|
Bildirim
|
Yani merak ediyorum oyun tarihinde Death Stranding kadar şişirilen koruyup kollanan bir başka oyun varmıdır. Hakikaten midem bulandı artık.
|
Ben bitirdim,Ve iyiki arkadasimin hesabindan oynadim hayatimda oynadigim en gereksiz oyundu 400 tl versem kendimi avutmak icin sacma sapan heryerde bsc gibi overdim
|
İyi para almışsınız
|
Metro oyunları mı ortalamanın biraz üstündeymiş ? Birşey demeyeyim diyorum ama her haber içeriğinde daha da kötü hissettiriyorsunuz bana. Kişisel görüşüm dersiniz anlarımda sanki genel bir kanıymış gibi yazmanızı anlamıyorum. Metro çok iyi kalitede bir seri, dediğiniz gibi ortalamanın biraz üstü falan değil. Saçmalamışsınız.
|
Death Stranding'i şuan ben de oynayanlardanım. Abartıyorsunuz kesinlikle. Hikaye, müzik tamamlayıcı unsurlardır bir oyunda. Bu oyun sıkıcı. Yarım saat boş dünyasında a noktasından b noktasına kargo goturdum. Iki yagmacı yumrukladım, bir balinadan kactım. Bu kadar. Çok zevliydi. Kojima-san thank you.
|
Death stranding denen çöpün hype ını yemezler.
|
Ciddi ciddi soruyorum DS Haberleri için paramı aldınız? Bu ne böyle her girişimde bi DS haberi içim şişti DS de DS.Redi2`ye Metro Exodus`a Star Wars`a ve Sekiro`ya yazılanlar DS nin yarısına denk gelmiyo sanki oyunu anlatmamışsınızda oyun adına ferman yazmışsınız oyun dünyası DS etrafında dönmüyor hatırlatayımda ben bi belliki unutulmuş editör tarafından...
|
Önceden yıl bitimine yakın zamanlarda o yılın en iyi oyunları gibi bir haber yapılmıyordu.Heleki 2018'de bomba oyunlar çıkmasına rağmen böyle bir haber yapılmamıştı. Seneyede böyle bir haber görürmüyüz ? Sanmıyorum. Sırf Ds için yeni konsept yaratmış bsc.
Daha önce hiçbir oyunun bu kadar abartıldığını görmemiştim. Tüm dünyada durum böyle. Haber sitelerinin yanı sıra oyuncular da Kojima'ya anlam veremediğim seviyede sevgi ve saygı gösteriyor, zira 2015'de MGS V'in %100 goty olmasını bekliyordu herkes. Aynı fanboyluk Bethesda oyunları içinde yapılıyor herkes tarafından ilginçtir ki. |
Editör arkadaş biliyorum işine gelmeyen yorumları siliyorsun, belki bunu da silersin ama yine de yazacağım. Türkçen çok kötü. Cümlelerin anlatım bozukluğundan geçilmiyor, anlatım bozukluğu olmayan cümleler de titri “editör” olan birine yakışmayacak kalite. Bunu olumlu bir eleştiri olarak alıp dikkat etmeni dilerim.
|
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|