Şimdi Ara

2020-2022 AYT Fulleyenler veya Full'e yakın yapanlar içeri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
3
Favori
2.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Leader of Birmingham. kullanıcısına yanıt

Hocam hedefim tıptı ve ankarada oturduğum için ankara içi tıplardı önceliğim. Hacettepe ankara gazi üçlemesi vardı hacettepeye puanım yetmez ve çok zorlar diye tercih listeme eklemedim hiç onu. Ankarayla gazi arasında tercih yaptım yani. Ankara biraz kasıntı demişlerdi yani gereksiz diyorlardı zorluğuna. Buna karşın gazinin kliniği iyi demişlerdi hekimlik için teorik eğitim de elbette önemli ama pratik eğitiminin de gayet iyi olduğunu duymak tercih sebeplerimden önemli bir tanesiydi benim için. Ayrıca tercih zamanı tanıtım günü yapmışlardı zoom üzerinden ona da katılıp okulla alakalı bilgi edinmiştim dekan yardımcıları vardı bizleri bilgilendirdiler tüm sorularımızı yanıtladılar sağ olsunlar. Gazinin akademik kadrosu da gayet dinamik ve iyi bence. İşte bu tarz sebeplerden seçtim ve iyi ki de seçmişim :D Harika insanları tanıma fırsatı buldum gerek öğrenci olsun gerek akademisyen olsun

• egehan_45 kullanıcısına yanıt
    Tytde deneme sıklığınız nasıldı hocam çok iyi yapmışsınız tebrik ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreboss -- 2 Mart 2023; 22:33:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • emreboss kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam. Yani tyt denemelerini çözmeye düzenli olarak 12. sınıfta başlamıştım. 12. sınıftan önce bir kere karekökün bir denemesini çözmüştüm bir de 2018 msüyü çözmüştüm. 12. sınıfta okulumuz bize 1-2 haftada bir tyt denemesi yapıyordu bilindik yayınların denemelerinden. Onun dışında dershanede de özdebir gibi yayınları olurduk sene içinde ne zaman yapılıyorsa. Dershanede konuları bitirdikten sonra mayısta falan haftada 2 olurduk okulda olmazdık o sıralarda. Kendim çok deneme çözmezdim okulda ve dershanede çözdüklerimizin analiziyle ve direkt olarak konularla uğraşırdım genelde. Yani tüm senenin ortalamasını alınca herhalde haftada 1-1.5 (1.5 deneme çözülmez tabii de işte tahmini olarak :D) ediyordur ama açıkladığım gibi değişkendi hep sene sonuyla başı arasında dağlar var mesela

Doğrudur hocam. Birkaç sene önce mi ne kadavra sorunu vardı, cozmusler mi?

Yüz yüzeyken söylenti vardı ama doğru mu yanlış mı bilmiyorum ayrıntıları hiç :p Anatomi komitesi de online döneme denk gelince anatomi laboratuvarlarına adım atmak nasip olmadı bir bilgim yok o yüzden :s

Teşekkürler hocam :D

Rica ederim. Sizin çalışmalarınız nasıl gidiyor itü matematik öğretmenliğinden mi hazırlanıyordunuz tekrardan? Konu sahibine de ayıp olacak konuyla alakasız sohbet ediyor gibi oldu ama  

İTÜ matematik öğretmenliği mi hahahdjfkg

Yok hocam öyle bir bölüm itüde. Evet hocam tekrardan giriyorum calismalar iyi gidiyor konular bitmek üzere, bakalım hayırlısı olsun plana gore gidiyoruz umarım güzel olur her şey.

• Tyt 80 mı yaptınız hocam ne yaptınız ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nereden bileyim hocam arkadaşım odtü tıp diye şaka yapınca odtüde tıp mı vardı diye kendimi sorgulamış insanım  İnşaallah sizin de güzel sonuçlarınızı hayırlısıyla görmek nasip olur yazın

• Sorulari cozmek kadar kontrol etmesini de ogrenmek gerek.
    3 saatte 5ten birini seçeceğiniz 80 soru var sadece, cok vaktinjz var yani. Bazen bilgi anlik akliniza gelmeyebiliyor, yanlış yorumlayabiliyorsunjz veya yanlis bile kodlayabiliyorsunuz (yaptim tecrübeliyim). Doğrulari yanlış yapacaginiz seviyeye kadar şüpheyi cikartmadan maksimum kontrolü yapmayı becermek gerek. Ben mati silip tekrar cozuyordum mesela, kendinize gore bir method buluverin

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

Hocam tüm matı silip tekrardan çözdüğümü düşünemiyorum. :D

• AYT Fen'deki 3-5 soruyu tenzih ederim ancak 2020 ve 2022'de AYT fullemek büyük bir maharet değil ki.

Hele o senelerin Ayt Matematiğini bir ortaokul talebesi bile fulleyebilir.

• 2020. 77.5(2y dikkat hatasiydi)(37.5 fen-40 mat)Bol bol deneme çözmelisin. Ben ayt biyodan bile 15 farklı yayından deneme çözdüğümü hatırlıyorum.Mesela akşam otur 1 paket ayt biyo denemesi çöz bitmeden yatma. Bu denemelerdeki yanlışlarını boşlarını analiz et eksik olduğun bilgileri madde madde bi deftere yaz (sınava az bi zaman kala o defteri tekrar et). Son 10-15 gün kala günde 3 ayt çözdüğüm günler olmuştu sırf değişik bilgi soru görmek için(kaç net yaptığıma takılmıyordum ne öğrenirsem kâr modundaydim) kolay gelsin…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sehoka kullanıcısına yanıt
    Alışınca çok rahat yapılıyor eğer dikkat hatası istemiyorsan en garanti yol böyle

• Robin Hood. kullanıcısına yanıt

Hocam soru bankalariyla aranız nasıldı

Mesela kimya için 1 tane sb çözüp bolca deneme çözmeyi düşündüm ben mantıklı mı?

• axelrhaynr A kullanıcısına yanıt
    Mat içi soru bankası bitirdim ama diğer fen derslerinden baştan sona 1 sb bitirmedim. Dediğiniz mantıklı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sehoka kullanıcısına yanıt

Ben bunu tytde bile yaptim 

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

Hocam sen yaparsın biz yapamayız hawli  

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.