Şimdi Ara

2019 Yeni Peugeot 508 (235. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.749
Cevap
88
Favori
454.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün 1.6puretech 225ps 47400kmde ki aracıma BMC FB484/08 kodlu kutu içi hava filtresini taktım. Kesinlikle bu motoru kullananlara tavsiye ediyorum K&N de alınabilir ancak BMC daha iyi bir firma araştırmalarıma göre. Önceden yağlanmış geliyor. Kesinlikle emiş de farklılık var. Daha sonrasına Euro 4 spor katalizör falan düşünüyorum ama bakalım.

bmc air filters
    BMC FB484/08 - Engine Filter Panel | BMC AIRFILTERS
    https://www.bmcairfilters.com/en/products/engine-filter/car/panel/fb484-08
  • Ankara da daha önceden antifriz ve fren hidroliği değişimi yaptıran var mı? Kullandığı ekipmanlar vs. açısından tavsiye edebileceğiniz bir yer varsa çok sevinirim.

• Merhaba,

Daha önce bu tür ürünler kullanan var mı? Var ise tavsiye eder misiniz? Faydalarını gördünüz mü?

liqui moly | motor yağları, katkılar ve servis ürünleri
    MOTOR SİSTEM TEMİZLEYİCİ DİZELL 300ML - Liqui Moly | Motor Yağları, Katkılar ve Servis Ürünleri
    https://liquimoly.com.tr/urun/motor-sistem-temizleyici-dizell-300ml/
  • seneskilic kullanıcısına yanıt

ben benzin için olanını kullanıyordum 2-3 depoda bir olacak şekilde. Ancak liqui moly biraz pahalı gelmeye başladı. Daha sonrasında Motul ün aynı amaçlı ürünlerini kullandım.

Yani performansa etkisini bilemem ama benzinli araçlarımız için benzin filtresi değişmediğinden dolayı -life time- ayrıca yakıt kalitesinin düşük ve istasyonların depo temizliği konusu sıkıntı olmasından dolayı, 2-3 depoda bir döküp tam depo bitirmek lazım diye düşünüyorum.

liqui moly max 75 litre için bir adet yeter diyor motul ise sanırım 30-45 litre arası için bir adet ideal diyor bu da aklınızda bulunsun.

• Benzinli araç sahipleri için 2.viteste düşük hızlarda gazı bıraktığında çıtır çıtır ses gelen var mı ? Bende dediğim ses oluşuyor birkaç yabancı sayfada da bu ses kaynaklı turbo türbininin garantiden değiştiği yazıyor. Bakalım yine servis yolu gözüktü.

• mustpre M kullanıcısına yanıt
    Bende de geliyor aynı ses. Ama bir etkisi olmuyor sürüşe Bence dsgdeki şıngırtı sesi gibi birşey. Umursamadım açıkçası.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dn_Quartez D kullanıcısına yanıt

Bakma abi bende de 15-20binden beri var, şuan 47binde araç; ayrıca ısınınca geçiyor soğukken yapıyor daha çok. Ama garantisi varken baktırayım yeniletelim valla. Borgwarner K03 turbo takılı elden geçirsinler diye düşünüyorum. Cam tavanı da halledersek iyi olacak bu kmlerde garanti uzatan var mı acaba?

• Arkadaşlar arabamı sattım 23sonu üretimi 235/40r19 continental marka 500km yaptığım kışlık lastiklerim boşa çıktı. İhtiyacı olan varsa çok uyguna vereceğim. Bu sene kastikleri Şubat ayında aldım. Mart ayında söktüm yazlıkları taktım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar yazildi mi bilmiyorum ama allure guvenlik paketi 2021 model aracim var yan kapi ambiyans ledleri yaniyor ancak bardaklik ve orta konsoldaki led yanmiyor sebebi ne olabilir ?

• Hardtouch kullanıcısına yanıt
    Hangi şehir hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Antifriz değişimini yaptın mı hocam?

• Oktaysomethingwrong O kullanıcısına yanıt

Ankaradayım hocam.

Valla içime sinen iyi bir mekanik yeri yok Ankara da 🥲. Garantiden dolayı da emin olamiyorum. Niyetim liqui moly kfs12+ ve aynı marka dot 4 hidrolik yeniletmek ama bakalım.

Ankara da yaptırırsan bana da bilgi verir misin? Önümüzdeki ay sonuna kadar bir yer bulamazsam Eurorepar marka ürünlerle herhangi bir yerde değiştireceğim :)

Yazın 1ml eksiltmeyen antifriz havalar soğuyunca dibi görmeye başlıyor önce bir servis yapmam lazım o sıra değişecek gibi duruyor.

• 225 beygir gt aracım şuan 47 binde ve yıllık bakımı geldi,

dışarda yaptırmayı düşünüyorum

neler değiştireceğim ve satın alabileceğim bir site önerisi olan var mı ?

teşekkür ederim   

• Şu arabaya neden getirmezler düzgün motor seçeneği. 225 hibrit motor rekabetçi fiyatla baya düşünülen araba olur. Ama inatla suv’lara yatırım yapılıyor. Alacak araba kalmıyor piyasada.

• Arkadaşlar 2020 allure paket 1.6 dizel 508 tavsiye ediyor musunuz? Kullanıcılar olarak düşüncelerinizi almak istedim, tasarımı hoşuma gidiyor ama tecrübeleriniz bana yardımcı olacak. Teşekkür ederim

• Arkadaşlar selam
    Benim kaputu tutan kollar da ezilme, deformasyon var.
    Sizde de var mı ? Sanki bir yere sürtüyor gibi ama aslında bir yerede sürtmüyor.

• shupusbu kullanıcısına yanıt

aracı ikinci el mi aldınız ?

foto/ışık yanıltmıyor ise bu kısım işlem görmüş

• 
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.