< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi constructor -- 20 Mart 2020; 18:46:55 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi constructor -- 20 Mart 2020; 18:46:55 > |
Sedanı icin birsey diyemem de hb j kasa Astra halen çoğu C segmenti araçtan güzel. Hatta j kasanın üstüne k kasa astralar opelin mezar taşı Resmen. Hatta o dönem çıkan corsa, insignia gs filanda mezarin kalanı.
O yüzden üsteki mesaja gülüp geçtim. Zaten j kasa ve k kasanın satış başarısı da ortada. Bence sizde gülüp geçin. |
K kasa olsaydı astra derdim ama Corolla bu J kasa sedandan çok daha yakışıklı. göz var izan var.
|
Mesut videolarını izleyeceğiniz kalitede bir kanal değil haberiniz olsun. Videolarını izleyip ciddiye almayın.
|
Pek çok kanal var saymakla bitmez tabi. Ancak mesut parayı kim verirse onun düdüğünü çalar. Mesutun tarafsız olmadığını bildiğim için ciddiye almayın demiştim.
illa video kanalı önerisi isterseniz de otopark,benzin,muharrem gökçe,scriba Tv benim hoşuma giden kanallar en azından. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uayyildiz35 -- 20 Mart 2020; 15:40:3 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |