Şimdi Ara

2019'un En İyi 5 Oyunu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Death stranding bence en iyi 5 oyun değil en kötüsü olabilir
  • Star Wars Jedi Fallen Order bitirdim. Çok güzel bir oyun.. Tavsiye ederim.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • BSC ye neler oluyor böyle? En iyi 5 oyun listesi değil bu resmen Death Stranding için özel haber olmuş. Diğerleri için bir paragraf anca yazmış kendini editör sanan arkadaşımız. Bu kadar da belli etmeyin para aldığınızı :D

• Hem bize göre hem de sizlere sunduğumuz ankete göre yılın en iyi oyunu Death Stranding

Nerde bu anket ben niye katilmadim?

• Bir neslin sonu yaklastigi için iyi oyunlar çıkıyor son dönemde.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • En iyisi sekiro
    En kotusu death stranding
    Ortada kalan 3 lu onemsiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Editör kardeşimize para yemiş diyen arkadaşlar haksızlık yapıyor, hiç bu forumda takilmamislar belli ki. Kendisi ağır ps fanboyu ve önceki haberleri de hep kaynaksız bir şekilde tarafliydi zaten. O yüzden de ds i fazla övmüş.
    Yılın oyununa ise bir şey diyemeyeceğim zira dmc5 ve outer worlds den başka bu sene çıkan bir oyun oynamadım outer worlds ün başından kalkamasam ve çok keyif almış olsam da(Fallout tadında bir şey çıksa da oynasam diye kudurmam da etkilidir belki) çok eksiği olan bir oyundu. Adamların bütçesi de sınırlıydı zaten. Dmc 5 in grafiklerine bayıldım, çok eğlenceli bir oyundu üzerine. Oyum yine aynı kalitede grafikleri olan resident evil 2 ye

• Sizdede nasıl öveceğiniz yolu kalmadı artık sanırım ? .Herşeyi paylaştınız çünkü.Anket yapılıyor ve bizim haberimiz yok ve onun kazananı death stranding çöpü çıkıyor .Eminim oda uydurma bir haberdir.

• Death Stranding bölümünü okuyamadım bile düşünün rezaleti. Okurken ne anlatıyor bu, amacı ne, konu nereye varıcak derken okumayı bırakıyorsunuz.

• Death Stranding yılın oyunu olmayı hakediyor. :)

• Mario Maker 2, Link's Awakening, Luigi's Mansion 3, DmC 5, Outer Worlds, Smash Bros, MW ve eminim şu an aklıma gelmeyen birkaç oyun. Bunlardan herhangi biri DS ve Sekiro yerine konabilir.

• Forumdan soğutan bir haber daha..
  • quote:

Orjinalden alıntı: joof

En iyisi sekiro
    En kotusu death stranding
    Ortada kalan 3 lu onemsiz

Re2, Metro ve SW önemsiz ise sen daha fazla oyun oynama.

• Hayır hak etmiyor yüzyılın balonu .sizin gibi kojima fanboylarıda yada 400 TL veren enayilerde heryerde övüyor iste
  • Bu death strandingi övme yolu sanırım.Kac gündür paylaşmıyordun.Birde böyle paylaşayımda yine öveyim mi dedin.Diger oyunları kısa kesmişsin .Death strandinge 5,6 paragraf yazı yazmışsın .Bu kadarda yanlı paylaşım yapılmaz.Death stranding için şunu yazsan yeterdi Kargo Similasyonu oyunu Yürüme Similasyonu Oyunu tmm bitti
  • Death Stranding'de 30. saati devirdim. Oyun değil şaheser, böyle bir şey yok, oynamayanlara şiddetle tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

Bu oyunlar arasında en kötüsü dead stranding

İlk 5'e de giremez de çaktırma işte. Aga be.. Kalite iyice düştü ha buradada.. Merlin gibi buraya da bay bay diyeceğiz anlaşılan.
  • Dead Stranding *GOTY, en iyi hikaye ve grafik*

Kıskananlar çatlasın :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

Dead Stranding *GOTY, en iyi hikaye ve grafik*

Kıskananlar çatlasın :D

Tamam paralı boy.
  • Level'de 100 üzerinden 95 vermiş. Nasıl para yedirmiş la bunlar :) 100 üzerinden 95 ya.. Death Stranding 100 üzerinden 95.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.