< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda1043 -- 21 Mayıs 2021; 13:21:3 > |
2020 A3 1.5 Tfsi Yaptığım Ufak Eklentiler

-
-
Araciniz hayirli olsun.On tarafi cok basmissiniz yayi kesik tofaslar gibi duruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Boyle daha guzel durmus elinize saglik
Aynen hocam diğer türlu eziyet oluyordu sekmesi filan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda1043 -- 21 Ocak 2021; 2:52:22 > -
Hayırlı olsun güzel araç. Ben de Leon'dan A3 1.5 TFSI Dynamic'e geçiş yaptım. İşlevsellik tarafından başlayarak hız sabitleyici taktırdım ilk iş
İlerleyen zamanlarda sport paketteki ön ve arka tampondaki krom detayları bulabilirsem onları yapmak istiyorum, bir tık daha sportif hava veriyor araca.
-
Teşekkür ederim size de hayırlı olsun sporttaki ön ve arka kromları doğuş otodan temin edebilirsiniz hocam. öndekiler güzel duruyor kesinlikle
-
Yay-Coilover işlemi hariç güzel gidiyor S3 ön panjur yakışır. 4+ cm düşürmeye amortisörler uzun dayanmıyor stok yaya göre tasarlandığı için 0 konumunu basık haliyle bulamıyor sürekli yükte kalıp patlıyor. Bilstein B6-B8 gibi nispeten ucuz kitler kullanabilirsiniz.
hocam tavsiyeleriniz için teşekkür ederim orjinal amortisorüm değil hedef coilover takılı 1200tlye yaptırdım zaten 1 sene dayansa bile kâfi arkalarda yay olması bir problem yaratmaz önler gibi değil sonuçta bilstein marka türkiyede distribütör var mı acaba biraz daha bilgi verebilirmisiniz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda1043 -- 21 Ocak 2021; 12:1:54 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Arda1043hocam tavsiyeleriniz için teşekkür ederim orjinal amortisorüm değil hedef coilover takılı 1200tlye yaptırdım zaten 1 sene dayansa bile kâfi arkalarda yay olması bir problem yaratmaz önler gibi değil sonuçta bilstein marka türkiyede distribütör var mı acaba biraz daha bilgi verebilirmisiniz ?
Bilstein için bulamadım ama tuningcilerle görüşebilirsiniz veya H&R ile de görüşebilirsiniz iyidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Maliyetli hocam bir de turkiyede temin etmek çok zor gerçekten kimse getirmiyor pahalı olduğu için şuanlık coil idare eder önceliğim 18 o.z superturismo lm ve pilot sport 4
Edit ; ama soracağım fiyat ne dicekler bakalım hr coil için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda1043 -- 21 Ocak 2021; 12:28:37 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Arda1043
Maliyetli hocam bir de turkiyede temin etmek çok zor gerçekten kimse getirmiyor pahalı olduğu için şuanlık coil idare eder önceliğim 18 o.z superturismo lm ve pilot sport 4
Edit ; ama soracağım fiyat ne dicekler bakalım hr coil için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanEmir411 -- 21 Ocak 2021; 12:33:45 >
-
Evet haklısınız superturismolar belediye dağıtmış gibi her yerde var ama geneli replika bu sizin attığınız jantta çok güzelmiş hr yay’a gelince amortisor aynı oldukdan sonra gene yük binicek ki hocam yapılması en mantıklı olan kw coilover ama 13,14 bin tl güncel kur fiyatıyla
-
quote:
Orijinalden alıntı: Arda1043
Evet haklısınız superturismolar belediye dağıtmış gibiher yerde var ama geneli replika bu sizin attığınız jantta çok güzelmiş hr yay’a gelince amortisor aynı oldukdan sonra gene yük binicek ki hocam yapılması en mantıklı olan kw coilover ama 13,14 bin tl güncel kur fiyatıyla
Stok amortisöre göre olan yaydan alırsanız problem olmuyor, mesela bu araçta H&R yay var bayadır takip ediyorum bence hoş duruyor. Fikir alabilirsiniz diğer paylaşımlara vs bakıp
-
Aynen bende takipdeyim çok güzel araç maşallahı var emek verilen herşey güzeldir -
Merhaba aracınızın tüm aksesuarları içinize sinsin, çok şık olmuş.. cruise control bende düşünüyorum, ne kadara takıldı paylaşabilir misiniz? -
Bilmiyordum onu, aftermarket bakmıştım da çok gözüme çarpmadı. Sorayım o zaman yetkili servise vakit olunca. Teşekkürler
-
Çok teşekkür ederim kesinlikle öyle. Bir şey yaptığımızda hakkıyla yapmak lazım şahine dönüyor sonra araçlar
cc için kolu doğuş otodan temin ettim 1700tlye yarın dışarıda 500tlye montaj + kodlama olarak yaptıracağım detayları paylaşırım bu arada doğuş oto montaj dahil 2900tlye yapıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: TherocqulaBilmiyordum onu, aftermarket bakmıştım da çok gözüme çarpmadı. Sorayım o zaman yetkili servise vakit olunca. Teşekkürler
Rica ederim parça kodunu bilsem yardımcı olurdum. Doğuştaki yedek parçadaki arkadaşlar bulabilir sanırım
-
8V38076719B9 / 8V38076729B9 parça kodu bunlarmış, bilgi olarak kalsın konuda
Aslında ön tampon inmeden değişiyorsa kendim bile yapabilirim belki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Therocqula -- 21 Ocak 2021; 14:4:19 >
En Beğenilen Yanıtlar

Araciniz hayirli olsun.On tarafi cok basmissiniz yayi kesik tofaslar gibi duruyor.
|
Benzer içerikler
- benzinli araç katalizör iptali
- jant boyası tavsiye
- seri numarasından teyp kodu bulma
- toolmaxx park sensörü
- egzoz nasıl patlatılır
- mtv tablosu
- a101 elektrikli araba
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X