Şimdi Ara

2019 Yeni Peugeot 508 (236. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.730
Cevap
89
Favori
452.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sıfır. 1,5 yıllık araba daha.
    Ben kollardaki ezilmeleri kast etmiştim burası hiç dikkatimi çekmemişti.

Nasıl işlem görmüş olabilir ki ? Ne yapmak lazım?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • shupusbu kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi fotoğraf yanıltabilir ama orada ki kaynak görüntüsü bana çok fabrika çıkışı gibi görünmedi. İncelemek gerek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

Hava filtresinin kapağı sizde de böyle mi? Bu bölümün sızdırmaz olması gerekmez mi?

2019 Yeni Peugeot 508

• Dün servise gittim. 3 kasım 2023 tarihinde yani 1 sene önce, gösterdiğim kelebek camındaki plastiklerin yırtılması sorununu genel merkeze şikayet sonrası 1 saate çözdüler. Garantiden değiştirdiler.

Bunuda gösterdim, 508 hiç görmedik daha önce dediler, en son oradaki köpük eriyip, yapışmış dendi. Başka bir 508 baktık onda kaputu bir şey yoktu ama onun köpük kurumuş zaten toz gibi olmuş.

Bu kelebek camındaki plastik belli bir daha yırtıklacak. Bir daha olmadan bu arabayı değişmem lazım ama piyasada sedan kalmadı. Bir SuperB var onada 2.8 milyon vermek enayilik gibi geliyor.

Hocam merhaba,

Ben de garanti kapsamında değiştirmiştim Deniz Otomotiv'de. Ancak geçen gün baktığımda aynı kelebek camın kauçuğu yine yırtılmış. Muhtemelen kapı ayarı gerekiyor yırtılmaması için. Benim aracımda şoför arkasındaki kapının fitili yırtılmıştı. Çıtasız camlarda kapı ayarı oldukça kritik diye okumuştum.

• seneskilic kullanıcısına yanıt

Sizin ikinciye be kadar sonra tekrar yırtıldı ? Serviste ustalarla konuşurken, tekrar yırtılır bunlar diyorum hiç kimse bir şey demiyor zaten :) Belli bir daha yırtılacağı.

işin ilginç yanı, sıfır arabada 5 ayda yırtıldı ki benim arka tarafa oturan yok kapılar çok az kullanıldı.

Belliki plastik dandik. Yazın güneş, sıcağı yiyince gidiyor. Benim evde de iş yerinde de gölge bir yer maalesef yok. Bu sonax'ın plastik koruyucusu vs sürülüp denenebilir belki.

Gitmişken sıfır 2024 makyajlı kasa sorayım dedim. Fabrika üretimi kesti artık yok dedi. Ben 2025 de iptal edecekler diye biliyordum, şimdiden durdurmuşlar :(

5 ay sonra yırtıldı hocam. Bence kapı ayarı gerekiyor gibi. Çünkü diğer kapı da kullanılmasına rağmen yırtılmıyor.

• seneskilic kullanıcısına yanıt

142 bin Km kullandım. 2020 model GT-Line paket hiç bir yırtılma veya deformasyon olmadı.

Her sene slikon sprey ile özellikle kışa girmeden ve aşırı sıcaklar öncesi yaz başında mutlaka yağlardım fitillerin hepsini.

Aracı geçen ay sattım. Expertiz 142 binde bu kadar temiz araç görmedim dedi. Her tür ayrıntısı orjinal olarak gitti.

Bence arkadaşlar şeffaf slikon sprey sayesinde fitiller sağlıklı kladı. Aynı şekilde açılır tavan fitilleri için de geçerli. Sertleşmezlerse yırtılmazlar.

• Necdet_Pek kullanıcısına yanıt

Bunun gibi bir şey mi ?

https://www.amazon.com.tr/W%C3%BCrth-Silikon-Sprey-500ml/dp/B07CSMJT7B

Sizinkinin linki varsa paylaşabilir misiniz ?

Evet. Ben de Würth kullandım. Şeffaf slikon sprey olacak dikkat. Şeffaflık önemli.

Hatta aynaların katlanan bölümlerine de kış başı ve aylarında sıkıyordum. Kışın donma riskine karşılık.

Yine de Ankara gibi geceleri çok soğuk olan yerlerde aracı park edince aynaları içeriden kapatıp, sabah kapıları açtığımda otomatik açılmasını da engellemek önemli. Donan mekanizma hasara yol açabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Necdet_Pek -- 15 Kasım 2024; 11:46:3 >
  • bsail B kullanıcısına yanıt

hocam hangi site bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi facepunchS -- 18 Kasım 2024; 13:22:42 >
  • facepunchS F kullanıcısına yanıt

motul ün türkiye sitesi değilde avrupa sitesi hocam.

• Necdet_Pek kullanıcısına yanıt

Vay be abi sıradaki araç ne oldu peki :D

• mustpre M kullanıcısına yanıt
    Bir süredir yurt dışı ağırlıklı yaşıyorum. Türkiye de araba kalmadı.

Nostalji yapıyorum.

T9 Kasa 308 aldım bir tane. 2015 156 Hp Thp motor, Manuel şanzıman.

• Bir süredir cam tavanın yan kısmında yer alan uzun plastik çıtalarda çatlamalar, kırıklar var. Bu sorunu yaşayan oldu mu? Nasıl düzelttiniz? 2019 Yeni Peugeot 508

• Oktaysomethingwrong O kullanıcısına yanıt
    abi bu direkt garantilik bir durum yurtdışında yaşayanlar çok fazla garantin varsa değişim yapmaları lazım komple tavan mı değişiyor hatırlamıyorum

• Garanti yok ama kaporta garantisi ayrı diye biliyorum. Sadece çıta değişir diye düşünüyorum. Cumartesi göral a gideceğim.

• Arkadaşlar selamlar ,
    2021 1.6 180 HP benzinli 508 aracım 10 bin km sonrası antifriz maxtan min altına düşmüş başına gelen var mı ?

• Merhabalar araçta cam suyu seviye sensörü yok mu ? Fk7 civicte bile olan işe fazlasiyla yarayan bi özellik ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ezicioyuncu kullanıcısına yanıt

Yokmuş. Ben sattım arabayı o yüzden. :)

• 
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.