Şimdi Ara

2020 1.5 TSI DSG A3 Sportback mi Golf 7,5 Mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
2
Favori
3.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • -a3'ün içi daha dar
    -a3'ün camları biraz klostrofibik
    -golf'ün 2. eli daha iyi
    -a3'ün kokpiti daha afili
  • Manuel vites olacaksa premium marka olan audi
    Otomatik vites olacaksa dsg illetinden dolayı hiçbiri 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onyargisiz -- 28 Eylül 2020; 22:21:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı fiyata aynı kondisyonda bir karşılaştırma da taraflardan birisi premiumsa her türlü premium olan alınır bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onyargisiz

Manuel vites olacaksa premium marka olan audi
    Otomatik vites olacaksa dsg illetinden dolayı hiçbiri 👍
    dsg illet falan değil, harika. bozulduğu zaman da öyle bmw şanzımanı gibi ocağına incir ağacı dikmiyor adamın.
  • Golf acaba dizelmi diye düşündüm ama motorlarda aynıymış. A3 golfe göre daha kaliteli bir araç. Leon, golf ve a3 aynı plaftform ama bu yanıltmasın. Nasılki leon ile golf arasında bir kalite farkı varsa golf ile a3 arasında da bir kalite farkı var. İ Benim tercihim a3 olurdu.

• Volkswagenci kafasıyla bakarsak olaya A3. Vw ci kafasıyla bakmasak ta A3. Daha ucuz ve daha hoş görünüyor.

• 2015 golf highline kullanicisi olarak cani gonulden soyluyorum ki 370 civarina ne a3 ne golf alinmaz yaziktir gunahtir. 350 civari butce olusturursam alacagim araclar 4-5 yasinda E250 4 serisi veya C180 vs olurdu. Ki yakin zamanda yapmayi dusunuyorum. Bakin 3 senelik golf kullanicisiyim gercekten yazik bu paralara c segment hatchback almak. Bugune kadar her aracimi ikinci el aldim inanin sifir olsun modeli yuksek olsun diye bu paralar verilmez. Bu araclar 4-5 yasinda kulusture donmuyor merak etmeyin temizini bulursaniz 15 yasinda arac bile alinir yeter ki iyi bir ekspertiz yaptirin, galericilerden alsatcilardan uzak durun, isinde gucunde memur ozel sektor calisani efendi adamlardan almaya calisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitarist308 -- 2 Ekim 2020; 22:31:52 >
  • A3 Al Reis Üst Markanın Arabası Olduğu İçin Donanım Daha Fazla Ve Daha Çok Para Eder Satarkende Kolay Satarsın

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.