Şimdi Ara

2019 YAZ LASTİĞİ, BÜTÇEYE GÖRE TERCİH (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.113
Cevap
20
Favori
74.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler, EGP 2'ler 850'den başlıyor.

Almanya üretimi 4 kanallı EGP 1.
  • Ben de aynı ölçü bakıyorum, F1 asy5 ve egp2 arasındayım. 1 aya alıcam kısmetse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: humerus06

225/45/17 ebatta Good&Year Asym.5 mi Michelin PilotSport4 mü derken çok uyguna denk gelince Sava Intensa UHP2 aldım. Bakalım memnun edecek mi
    Aldığınız sava markasında memnun musunuz?

• Thema kullanıcısına yanıt
    Wetproofta diş kopması olcagını zannetmiyorum. Ben cok araştırdım bu modeli. Ve sen cok iyi fiyata almıssın hocam ben geçen sene aynı ölçülerde Continental contiecocontact 6 serisinden 3tanesini 945 aldım.
    Güle güle kullanın, yorumlarınızı beklerim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dikendikenn kullanıcısına yanıt
    Süper diyemem ama şimdilik iyi gibi Esas yazın sıcak asfaltta ya da yağmurda denemek lazım henüz ikisini de göremedim

• Yigit3735 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, çok fazla araç kullanan biri değilim genelde kapıda yatar araba (2011 yılında 68000 kmde aldık aracı şuan 110000 km olmak üzere siz düşünün yani 😀) ama bir dahaki ay uzun yola çıkıcam unutmassam deneyimlerimi paylaşırım. Ara ara gitti gidiyor da aynı fiyata düşüyor almak isteyen arkadaşlar takip etsinler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 205 55 r16 için EGP 2 ler Hepsiburada da satışa çıkmış. Bir takım sipariş geçtim. Bayilerde 425-475 arası fiyat verdiler. Memnun kalırım umarım.

www.hepsiburada.com
    Goodyear 205/55R16 91V Effıgrıp Perf 2 Binek Yaz Lastiği Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/goodyear-205-55r16-91v-effigrip-perf-2-binek-yaz-lastigi-uretim-yili-2020-p-HBV00000RIG5H

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenool

Herkese merhaba 185/65/R15 ebatlarda yazlik lastik ariyorum 2019 adac yaz testinde bu ebatta 1.olmus bridgestone turanza t005 var ggde 2019 uretim XL 1265 liraya geliyor simdilik bunu dusunuyorum onu alma bu daha iyi diyebileceginiz lastik varmi?

https://www.tyrereviews.co.uk/Article/2019-ADAC-Summer-Tyre-Test-185-65-R15.htm
    bridgestone T005 hayırlı olsun.

diğer alternatifler;
    michelin Primacy 4
    Goodyear efficient Performance (4 kanallı)

urun.n11.com
    Michelin 185/65 R15 88t Primacy 4 - 2020 Üretim - n11.com
    https://urun.n11.com/oto-lastik/michelin-18565-r15-88t-primacy-4-2020-uretim-P257368612?

• quote:

Orijinalden alıntı: fırat.ç.

205 55 r16 için EGP 2 ler Hepsiburada da satışa çıkmış. Bir takım sipariş geçtim. Bayilerde 425-475 arası fiyat verdiler. Memnun kalırım umarım.

https://www.hepsiburada.com/goodyear-205-55r16-91v-effigrip-perf-2-binek-yaz-lastigi-uretim-yili-2020-p-HBV00000RIG5H
    205 55 r16 ebatında yaz için lastik arayışındayım hocam ben de, önerir misiniz veya farklı tavsiyeler var mı? Bütçem aşağı yukarı paylaştığınız linkteki gibi 1500-1600 TL arasında.

• irfanCLK kullanıcısına yanıt
    Daha elime bile ulaşmadı lastikler. Forumdaki bir üstad almış, kullanmakta. Yorumları şurada var:

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/142127130

@entigin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fırat.ç. -- 10 Mart 2020; 16:31:49 >
  • irfanCLK kullanıcısına yanıt
    Yakın bir arkadaşım bu hafta 383 liradan contiPremium 6 aldı,

• Bu lastik nasıl arkadaşlar
    2019 YAZ LASTİĞİ, BÜTÇEYE GÖRE TERCİH

2019 YAZ LASTİĞİ, BÜTÇEYE GÖRE TERCİH

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• corcicorccik kullanıcısına yanıt
    Eco contact yerine premium contact çok daha iyi

• corcicorccik kullanıcısına yanıt
    Diğer lastiklere göre diş derinliği yaklaşık 2 mm daha az. Bu nedenle ömrünü erken dolduracağı söyleniyor. Tyreviews’te de kullananlar Diş derinliğinin az olması nedeniyle şikayetçiler.

• 175 70 R14 ebatında yazlık lastik arayışımı nexen nblue hd+ ile sonlandırdım. inşallah pişman olmayız.
  • lordford50 kullanıcısına yanıt
    Hocam internetten mi bayiden mi?
  • Onca araştırmadan sonra gidip Michelin Primacy 4 taktırdım bir takım. En azından aldığım lastik yerli üretim mi, yerli üretimin hamuru deseni kanalı orijinal üretimden farklı mı, farklıysa ne kadar farklı gibi sorular yok kafamda.
  • Father Torque kullanıcısına yanıt
    Michelin primacy 4 ya da Falken ecorun düşünüyorum. Siz memnun musunuz ?

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.