Şimdi Ara

2020 Astra J Sedan 1.4 140 hp mi? Corolla Vision Multidrive S mi? Hangisini Almalıyım? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bir soz vardir bekara kari bosamasi kolay diye insanlara astra sedani al diyorsunuz da butun birikimini verdi aldi yada kredi cekti aldi diyelim tak bir sene sonra altindaki aracim yeni kasasi cikti diyelim ici ciz etmez mi insanin eski kasaya bineceksin ve hala taksidini oduyorsun var mi boyle bir mantik insanlara tavsiye verirken elimizi vicdanimiza koyalim empati yapalim derim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl 2017
    2020 Astra J Sedan 1.4 140 hp mi? Corolla Vision Multidrive S mi? Hangisini Almalıyım?

Halen aynı araba 2017 yılında incelemiştim sadece motor değişti

Donanım olarak corolla daha dolu ve yeni tasarım.

LPG taktıracaksanız astranın yanından bile geçmemelisiniz

LPG takılmayacaksa da 1.4T motor ile ilgili bir çok şikayet mevcut

Astra çok eski 20-30 bin ucuz olmadıkça şahsen ben önermem artık çok eskidi ekonomik desen ekonomik değil mantıklı bir seçenek değil bence

Astra bu saatten sonra sıfır almak bence ölü yatırım

• Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
    Sanırım üstüne biraz daha ekleyip corolla flame yada flame x pack alacağım. Astrayı eledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi constructor -- 29 Mart 2020; 23:31:6 >
  • bu forumdaki insanları anlamak gerçekten çok güç senelerdir kasaları neredeyse değişmeyen volkswagen için efsane derler ama opel kasasını değiştirmeyince tü kaka olur... 2 senede bir kasa değiştirse aldığınız arabalar 2 senede eski kasa olsa daha iyi değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: constructor

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
    Sanırım üstüne biraz daha ekleyip corolla flame yada flame x pack alacağım. Astrayı eledim.
    aklin yolu bir 👍

• Megane bakın derim hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.