Şimdi Ara

2019 Yeni Peugeot 508 (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.710
Cevap
91
Favori
449.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sahibindene de düşmedi hala galerileri alıp genelde reklamını yaparlar kendileirni ama araç sayısı az geldi galiba
  • Koltuğu en alt pozisyona aldınız mı peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

508'in halojen farlarına ve 16 jantlarına laf söyleyip Passatı örnek göstermek de ilginç olmuş.

Passat'ın da bazında 16 jant var, halojen far var (comfortline da halojen) ve 508 prime'a göre çok daha az donanımlı. CC bile yok en bazında.

Mondeo, Insignia, Passat, Superb. Bunların baz donanımında hep 16 jant var. Baz donanım bakımından en tatminkar araç Talisman bu arada.

Alıntıları Göster
    Passat'ın baz versiyonu (1.5 TSI, 150HP) geçen ay 180.000-190.000 TL bandında satılmıştı. Aynadan bakıldığında araca önemli değer katan faktörlerden biri gündüz LED'leri ve en azından Xenon farlar. Passat'ta en baz versiyonda bile LED far var en azından, marka ve model olarak da ülkemizde Mercedes-Audi-BMW'nin hemen altında geliyor prestij olarak. Ben şahsen 508 tasarımını tercih ederim ve bu aracı almak için bir neden arıyorum ama bu fiyat politikası ile itelenen model, araba meraklılarını üzecek nitelikte. VW'nin bir sürü alternatifi olmalı, bu araç da VW müşterisini kendine çekebilsin isterim ama hedef müşteri kitlesini Peugeout, Citroen, Ford, Renault ve Toyota kullanıcıları olarak belirlemişler gibi.

• Direksiyon simidi sport araçlar gibi olmuş kokpit güzel. Arka tasarım da farklı duruyor. Beğendim. Ama eski kasa 508'in klasik çizgisi baya bozulmuş.

1 seneden fazla oluyor araç çıkalı. Kullananlar aydınlatsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irishman -- 19 Kasım 2019; 11:12:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzazgin

forumda sayfalarca yazılmış söyle güzel böyle fiyat vs . Sonuc bir tane alıpta kullanmış incelemiş birisi görmedim daha. Alan yokmu alan ?
    Zaten bilmiyormuyduk? Çok övülecek ama hiç satılmayacak demiyor muyduk Şöyle iyi böyle iyi denilen aracı yolda gören olmadı halen

• Ne komik insanlar var burda :o)

Bu aracın baz donanımı ile Passat’ın baz donanımını kıyaslayanlar olmuş. Yaw arkadaş aracı satarken 2 lira daha ucuza satarım, o Passat’an 10 kat daha gösterişli ve konforlu araca daha ucuza binerim.

İlk aracım 2007’de Alfa 159’u. Tü kaka dendi, müthiş keyif aldım, havam oldu, zarar etmeden sattım.

İkinci aracım 2011’de Cruze oldu. Tü kaka dendi, 5 yıl kullandım, civata bile sıktırmadım, 200’ü geçemedim, çok seri kullanamadım belki ama bence zamanının en konforlu araçlarındandı. Yakışıklıydı ve memnundum. Eşe dosta sattım, zarar etmedim.

2017 başı Passat aldım. Bir senede, Taksim dönüşü her zaman aynı hızla geçtiğim Galata Köprüsü başındaki o tatlı zıplama yerinde aracın altını vurdum, kartel patladı, kışın çok basmışım ki motor üst bloğu çatladı, araç servisten çıkmadı. Elektronik gibi buda şanş işi dedik, aracı sattık zarar ettik. Şans işte.

2018 yeni uçan halı tabirli Citroën C4 Cactus aldım. Tü kaka dendi, satamazsın dendi. Aracın vites değiştirirken verdiği selam haricinde çok memnundum. 508 alacağım diye geçen gün gece 23:00’de ilana koydum, sabah 09:30 gibi 120’ye aldığım aracı 127’ye sattım.

Demem o ki her aracın alıcısı var, hiç bir araç elinizde patlamaz. Satarken zarar etmiyeyim diyen zihniyete hastayım ben. Araç her erkeğin lüks oyuncağı. Galericimisin sen ki alıp satacaksında zarar edeceksin. Kaybın taş çatlasın 2-3 bin TL olur ki 3-4 yıl aldığım keyfe değmez mi?

