< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2019 Yeni Peugeot 508 (238. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hayırlı olsun hocam, memnun musunuz hala? Aklıma takılan bir soruda serviste periyodik bakım esnasında filtre değişimi istemememiz motor garantisi konusunda bizi sıkıntıya sokar mı acaba? İnternetten baktığım kadarıyla satan pek yok gibi 1 yer dışında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar selam,
Sıfır modellerin garantisi 2 yıl mı 3 yıl mı? Garanti uzatma konusu hakkında ne düşünüyorsunuz? Ortalama 40.000 TL gibi bir rakam yıllık.
-
Resmi satıcısı ataşehir garage. Bende oradan aldım direkt kendi sitesi üzerinden en uygun oradaydı. Valla hocam kesinlikle fark var ama bakım kiti falan maliyetli bir iş. Normal bakım vakti geldiğinde ise en "garanti" yol şuan çıkaracağınız filtreyi geri takıp bakımınızı yaptırıp geri bu aldığınız filtreyi taktırmak.
Açıkcası çok pahalı olmadığı için garantisi bitene kadar hava filtresi faturaya ekletilebilir. Ben bakımları eurorepar da yaptırdığımdan bu tarz düşünüyorum şimdilik. zaten bir bakım daha yaptırdıktan sonra garantisi bitecek gibi.
-
Hocam bir ara 2 yıl garantili gelmiş bazı araçlar benim araç 2022 model 3 sene -fabrika çıkış tarihi- güncelde durum nasıl bilmiyorum. Aracınızın km bilgisini model yılını bilmemekle beraber Full Servis de iyi bir opsiyon gibi. My Peugeot App e kayıt olup şase numaranızı girerek kontrol edebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustpre -- 5 Ocak 2025; 0:15:25 > -
Hocam ne gibi bir avantajı var filtrenin? Cahillikten soruyorum
Estağfurullah hocam. Şuan güncel araçlarda kağıt filtreler kullanılıyor. Markalar arasında farklılıklar olsa da yapısal olarak aynılar. Öncelikle genel olarak belirli aralıklarla kullan at tarzında kullanılıyor kağıt filtreler. K&N, BMC vs. gibi markaların bu tarz filtreleri ise pamuktan yapılıyor ancak sonuçta kiri pisliği tutması gereken şey de yağlı filtre olmaları. Her üreticinin kendi bakım aralıklarına göre bildiğiniz filtreyi yıkayıp daha sonrasında tekrar yağlamasını yapmanız gerekiyor. Yani filtreyi tekrar tekrar almanıza gerek yok kendi bakım kitleriyle temizlik ve yağlama işlemiyle filtrenizi sıfırlıyorsunuz.
Pamuk filtre demek ise geçirgenliği çok daha iyi kağıt filtrelere göre. İkinci ve sonraki temizlik işlemlerinde yağlama miktarına dikkat ettiğiniz zaman arabanın ciğerleri açıyorsunuz gibi bir şey.
Daha çok piyasada K&N filtreleri duyuyoruz. araştırmalarıma göre filtrenin genel yapı kalitesi olarak vs. BMC biraz daha önde sanırım formula araçları içinde filtre üreten de BMC. Bundan dolayı bu markayı tercih ettim.
1.6 225 özelinde BorgWarner K03 turbo kullanılıyor. Kaç bar açık bilmiyorum ama emisyonlardan dolayı araç ciddi derecede baskılanmış halde işte bu kutu içi filtre euro 4 spor katalizör orta susturucu gibi olaylara girişilse daha da tatlı abartısız bir araç olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustpre -- 5 Ocak 2025; 1:3:40 >
-
Hayırlı olsun hocam. Conta yanık testleri çok sağlıklı olmayabiliyor. Güvenilir bir yere göstersen daha iyi olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba ön logodan var mı elinizde?
merhaba 2020 1.5 dizel eat8 pejo 508 alma arefesindeyim. bu yıl ve motorun herhangi bir kroniği, dikkat etmem gereken birşeyler var mı?
-
Merhaba,
2 yıldır kullanıyorum aracı. Motor ve şanzıman sorunsuz. Sadece sunroofunda gıcırtı problemi var bu aracın kronik olarak. Başka hiçbir problem yok.
-
yorumunuz çok değerli hocam çok teşekkür ederim.
tüm gece araştırdım ben de bişey bulamadım. gt line ve allure arasında video izleyeceğim bugün. hatasız bir allure veya 2-3 parça boya gt line alabilecek bütçem var. bir keşke veya iyikiniz varsa paketler konusunda dinlemek isterim.
-
Bence boya çok problem edilecek bir konu değil.
-
merhaba gt selection ve gt line arasındaki donanım farklarını bilen var mı? ne yaptım ne ettiysem ulaşamadım webde.
-
Dizel araçlarda adblue sorunu var. Garantiden değiştirdim oradan biliyorum :) Garantili araç almaya çalışın yada servis bakımlı olmasına dikkat edin. Yoksa adblue canınızı sıkabilir. Onun dışında her şeyiyle çok güzel bir araç, güzel günlerde kullanın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oktaysomethingwrong -- 21 Ocak 2025; 16:42:4 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
https://www.peugeot.com.tr/content/dam/peugeot/turkey/b2c/bro%C5%9F%C3%BCrler/508-tek.pdf
-
Gt selection yok bu brosurde hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba. 2023 allure aldım ama anahtar cebimdeyken uzaklaşınca kapı kitlemiyor. Ne anlamı kaldı keyless go nun anlamadım. Çip krizinden dolayı mı bu özellik yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar,
Ben bu sileceği 2 gün önce 244 TL'ye aldım :) Malum Türkiye'de insanımız araç markası yazarak silecek aldığı için markalar da bu kurnazlıkla boyutu aynı olan sileceklere talebe göre fazla fiyat çekiyorlar. Benim siparişimi onayladıktan sonra piyasayla aynı fiyata çektiler.
Bilginiz olsun. 650mm-450mm silecekler aracımıza oluyor. İçerisinden bütün adaptörler çıkıyor. Normalde küçük silecek 430mm orijinalinde ama 450mm olan da sorun çıkarmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seneskilic -- 11 Şubat 2025; 18:31:36 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X