Şimdi Ara

2020 Astra J Sedan 1.4 140 hp mi? Corolla Vision Multidrive S mi? Hangisini Almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kararsız kaldığım bu noktada fikirlerinizi almak isterim.
    Astra 1.4t edition plus, Corolla Vision Multidrive S.

Özellikleri incelemek isteyenler için linkleri aşağıda bırakıyorum.

Opel astra teknik özellikler için açılan sayfada teknik bilgiler kısmı
    www.opel.com.tr
    Opel Astra Sedan | İndirilebilir İçerik | Opel Türkiye
    https://www.opel.com.tr/araclar/astra/sedan/brosurler.html

Corolla için vision seçip karşılaştır seçeneği ile özellikleri görebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi constructor -- 20 Mart 2020; 18:46:55 >

• Allah aşkına 9 yıldır aynı kasayla satılıyor nasıl yakışıklı duruyor o araç ?

Astra K desen anlarımda 2020 Model Astra J nedir ya ?

Kurban olayım şu sedan'ı değiştirin artık.

Bu kasayı tasarlayan Mühendis mi öldü ? Ona saygısından mı dokunmuyorlar ? Onun anısına kadar 2030 a kadar gidecek mi bu araba ?

DEĞİŞTİRİN ARTIK.
    Sedanı icin birsey diyemem de hb j kasa Astra halen çoğu C segmenti araçtan güzel. Hatta j kasanın üstüne k kasa astralar opelin mezar taşı Resmen. Hatta o dönem çıkan corsa, insignia gs filanda mezarin kalanı.

O yüzden üsteki mesaja gülüp geçtim. Zaten j kasa ve k kasanın satış başarısı da ortada. Bence sizde gülüp geçin.
    Yıl 2017

Halen aynı araba 2017 yılında incelemiştim sadece motor değişti

Donanım olarak corolla daha dolu ve yeni tasarım.

LPG taktıracaksanız astranın yanından bile geçmemelisiniz

LPG takılmayacaksa da 1.4T motor ile ilgili bir çok şikayet mevcut

Astra çok eski 20-30 bin ucuz olmadıkça şahsen ben önermem artık çok eskidi ekonomik desen ekonomik değil mantıklı bir seçenek değil bence

Astra bu saatten sonra sıfır almak bence ölü yatırım
  • Görsel olarak Astra Sedan 1.4 T Editon Plus cok cok iyi. Cok yakışıklı duruyor. Özellikle füme rengi olanı.

Şu tarihlerde alınabilecek en mantıklı 0 C Sedan otomatik araç

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • opel astralar içinde o versiyonun uygun fiyatlı olması benim de dikkatimi çekmişti. kullanıp satan arkadaşlarımda olmuştu hem onlara hemde internette gezerken otomobilin mesut abisi var onun bir videosuna denk geldim. kronik arızaları ile ilgili. direk listemden eledim. bende iki araç arasında kalmıştım. şimdi tek hedefim corolla. sattığım araç ise opel corsa. dilersen internette o 140 beygirlik versiyon ile ilgili araştırma yap çıkabilecek kronik hatalar can sıkıcı. üç kuruşa araba alıp sonradan onlarla uğraşasım yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uayyildiz35 -- 20 Mart 2020; 15:40:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

Görsel olarak Astra Sedan 1.4 T Editon Plus cok cok iyi. Cok yakışıklı duruyor. Özellikle füme rengi olanı.

Şu tarihlerde alınabilecek en mantıklı 0 C Sedan otomatik araç
    Allah aşkına 9 yıldır aynı kasayla satılıyor nasıl yakışıklı duruyor o araç ?

Astra K desen anlarımda 2020 Model Astra J nedir ya ?

Kurban olayım şu sedan'ı değiştirin artık.

Bu kasayı tasarlayan Mühendis mi öldü ? Ona saygısından mı dokunmuyorlar ? Onun anısına kadar 2030 a kadar gidecek mi bu araba ?

2020 Astra J Sedan 1.4 140 hp mi? Corolla Vision Multidrive S mi? Hangisini Almalıyım?

DEĞİŞTİRİN ARTIK.

• Sedanı icin birsey diyemem de hb j kasa Astra halen çoğu C segmenti araçtan güzel. Hatta j kasanın üstüne k kasa astralar opelin mezar taşı Resmen. Hatta o dönem çıkan corsa, insignia gs filanda mezarin kalanı.