Bakın 508, Passat, Insignia ve SuperB fotoğraflarını araçtan anlayan, anlamayan 40’ın üzerinde kişiye gösterdim. Elinde Passat olan kuzenim haricinde Passat diyen çıkmadı. SuperB diyen bile daha fazlaydı yani. SuperB çok güzel amalı cümleler hep 508’i alırdım ile bitti. İroni falan sevmem ama 40’ın 30-35 arası 508’i çok beğendi.

He bu arada 508 ne yazık ki çok az gelmiş Türkiye’ye. Hepsi de satılmış. Showroom’larda bile 508 yok. Aracı almak istiyorum diye arayın, satamıyorlar, fiyat garantisi veremiyorlar vs vs. Ben aracımı Aralık sonunda yada Ocak başında teslim alacağım kısaca. Hani neden yollarda görmüyoruz diyen arkadaşa söylemek isterim :o) Araç çıkalı 1 ay oldu ve araç az geldi. Hani nasıl bir şey bekliyordun, 1 aylık aracı yollarda 6 yıldır neredeyse aynı gözüken Passat gibi mi görmek mi?

Bırakın boş kıyaslamaları, 508 daha yeni doğmuş bir bebek. Tabiki yıllardır piyasada olan abileri, ablaları onu dövebilir. Ama bu bebek güzel bir bebek.

Bahtı açık olsun ki her marka artık 2-3 aksesuar ekleyip yeni model üretmesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: disclosure

Ne komik insanlar var burda :o)

Bu aracın baz donanımı ile Passat’ın baz donanımını kıyaslayanlar olmuş. Yaw arkadaş aracı satarken 2 lira daha ucuza satarım, o Passat’an 10 kat daha gösterişli ve konforlu araca daha ucuza binerim.

İlk aracım 2007’de Alfa 159’u. Tü kaka dendi, müthiş keyif aldım, havam oldu, zarar etmeden sattım.

İkinci aracım 2011’de Cruze oldu. Tü kaka dendi, 5 yıl kullandım, civata bile sıktırmadım, 200’ü geçemedim, çok seri kullanamadım belki ama bence zamanının en konforlu araçlarındandı. Yakışıklıydı ve memnundum. Eşe dosta sattım, zarar etmedim.

2017 başı Passat aldım. Bir senede, Taksim dönüşü her zaman aynı hızla geçtiğim Galata Köprüsü başındaki o tatlı zıplama yerinde aracın altını vurdum, kartel patladı, kışın çok basmışım ki motor üst bloğu çatladı, araç servisten çıkmadı. Elektronik gibi buda şanş işi dedik, aracı sattık zarar ettik. Şans işte.

2018 yeni uçan halı tabirli Citroën C4 Cactus aldım. Tü kaka dendi, satamazsın dendi. Aracın vites değiştirirken verdiği selam haricinde çok memnundum. 508 alacağım diye geçen gün gece 23:00’de ilana koydum, sabah 09:30 gibi 120’ye aldığım aracı 127’ye sattım.

Demem o ki her aracın alıcısı var, hiç bir araç elinizde patlamaz. Satarken zarar etmiyeyim diyen zihniyete hastayım ben. Araç her erkeğin lüks oyuncağı. Galericimisin sen ki alıp satacaksında zarar edeceksin. Kaybın taş çatlasın 2-3 bin TL olur ki 3-4 yıl aldığım keyfe değmez mi?

Bakın 508, Passat, Insignia ve SuperB fotoğraflarını araçtan anlayan, anlamayan 40’ın üzerinde kişiye gösterdim. Elinde Passat olan kuzenim haricinde Passat diyen çıkmadı. SuperB diyen bile daha fazlaydı yani. SuperB çok güzel amalı cümleler hep 508’i alırdım ile bitti. İroni falan sevmem ama 40’ın 30-35 arası 508’i çok beğendi.

He bu arada 508 ne yazık ki çok az gelmiş Türkiye’ye. Hepsi de satılmış. Showroom’larda bile 508 yok. Aracı almak istiyorum diye arayın, satamıyorlar, fiyat garantisi veremiyorlar vs vs. Ben aracımı Aralık sonunda yada Ocak başında teslim alacağım kısaca. Hani neden yollarda görmüyoruz diyen arkadaşa söylemek isterim :o) Araç çıkalı 1 ay oldu ve araç az geldi. Hani nasıl bir şey bekliyordun, 1 aylık aracı yollarda 6 yıldır neredeyse aynı gözüken Passat gibi mi görmek mi?

