Şimdi Ara

Silinsinnn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myemirr -- 18 Mart 2023; 15:49:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• çalış?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cheers darlin kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan tam olarak düzen kuramadım ama içimde olmıcak gibi bi his var bu yüzden nasıl bi yol izlemem lazım sizlerden destek almak istedim

• Saolun hocam

• 2018 148kdan 2019 64kya çektim ve tam olarak çalıştım diyebilirim. Diploma notun çok geriye atacak. Bir mucize dışında kusura bakma ama realist bakıyorum, 50-60k yapamazsın. Bir de her sene aldığın puan yükseldikçe sıralamanın daha da geriye gitme olayı var. Bu sene üniversitede tanıştığım ilk sene 300k yapan çocuklardan en fazla 160kya çekmişler. 190k 200k falan yapmışlar genelde. Kusura bakma durum böyle hocam. Seni suçlamıyorum kesinlikle elinde olan bir durum değil bu.

• bravo kardeşim 300 k dan 160 a çekiyosa çalışıp o çalışmamıştır asıl sen insanların moralini bozuyosun 500 den 80 e çekmek 140 dan 20 ye çekmekten daha basit

• Ben gözlemlerimden konuşurum birader. etrafımda 50 60kdaki bölümlere girenlerden daha önce hiç 300k yapan yok. TM olsa yapılabilir ama sayısaldan bahsediyoruz. Çocuğu boş gazlarla doldurmayın sonra kendisi hayal kırıklığına uğrar. Sayısal 1 senede 300kdan 50kya çekilecek kadar kolay değil. 2 sene olsa olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kskwneıebwje -- 14 Kasım 2019; 14:20:19 >
  • +123124123
  • 2 sene olsa kolay olur 60-70 k kardeşim şu kalan zamanda kolay değil zaten ama imkansız da değil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.