Şimdi Ara

2019 TURK TELEKOM SELFY YAZ FIRSATI PAKETİ 8GB + 750 DK + 5000 SMS = 27 TL (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
561
Cevap
86
Favori
120.738
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam benim anlamadigim paket 27 tl ama. Biz bunun dolumunu yaparken en az 35 tl ye dolduruyoruz.
    Zaten ay bitince bir gun icinde iki uc seye girince netten o 8 tl de kayboluyor bitiyor. Yani bie nevi 35 tl bu kampanya degil mi ? Her ay 35 dolum yapcaz.
    Ama sadece 27 tl ye doldurabiliyorsak . Oyle bi sansimiz var mi . Oyle bir hakkkimiz var soyleyin bilelim. Yapalim
    Yoksa 33 tl ye kadar 12 gb 10 gb 15 gb gecis paketleri varsa faturasiza . Onlar daha mantikli . Haksiziyim beyler. Haksiz miyim hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TiRaNTx kullanıcısına yanıt
    7-25 Yaş Selfy TC Numarası varsa konunun ilk sayfasında ilk yazıda anlattığım gibi Selfy tanımlayın,Whatsapp sınırsız bedava olsun(sesli görüşmeler ve youtube izlemek hariç).
    Faturasızdayken selfy üyesiyseniz faturalıya geçince selfy iptal olur tekrar üye olacaksınız.
    Fatutasızdan faturalıya geçince 4.5G internet sinyalleri 2 saatliğine kesilir,bazen düzelmez. Telefonu power tuşundan basılı tutarak tamamen kapatın sim kartı çıkarın 10 dakika sonra takın simkartı telefonu açın.
    Yine de iyileşme olmazsa kendiniz yapabiliyorsanız *100# tuşlayıp seçeneklerden internet ayariarını öesaj olarak alın(ücretsiz), mesajı açın kurun. Mobil ağlar ayarlara girin LTE/4G/3G Otomatik yazan şıkkı seçiniz onaylayın. Sonra internet açıkken telefonu tamamen kapatın 5 dakika sonra açıın.
    Faturalıda 80 mbps olan hızım bayram sırasında 50-60 mbps'ye düştü,bu hafta itibari ile 140 mbps'ye çıktı. Turk Telekomda sıkıntılar olur ama emin olun düzeltmeye,daha iyi olmaya çalışan bir firma. Yazılarımda mevcuttur,Vodafone ise tam tersi. Turkcell ise üst seviye,profesyonel ama maddi birikim ve ekonomi yapılacaksa Turk Telekom eksisiyle artısıyla Turkcelden sonra sıradaki alternatif operatördür.
    Seneye taahhütünüz bitmesine 2 hafta kala uygun uzatma teklifleri gelmezse Turkcell'de uygun paketlere hattınızı taşıyın zaman kaybetmeden. Turkcell'in numara taşıyana sunduğu fiyatlar Turk Telekom'un eski aboneye taahhut bitince sumduğu fiyatlardan iyidir bunu unutmayın. Turkcellde şuan 6GB tarife kampanyalı 39 TL ama seneye Turk Telekom bu 5GB tarifeyi size 40 TL'ye verecek ve taşımanız ve 90 günü doldurup geri gelme taktiği uygun olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 29 Temmuz 2019; 7:1:3 >

• wakara kullanıcısına yanıt
    Üstad diğer yazdıklarınıza katılmakla birlikte enparadan 30 tl yükleyebiliyorum.bilginiz olsun
    İyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: wakara

Hocam benim anlamadigim paket 27 tl ama. Biz bunun dolumunu yaparken en az 35 tl ye dolduruyoruz.
    Zaten ay bitince bir gun icinde iki uc seye girince netten o 8 tl de kayboluyor bitiyor. Yani bie nevi 35 tl bu kampanya degil mi ? Her ay 35 dolum yapcaz.
    Ama sadece 27 tl ye doldurabiliyorsak . Oyle bi sansimiz var mi . Oyle bir hakkkimiz var soyleyin bilelim. Yapalim
    Yoksa 33 tl ye kadar 12 gb 10 gb 15 gb gecis paketleri varsa faturasiza . Onlar daha mantikli . Haksiziyim beyler. Haksiz miyim hocam ?
    30 TL yüklenebiliyor
    Ayrıca 27 TL hariç, 2,32 TL telsiz kullanım ücreti düştüğünü de hatırlatmakta fayda var
  • Beyler aldim . 4 gun sinra geciyormus. Benim wadofone faturam ayin birinde basliyor. 2 sinde hat acilsa. Ne tur bir zararim oluyor. Bir de fatura otomatik yaziyor mu. 2 gunluk para gelecek dimi eski faturaya yoksa yine normal 45 mi oducem.
    Bir de yukleme yapicam mi yukleme yapmadan internete giremiyom dimi.

