Şimdi Ara

2020 Astra J Sedan 1.4 140 hp mi? Corolla Vision Multidrive S mi? Hangisini Almalıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam dediğim video bu. bunumu izlediniz ?
    Otomobilin Mesut Abisiyoutube
    Opel Astra Sedan J Detaylı İnceleme - Astra'nın Artıları, Eksileri, Kronik Sorunları
    https://www.youtube.com/watch?v=bw-YfM0GUmY

• Bu iki seçenek arasında kesinlikle corolla seçerdim. Astra j sıfır almak için çok eski yüzlü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    almayın hocam o zaman bende 2012 ye kadar nasıl h kasa geldi diyorum böyle böyle iteliyolar demekki

arabanın yeni kasası çıkmış 2018 de 2020 de bi alt kasayı mı alıcaksnız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5A1BF912D

Sedanı icin birsey diyemem de hb j kasa Astra halen çoğu C segmenti araçtan güzel. Hatta j kasanın üstüne k kasa astralar opelin mezar taşı Resmen. Hatta o dönem çıkan corsa, insignia gs filanda mezarin kalanı.

O yüzden üsteki mesaja gülüp geçtim. Zaten j kasa ve k kasanın satış başarısı da ortada. Bence sizde gülüp geçin.
    J kasanın hatchback i ne kadar güzelse sedanı o kadar çirkin alınacaksa hatchback ten bozma sedan ları değil gerçek sedan ları alın
    Son olarak j kasanın tasarımı bence k kasadan daha karakterli

• Astra K’nın sedan kasası üretilmeyecek o nedenle hala J kasa sedan üretilmeye devam ediliyor.

Yakışıklılık göreceli ona girmeyeceğim ama Astra J, Corolla’dan çok daha iyi yol tutan, sürüş hissi veren ve amiyane tabirle daha tok bir arabadır.

Ancak, 1.4 140 hp turbo benzinli motor sabıkalı. Piston kırma şikayetleri çok fazla, o nedenle iyice araştırın derim. Risk almak istemiyorsanız Corolla alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi entigin -- 21 Mart 2020; 11:14:32 >
  • Daha yepyeni bir kasa varken niye okula başlamış okuma yazmayi sökmüş kasayi alayim

• 10 yıl önce çıkan kasayla 1 yıl anca olmuş kasayı kıyaslamak bence yersiz.
  • Opelin yaptığı şey müşteriye saygısızlık bence. K kasa bile makyaj gördü j hala satışta. Zamanında iyi arabaydı ama artık değil. j kasayı iki tane yakın arkadaşım almıştı sorunsuz araç da değil.
  • Astrayı bedava verseler almam.dünyanın en uzun süre değişmeden satılan kasası.corolla en azından yeni yüzlü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Polestar191

J kasanın hatchback i ne kadar güzelse sedanı o kadar çirkin alınacaksa hatchback ten bozma sedan ları değil gerçek sedan ları alın
    Son olarak j kasanın tasarımı bence k kasadan daha karakterli

Alıntıları Göster
    j kasa sedan hb den bozma değil ilk baştan itibaren sedan olarak tasarlandı. bilgi yokken yorum yapmamak lazım.

quote:

Astrayı bedava verseler almam.dünyanın en uzun süre değişmeden satılan kasası.

bunun otomobilin sessizliğine, yol tutuşuna, yakıt tüketimine, sürüş zevkine ne gibi negatif etkisi var açıklayabilir misiniz?

eski bir astra j sedan dizel otomatik sahibi olarak, bundan önceki corollaları astra ile kıyaslamak bile astraya hakaret olur ama bu corolla güzel olmuş. tek eksisi eski kasa kadar arka tarafın geniş olmaması. eğer ki dizel otomatik astra-corolla sorusu olsaydı düşünmeden astra derdim ama benzinli vs benzinli artık tamamen zevk meselesine kalmış. tabi araçtan beklentiye de.

• texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt
    Yazdığım çok açık:astrayı kasası çok eski olduğu için elerim.bu kadar basit.aynı standarttaki astra-corolla ikilisinden her zaman astrayı tercih ederim.corolla her zaman emekli arabası gibi gelmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana333 -- 21 Mart 2020; 11:55:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana333

Yazdığım çok açık:astrayı kasası çok eski olduğu için elerim.bu kadar basit.aynı standarttaki astra-corolla ikilisinden her zaman astrayı tercih ederim.corolla her zaman emekli arabası gibi gelmiştir.
    bu yazdıklarınıza katılıyorum. fakat uzun süre kasa değiştirmemenin otomobil üzerinde ne gibi bir negatif etki yarattığını düşünüyorsunuz onu merak etmiştim. yoksa dğer konuda hemfikiriz.
    Nasıl ilk baştan itibaren sedan olarak tasarlandı?

J kasa hb olarak 2009 yılında çıktı, 2012 yılında makyajla sedanı da geldi.

Buram buram hb kasadan bozma, orantısız bir sedan.

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Nasıl ilk baştan itibaren sedan olarak tasarlandı?

J kasa hb olarak 2009 yılında çıktı, 2012 yılında makyajla sedanı da geldi.

Buram buram hb kasadan bozma, orantısız bir sedan.
    otomobil dergilerinde okuduğum için iyi hatırlıyorum. ayrıca astra söz konusu iken sedan hiçbir zaman hb ile birlikte üretilmediki. bundan öncekiler dediğin gibi zorlama, devşirme sedanlardı ama bu ilk baştan itibaren sedan olarak tasarlandı.
  • Hocam sen burda yazılanlara itibar etme Astra Sedan gayet kaliteli adam gibi arabadır. Bu paraya gayet mantıklı makul bir tercih olur.

Corollada güzel araba lakin ben ikisi arasında kalsam gider mis gibi astra alır geçerdim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: constructor

Kıymetli fikirleriniz için teşekkür ederim diyecem ama konu tartışma noktasına geliyor.
    Herkesin göz zevki farklı. Birbirimizin fikirlerine saygı göstermeliyiz.

Otomobilin mesut abisinin videosunu izledim. Genel bir video olduğu için bütün motorlardan bahsetmiş. Hepsinin kronik sorunlarına değinmiş. Bence sorunsuz araç yoktur.
    Corollanında tüpte benzin ibresi düşüyor mesela.

Özellikle 2 aracıda kullanmış arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Zor ihtimal olsa da.
    o adamı izleme
    Sedan olarak tasarlanmadı.

Nasıl hala iddia edebiliyorsunuz?

Bu arabanın önce hb kasası çıkmadı mı, sedan 3 yıl sonra gelmedi mi, nasıl sedan olarak tasarlanıyor?

Çok basit bi mantık.

Ayrıca sedan hb ile birlikte üretilmedi derken ?

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Sedan olarak tasarlanmadı.

Nasıl hala iddia edebiliyorsunuz?

Bu arabanın önce hb kasası çıkmadı mı, sedan 3 yıl sonra gelmedi mi, nasıl sedan olarak tasarlanıyor?

Çok basit bi mantık.

Ayrıca sedan hb ile birlikte üretilmedi derken ?
    arkadaşım sedanın hb den sonra çıkması hb den türetildiğini mi gösterir. megane sedan ile hb ye bak aslında golf sedan olan jetta ile golfe bak. ayrıca astranın küçültülmüş bir insignia gibi gözüktüğünü belirtmeme gerek yok. ilk astra sedan senin belirttiğin gibi çok eğreti, türetilmiş bir araçtı ama bu bağımsız. tabi bağımsız derken elbetteki hb ile gerek dizayn gerek altyapı konusunda neredeyse ikiz ama hb ye eğreti bir bagaj eklenmiş bir araç değil dış dizayn sedan için ayrı tasarlanmış.

Evet sedanın hb den sonra çıkması hb den türetildiğini gösterir.

Megane sedan da hb'nin bagaj eklenmiş hali. Golf ile jetta farklı arabalar, bu mevzunun dışındalar.

Astradan bahsediyoruz yani kompakt hb olarak doğmuş bi araba, hangi neslinde sedan olarak tasarlandı ki j kasada öyle olsun.

Sedan sever ülkeler için güzelim hb kasanın arkasına bagaj ekleyip o ağır tasarımı bozdular.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.