Şimdi Ara

2019'un En İyi 5 Oyunu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ciddi ciddi soruyorum DS Haberleri için paramı aldınız? Bu ne böyle her girişimde bi DS haberi içim şişti DS de DS.Redi2`ye Metro Exodus`a Star Wars`a ve Sekiro`ya yazılanlar DS nin yarısına denk gelmiyo sanki oyunu anlatmamışsınızda oyun adına ferman yazmışsınız oyun dünyası DS etrafında dönmüyor hatırlatayımda ben bi belliki unutulmuş editör tarafından...
  • Bu Death Stranding'i 'eleştirenlerin' acaba kaç tanesi oyunu bitirdi?
  • Death Stranding'e yılın oyunu diyen bir yazının çok ciddiye alınır bir tarafı yok maalesef. Bu oyuna bu paraları vermeyin arkadaşlar cidden, gidin mutfak masrafınızı karşılayın ya da elbise falan alın.
  • DS için ne kadar sponsorluk ücreti alındı böyle iyi reklamı yapılıyor oyunculara sevdirilmek için biraz komik bir durum
  • Bu oyunlar arasında en kötüsü dead stranding
  • Red Dead redemption 2 nerde admin!
    Dead stranding gibi sacma oyunu koymussunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

Bu Death Stranding'i 'eleştirenlerin' acaba kaç tanesi oyunu bitirdi?

Ben bitirdim,Ve iyiki arkadasimin hesabindan oynadim hayatimda oynadigim en gereksiz oyundu 400 tl versem kendimi avutmak icin sacma sapan heryerde bsc gibi overdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biohesner -- 24 Kasım 2019; 16:55:40 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Red Dead redemption 2 nerde admin!
    Dead stranding gibi sacma oyunu koymussunuz
    2018'de çıktı RDR2
  • Rdr2 2018 oyunu bu arada Outer Worlds nerde harbi DS yerine o olmalıydı harbi
  • Days goneda çok iyi bir oyundu bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Days Gone ortalama üstü bile sayılmayacak bir oyun. Ortalama denilebilir. Listede olmaması normal, Death Stranding hakkında bişey demiyorum adminler bayağı DS fanı çünkü.
  • Death Stranding'i şuan ben de oynayanlardanım. Abartıyorsunuz kesinlikle. Hikaye, müzik tamamlayıcı unsurlardır bir oyunda. Bu oyun sıkıcı. Yarım saat boş dünyasında a noktasından b noktasına kargo goturdum. Iki yagmacı yumrukladım, bir balinadan kactım. Bu kadar. Çok zevliydi. Kojima-san thank you.

• Ne kadar çok balon seven varmış, nasıl savunacaklarını şaşırdılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceden yıl bitimine yakın zamanlarda o yılın en iyi oyunları gibi bir haber yapılmıyordu.Heleki 2018'de bomba oyunlar çıkmasına rağmen böyle bir haber yapılmamıştı. Seneyede böyle bir haber görürmüyüz ? Sanmıyorum. Sırf Ds için yeni konsept yaratmış bsc.

Daha önce hiçbir oyunun bu kadar abartıldığını görmemiştim. Tüm dünyada durum böyle. Haber sitelerinin yanı sıra oyuncular da Kojima'ya anlam veremediğim seviyede sevgi ve saygı gösteriyor, zira 2015'de MGS V'in %100 goty olmasını bekliyordu herkes.
    Aynı fanboyluk Bethesda oyunları içinde yapılıyor herkes tarafından ilginçtir ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Funder -- 24 Kasım 2019; 19:37:58 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    Kesinlinle katılıyorum..Sinematik gibi oyun yapmıslar ..Animasyonlar kamera açıları efso olmuş..
  • Bitirip de sevmeyenlere laf yok ama bitirmeden konuşanlar ağır boş yapıyor.
  • Death Stranding'in tam bir hayal kırıklığı olduğunu açık açık niye söylemiyor kimse anlamıyorum.
    Şahsen oyunun ilk tanıtım videolarını görünce çok etkilendim ve 10/10 bir oyun çıkacağına emindim. Dünyası çok ilgi çekiciydi , oynanış da öyle olursa müthiş bir şey çıkacaktı ortaya ama gelin görün ki oynanışın tek odağının "yük taşımak" olması beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattı.
    Şu oyunu bu kadar hype oluşturarak piyasaya Ubisoft veya EA sürseydi yerden yere vurulurdu ama kimse Kojima'ya kötü diyemiyor.
    Yılın oyunu olmayı uzaktan yakından hak etmiyor.

Star Wars evreniyle hiç alakam olmamasına rağmen oynanışıyla gayet eğlenceli olmayı başarabilen Jedi:Fallen Order'a benim oyum.
    Metro Exodus da olabilir.
  • Death stranding yılın oyunu olucak kadar kapasitede bir oyun değil yılın oyunu sekiro dur eğer olursa geoff keighley diğer oyunları görmezden gelip kojimayı desteklemiş demektir

• quote:

Orijinalden alıntı: wWenTj

Kesinlinle katılıyorum..Sinematik gibi oyun yapmıslar ..Animasyonlar kamera açıları efso olmuş..
    Tek eksisi combatı tatmin etmedi beni. Platform-puzzle sevmem normalde ama bunda bayıldım. Hikaye de beklentimin üstünde şimdilik daha bitirmedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunculuk adına silik bir yıl oldu. Yani şöyle benim diyebilecek bir yapım yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.