• Arkadaşlar,sırf kendim denemek için Turkcellde boşta hediye internet kovalayıp kullandığım bir hattımı Turk Telekom Konyacell Şampiyon tarifeye taşıdım. Başvurudan tam 38 saat sonra geçti açıldı. Yani 2 gün bile sürmedi. Makul süre 4 gün,yasal süre 6 gün ama artık genellikle 3 gün içinde mutlaka geçiyor açılıyor.
    Çünkü artık başvurular yazılı kağıt üzerinden değil,e-doküman olarak bizzat online olarak alınıyor,tablete imza atıyorsunuz ve bayi yetkilisi de imzaladığı onayla kaydet dediği an Genel Merkez sistemine düşüyor. Bu uygulama başvuru~onay~geçiş süresini kısalttı. Eskiden bayi başvuruyu kağıt form evraklara dolduruyordu imzalatıyordu ve sisteme hemen girmiyor,kenara koyuyor ve sisteme zaman bulunca giriyordu. Bazen unuttukları girmedikleri oluyordu. Yada girseler bile birkaç saat geç girdikleri oluyordu. Yıllar içinde çok olumsuz tecrübem oldu bu konuda. Akşam 5'de aldıkları başvuruyu ertesi gün öğlen 12'de girdikleri,hatta başvuruyu alıp,evrakları masaya bırakıp sisteme girmeyi unuttukları oldu. Böyle bir durum malesef yaşadım beni beklettiler 3-4 gün bekleyin acele etmeyin mesaj gelecek,zaten yasal süre 6 gün,beklemeniz lazım diye. Sonuç olarak herif başvuruyu girmeyi unutmuş,bu vesileyle biz de darptan polis karakoluna gitmek zorunda kaldık. Bu hayatta bilmişlik yapıp rahat tavırlarla ukalalık ve artislik yapana hiç arrislik yaptırmam zira.
    Neyseki başta dediğim gibi artık başvurular tabletten alınıyor birebir anında sisteme giriyor.
    Burada şimdi yazacağımı da dikkatle okuyun belki işinize yarar:
    İstanbul Şişli'de Cevahir AVM Turk Telekom bayisine gittiğimde bizde Konyacell Sim kartı yok dendi. Anlattım sim normal TURK TELEKOM Mobil hatları simkartı olacak,siz sadece sistemden tarifeyi Faturasız Konyacell Şampiyon tarife seçeceksiniz dedim ama çalışan inat etti konyacell için sim kartı kodu farklı seri ama bizde yok dedi. Tabiki yanlışta inat ediyordu,diğer taraftar hatları gibi sanıyordu. Hemen 100 metre ilerdeki TRUMP TOWERS Türk Telekom bayisini aradım,durumu anlattım,o da ilk başta afalladı ama kardeşim eğer sistemi kapatmayacaksanız ben geleyim göstereyim dedim. Tamam geliniz 10 dakikada gelirseniz işlemi yaparız dedi ve 10 dakikada vardım.
    Varınca Bilal isimli çalışana anlattım,sim kart normal Turk Telekom simkartı oluyor ama sistemde tarifeyi Konyacell Şampiyon şeçeceksiniz dedim. Yalnız konyacell sampiyon tarife farklı bir menüden çıkıyor,kral ve mobil heryöne tarifeleri menüsünde değil bunu da bilmeleri lazım. Neyse ordaki bayan bu konuda bilgiliymiş müşterisi gidince yardımcı işlemleri hızlandırdı.
    Bu arada saat AVM ve TT Bayinin kapanma saati olan 22:00'a 5 dakika var. Normalde sistemleri 15 dakika kala kapatıyorlar,Cevahir AVM ise biz akşam 9'da kapatıyoruz numara taşıma sistemlerini dedi.
    TRUMP TOWERS Turk Telekom Bayisi çalışanlarına yardımcı olma gayretlerinden dolayı +fedakarlıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Böyle bayiler de var. Şişli Mecidiyeköy'deki Profilo AVM Turk Telekom Bayisi ekibini de eskiden tanırım,onlar da iyi gayretlidir.
    Sonuç olarak eğer İstanbul'daysanız TRUMP TOWERS Turk Telekom Bayisini öneririm. Ulaşım da çok kolay. Söğütlüçeşme-Avcılar metrobüs hattındaki duraklardan olan Mecidiyeköy durağından hemen çıkınca ister alt geçişten kestirme yürüyen yaya yoluyla gidin,yada hemen üst geçitten yada ışıklardan karşıya geçip Trump Towers AVM'ye geçebilirsiniz. Otobüs yada Metro ile gelirseniz de ulaşım çok kolay,yürüyerek en fazla 5 dakika.Mecidiyeköy bana göre hem İstanbul'un hem Türkiye'nin merkezi. Eminönü diyen olabilir belki ama tarzları farklı. Mecidiyeköy'de vapur yok,Eminönünde metrobüs. Mecidiyeköy metro + metrobüs + otobüs ulaşımıyla en kullanışlı yerdir AVM yada alışveriş gezintileri açısından.
    Neyse,son olarak işinize yarayacak ve dikkat etmeniz gereken şu bilgiyi de unutmayın ihtiyacınız olunca açıp bayiye gösteriniz.
    Eğer Konyacell şampiyon tarife yada Samsuncell Şampiyon tarife seçecekseniz sim kartınız aynen Turk Telekomun normal tarife ve paketlerinde kullanılan simkartlar gibi şu şekilde olacak resimde göründüğü gibi.
    Logo Turk Telekom 4.5G logolu olacak.(5G gelinceye kadar,5G gelince 5G olabilir)

