğeri türktelekom 8 gb 29 tl

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.