O yüzden üsteki mesaja gülüp geçtim. Zaten j kasa ve k kasanın satış başarısı da ortada. Bence sizde gülüp geçin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıymetli fikirleriniz için teşekkür ederim diyecem ama konu tartışma noktasına geliyor.
    Herkesin göz zevki farklı. Birbirimizin fikirlerine saygı göstermeliyiz.

Otomobilin mesut abisinin videosunu izledim. Genel bir video olduğu için bütün motorlardan bahsetmiş. Hepsinin kronik sorunlarına değinmiş. Bence sorunsuz araç yoktur.
    Corollanında tüpte benzin ibresi düşüyor mesela.

Özellikle 2 aracıda kullanmış arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Zor ihtimal olsa da.

• K kasa olsaydı astra derdim ama Corolla bu J kasa sedandan çok daha yakışıklı. göz var izan var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mesut videolarını izleyeceğiniz kalitede bir kanal değil haberiniz olsun. Videolarını izleyip ciddiye almayın.
  • Corolla tabiki

Astra j sedanın rakibi 2 kasa önceki corolla...

• quote:

Orijinalden alıntı: Uza -00-

Mesut videolarını izleyeceğiniz kalitede bir kanal değil haberiniz olsun. Videolarını izleyip ciddiye almayın.
    hangi videoları izleyip ciddiye alalım hocam.
  • Pek çok kanal var saymakla bitmez tabi. Ancak mesut parayı kim verirse onun düdüğünü çalar. Mesutun tarafsız olmadığını bildiğim için ciddiye almayın demiştim.

illa video kanalı önerisi isterseniz de otopark,benzin,muharrem gökçe,scriba Tv benim hoşuma giden kanallar en azından.
  • Uza -00- kullanıcısına yanıt
    peki teşekkür ederim araştıracağım..
  • 2020 astra k kasa olması lazım J değildir toyota çok arıza yapan bir araba değil ama astra daha yakışıklı
  • Hocam tabiki Corolla. Düşünmeyin bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pikelenjelo

2020 astra k kasa olması lazım J değildir toyota çok arıza yapan bir araba değil ama astra daha yakışıklı
    değildiri yok hocam, bildiğin j kasa 1.4 iteliyorlar 140-150 bine.
  • Bayileri dolaşıp sordunuzmu elinizde araba varmi diye liste fiyatları sizi yanlış yonlendirmesin corollada aksesuar var deyip 15k fazla fiyat çekiyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Corolla için , bayilerde araç olmadığından nisan fiyatlarında da artış olacağından net bir fiyat veremiyorlar.
    Toyota fabrikalarını 5 nisana kadar kapatmış.

Kıyasladığım araçların fiyatları yakın. Astra k diyen arkadaşlar bu değişkeni göz önünde bulundursun lütfen.

Astra önümüzdeki hafta teslim edebiliyorlar.

Benimde şekilden yana fikrim corolladan yana fiyatının net olmaması astraya da gelecek ay zam gelecek olması beni astraya doğru itiyor açıkçası. Bu ay için corolla bulmak imkansız gibi birşey.

• Corolla daha ekonomik, daha yeni, daha kaliteli bir araç. Piyasası vs daha iyi. Astra corolladan en az 5-10bin daha uygun olmalı tercih sebebi olması için. O zaman mantıklı olabilir.

• hic suphesiz bu karsilastirmada ibre corolladan yana nedeni ise 2019 da baslayan yeni kasa diğeri 2012 den beri yuzu cok eskidi corolla cvt sanziman cok konforlu düşük yakıt motor lpgye uyumlu arkalar bagimsiz suspansiyon ,on arka kol dayama arkada klima izgarasi 7 hava yastigi standart led farlar mevcut motor atmosferik ama 132 bg 0-100 10.2 saniye Astra 20 bin lira ucuz olsa belki ama bu sartlarda hic sansi yok

• Opel Astra nin Edition Plus ta otomatik klimanın standart olması, artık alüminyum jantın standart olması (hatta 17 inç jantla da bulunabiliyor) , motor gücünün fazlalığı açıkçası Astra J yı yine alınası yapıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.