2019 TURK TELEKOM SELFY YAZ FIRSATI PAKETİ 8GB + 750 DK + 5000 SMS = 27 TL
    (Diğer Turk Telekom sim kart faturalı prime simkartıma ait mesela) (Simkart aynı göründüğü gibi)
    (Tarifem de Konyacell şampiyon tarife buyrun onun da resimi altta)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 31 Temmuz 2019; 10:23:5 >

• Hocam 2kat kampanyasi musteri alimina kapatilmistir diyor. Kapatildi mi gercekten yoksa ben yanlislikla paketi tanimlamadan once yaptigim ixin mi oyle yaziyor. Simdi yazan onay alir miyim ?
    Birde telefonum 4.5 g uyumlu degil diyor uyumlu oldugu halde. Xiaomi markam. Nasil olacak.

• Konu kapandi mi ?

• Tesekkurler az once gectim

• wakara kullanıcısına yanıt
    Sim imei kopya imei mi bir araştırın. Telefonun imeisini edevletten kontrol ettirin,cihazınızla aynı mı.
    2Kat kampanyası bitti mi bilemiyorum deneyince anlarız şuan görünen devam ediyor ama herkese vermez. Vermeyince kampanya bitti yazmaz,hattımız uygun değildir vb cevaplar gelir.

• Selfy sosyal large paketinde 30 gün dolmadan paketi yenileme yapabiliyor muyuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şuan Türktelekom 750 dk 5000sms 5 GB 26₺ ödeüyorum.taşıma yapmadan ön ödemeli interneti daha bol 30-35 ₺ civarı bir tarife var mı?

• Paketim yarın bitecek böyle bir mesaj geldi. İçinde tl olmayınca direk iptal mi oluyor paket??

Mobil hattinda 27 TL bulunmadigi icin Selfy YAZ FIRSATI Paket'in yenilenemedi ve paket kaydin iptal edildi. Paketi tekrar alabilmek icin yukleme yaptiktan sonra YAZ FIRSATI yazip 4545'e gonderebilirsin. B001

• Merhaba arkadaşlar,bende yaz fırsat paketindeydim.3 gün önce arayıp 15 GB 35 TL faturalı teklif ettiler kabul ettim.Yalniz geçişim yapıldığından beri internet hizim ciddi manada düştü,arka planda bildirimler gelmiyor.Musteri hizmetlerini kaç defa aradım bir çözüm bulamadım.Varmıdır bunun bir çözümü?

@Mobil Uzman

• muhtarkerkuks M kullanıcısına yanıt
    Hayır,son paket yüklendikten sonra 59 gün geçmeden paketi kampanyalı alma hakkın düşmez,tanım düşmez.
    Sen sanırım 30 gün önce paketi doldurdun,29 gün süren daha olur TL yükleyip paketi doldurmak için. Ara konuş mhizmetlerini.

• msgunes kullanıcısına yanıt
    Bazı denemeler işe yarayabiliyor,profilimde 15 GB 35TL kullananlar kulübü konusu var,onun 1.sayfa 1.2 yazılarımı inceleyiniz. İlk gün 3-4 saat sorun olur sonra düzelir telefonu kapatıp,telefondan simkartı çıkarıp 10 dakika sonra takıp telefonu açınca. Diğer taktikler için dediğim yazılarıma bakınız.

• Bugün Telekom bayisi ile görüştüm 27tl haricinde vergi ile 30tl civarında maliyeti oluyormuş. Bilginize.
  • Turkcellden geçiş başlattık bakalım kaç güne Turk Telekoma geçebileceğiz. Geçer geçmez bu pakete geçmeyi düşünüyorum.

Hocam zaten faturasız tüm paketlerde her ay ek olarak 2.32 tl vergi kesilir. Yani faturalı gibi vergi dahil hiçbir tarife yok. Bu yüzden direkt olarak 27 tl + 2.32 tl = 29.32 tl olarak düşünüp her ay 30 TL yüklemek lazım. Bu her faturasız operatörde böyle zaten. @Zato1

• Bugün geçiş yaptım dediklerinizi tek tek yaptım. Fakat pakete üye olurken mesaj attım uzun bir süre yanıt gelmeyince tekrar yolladım. Sonra ilk mesajı onaylayıp pakete kayıt yaptırdı fakat ardından ikinci bir mesaj geldi. Bu sorun yaratmaz değil mi?

• merhaba mobil uzman,

7/10 gün önce geçiş yaparak avantaj şehrimde tarife ve bonkor5gb paketine kayıt oldum 22tl karşılığında,

bunun üstüne hangi kısa kodları göndererek tarife&paket değiştirmeden avantajlardan yararlanabilirim,

+ daha iyi tarife&paket varmı var mı iletişim vergisi dahil 30 lirayı geçmeyecek

teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.