Bırakın boş kıyaslamaları, 508 daha yeni doğmuş bir bebek. Tabiki yıllardır piyasada olan abileri, ablaları onu dövebilir. Ama bu bebek güzel bir bebek.

Bahtı açık olsun ki her marka artık 2-3 aksesuar ekleyip yeni model üretmesin.
    "Bakın 508, Passat, Insignia ve SuperB fotoğraflarını araçtan anlayan, anlamayan 40’ın üzerinde kişiye gösterdim. Elinde Passat olan kuzenim haricinde Passat diyen çıkmadı. SuperB diyen bile daha fazlaydı yani. SuperB çok güzel amalı cümleler hep 508’i alırdım ile bitti. İroni falan sevmem ama 40’ın 30-35 arası 508’i çok beğendi."

Birincisi; araçtan anlayan kişi cevabını aracın içine oturup test ettikten sonra verir.

İkincisi; fotoğrafa bakıp mı araç alıyorsunuz ya da tavsiye veriyorsunuz? Tipi size göre güzel araçlar mı iyi oluyor?

Pug 508 güzel araçtır ancak "50 kişiye gösterdim fotosunu şu kadar kişi beğendi" demek çok komik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zed -- 19 Kasım 2019; 13:58:28 >

• disclosure D kullanıcısına yanıt
    Kıyaslayan tiplerin az çok ne oldukları belli. Cruise control yok demez, led far var derler. Düne kadar led far da yoktu.

• Siz passat mı,super b mi,508 mi diye tartışa durun zaten ellerinde araç yok.adamlar Aralık'ta gecek araçları bile satmışlar.

• Az söylemişsin; VW Passatta bence 6 yıldır değil 2005'ten beri ufak tefek değişimlerle aynı tasarımı pazarlıyor.99-2005 arası bence passatın en özgün, başarılı serisi idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gralcan -- 19 Kasım 2019; 15:47:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Bizim ülke kadar kadar xenon yada led far fetişizmi yoktur herhalde, adam gece çok sık kullanmayacaksa hiç gerek yok, kullanacaksa da led far yok diye yolda bir yerlere tepilmez merak etmeyin.
    Fetişizm değil de 200 bin liralık arabadan doğal olarak beklenen bir özellik, elektronik klimadan daha önemli. Halojenden xenon'a geçtiğimde ciddi fark yaşamıştım, aynı şekilde LED de xenon'a geçiş kadar olmasa da ciddi fark yaratıyor. Gündüz led'leri de aracın çehresini oluşturuyor.

Bu arada bir arkadaş var demiş ama yeni Passat'ların hiç birinde halojen far bulunmuyor.

• zed Z kullanıcısına yanıt
    Siz neye göre karar verdiniz bu cevap için. Siz bahsettiğiniz tüm araçları test mi ettiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: disclosure

Siz neye göre karar verdiniz bu cevap için. Siz bahsettiğiniz tüm araçları test mi ettiniz?
    Test etmedim ancak fotoğrafını göstererek hiç kimseye araç önermedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: @immortal

Koltuğu en alt pozisyona aldınız mı peki?
    Evet.

• malum sitede 2 adet var
  • peugeot son yıllarda özellikle tasarım işini otuturdu böyle devam ederse sektörün yeni lideri olabilir
  • Tasarım güzel ama malzeme kalitesi nedir ne değildir incelemek lazım. İçeri ses alıyor mu yağmurlu havada nasıl vs vs .
    Pejo yinede hiç güvenmedigim marka ben bunu alacağıma 2011 e200 alirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zed Z kullanıcısına yanıt
    :o) beni yanlış anlamışsınız siz. Bende fotoğraf göstererek araç önermedim, aksine FİKİR ALDIM. Kaldı ki alınan araçların %80’inden fazlası göze hoş gelme kısaca görsellik içerir. Lütfen kimsenin beğenmediği ama kaliteli bir araç arıyorum deyip kendinizi kandırmayın. Herkes görsellik, beğenilmek ister. Tıpkı güzel bir kızla çıkmak gibi.

• commandx C kullanıcısına yanıt
    İnanın tü kaka diyenler aracı görmediler, incelemediler, dokunmadılar. Kulaktan dolma ve oturduğu yerden bir kaç video izleyerek yorum yapıyorlar. Yalnız sorsanız hiç öyle değil.

• gralcan kullanıcısına yanıt
    Aracı alana saygım sonsuz. Yalnız bu Passatcıların bir kısmı o kadar fanatikler ki aynı fabrikadan çıkan superb’leri bile kötülüyorlar. Şaşkınım.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.