Şimdi Ara

2019 Yeni Peugeot 508 (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.710
Cevap
91
Favori
449.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de ctesi Kartal Öztek'te servis randevum var orada test imkanı olursa test etmeyi düşünüyorum bakalım.
    Alacak değilim tabi ki şu an için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugrksc756125

Peugeot 508 bu fiyatla sektöre ters takla attıracak ahanda buraya yazdım
    Bu konu içinde son bir kaç sayfadır özellikle yeni açılmış, 1-2 mesajı olan hesaplar hep benzer şekilde shill yapıyor. Hayırdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.civanim

Bu konu içinde son bir kaç sayfadır özellikle yeni açılmış, 1-2 mesajı olan hesaplar hep benzer şekilde shill yapıyor. Hayırdır?

Alıntıları Göster
    Ben onlardan değilim ama arabayı çok beğendim. Peugeot 308 1.6THP'den 508 1.6THP GT Line'a geçmek istiyorum. Açıkcası bu fiyat aralığında bu tasarımı ve donanımı sunan başka model yok. Marka takıntım asla yok. Benim için en önemlisi verdiğim paranın kuruşu kuruşuna karşılığını almak. Forumda mesela sıfır passat alıp 170K verip, hız sabitleyicisi olmayan bir arabaya biniliyor. Buna saygı duyuyorum fakat bana göre kesinlikle değil. 300K sınıfına ilk defa çıkacağım fakat sanırım bu paraya en iyilerinden diye düşünüyorum.

• turkeril kullanıcısına yanıt
    Test aracı yoktu Öztek'te. Bir tane gt bir tane de prime donanım var showroomda.

Yan tarafına citroen de açılmış, orası da kalabalıktı. c5 aircross test etmek istedik ama önümüzde 3 kişi vardı, beklemedik.
  • peugeot dan bekelmiştim bu sistemde bir araba hatta 3008i genişliğinden dolayı çok daha beğendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Test aracı yoktu Öztek'te. Bir tane gt bir tane de prime donanım var showroomda.

Yan tarafına citroen de açılmış, orası da kalabalıktı. c5 aircross test etmek istedik ama önümüzde 3 kişi vardı, beklemedik.
    Hangi bayide var biliyor musunuz? İlla ki yolum düşer.
  • turkeril kullanıcısına yanıt
    Ben de bilmiyorum. Yarın Gebze bayiine gideceğim. Varsa haber ederim buradan.
  • Bmw i8 takasa verilip 508 alınır mı ?

• gocabolulu G kullanıcısına yanıt
    3008 fiyatları nasıl bayilerde şuan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mrduran321 kullanıcısına yanıt
    İstanbul general motor pevgeotta sky pack opak beyaz için 135bin ateş kırmızı 137bin, prime edition ateş kırmızı 140bin fiyat aldım aradıklarım içinde en uygun fiyatı onlar verdiler.

Kaç model hocam

• MaZda 6 harika tasarımıyla nekadar sattı ki d segmentinde ? D segmentinde aranan kan tip değil neyazıkki.ikinci el değeri ve iç hacmidir türkiyede.

2019 model, pardon ben ötv muafiyetli alacağım.

Hocam balkondan atlayacaktım fiyatı duyunca bayiye daha hızlı gitmek için yapma böyşe şeyler 🙂

Kusura bakma ya yukarda 508 engelli indirimi ile alınırmı diye sormuştum karışıklık oldu..

• Araç Aralıkta gelecek ve kaporamı vererek fiyatı sabitledim, aracı aldım. Prime paket istedim çünkü ara araç olacak benim için. Sabırsızlıkla bekliyorum

• disclosure D kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.. Kullanmaya başladıktan sonra buradan izlenimlerinizi aktarırsanız çok makbule geçer.
    fiyat nedir hocam
    Hayırlı olsun gülel güle kullanın...

• quote:

Orijinalden alıntı: spark73

Hayırlı olsun.. Kullanmaya başladıktan sonra buradan izlenimlerinizi aktarırsanız çok makbule geçer.
    Elbette. Üstelik çokta sevdiğim konudur. 🤗

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.