Şimdi Ara

2020 Audi A3 Sedan tanıtıldı: Yeni tasarım ve gelişmiş teknolojiler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
5.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski bir a3 sahibi olarak çok beğendim. Ama malesef ülkemizde eskiden orta sınıfın bir tık üstü bu arabayı alırken artık ciddi ciddi zengin olanlar alabilcek. Yollarda eski kasalar kadar görebileceğimizi düşünmüyorum. Paramız pul oldu iyice...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Direksiyon kutusu yuvarlakken daha hoştu, bu A4ten alınmış gibi durmuş. Onun dışında tasarım güzel. 1.0tfsi’ye devam ediliyor. Bu motor start-stoptan kalkışta gıcık ediyor, bir de biraz gürültülü, ama 5000 devirde güzel bir ses veriyor:))

• Motor secenekleri arasinda gozler 1.6 TDI ariyor.

• 2018 A3 sportback 7500 km.de kasko icin şişirilmiş(30 bin tl) basit kazali aracimi bugun satiliga cikardim.185bin tl ye satilik son fiyat..

2020 Audi A3 Sedan tanıtıldı: Yeni tasarım ve gelişmiş teknolojiler

• abdullah199 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Bu kasa ilk 2016da çıkmıştı, 84-87 bin bandında idi, yaklaşık on bin ucuza Golf alınıyordu...hey gidi hey...

• 2020 Audi A3 Sedan tanıtıldı: Yeni tasarım ve gelişmiş teknolojiler

• MamiSTARK kullanıcısına yanıt
    😤😠

• İçini dışını çok beğendim ben. B8 A4, F30 320 ile yan yana koysam içine baksam a3 daha üst segment gibi gelir gözüme. Tabi D segmenti kalitesi olamayaktır da teknolojik olarak dedim.
  • Sis farı bölmesimi o alttaki, bana başka bir aracı anımsatıyor fakat çıkaramadım. Genel görüntüsüne hiç uymamış aracın bütün havasını kaçırmış bence

• Yine ülkemize ne o resimlerde görülen matrix far, ne şerit takip, ne acc, ne elektrikli koltuk, ne kendi kendine park, ne elektirikli bagaj, ne 3 bölmeli kol dayamalı arka koltuk. Kısacası hiçbiri olmayacaktır yine ülkede

• Önce galericilerin alıp +30 bin farkla satacakları bir başka model.

• Japon araçlarına dönmüş, son 4-5 senenin tüm Japon ve Kore araçları böyle tasarlandı, özellikle Honda, ve bu çirkin trende Fransızlar bile katıldı, resmen 15 yaş hedef kitle gibi, rezalet.

Bu aracı alan kitle her zaman belli bir paranın üstünde kazanan, belli bir mevkiye sahip olan veya sadeliği ve kaliteyi aynı anda almak isteyen kitledir, bu hep böyleydi ve böyle olacak. Hadi belki a1-a3 hatchbacklere yapabilirsin bu "overstyle" dokunuşları, ki onun bile çirkin olacağını biliyorum, bu tasarım sedanda asla tutmayacak, kendi ayaklarına sıkmışlar, olan bu.

Yıllardır en üst modeller her zaman en sade ve en şık olan modellerdir, bu makam aracı oldukları için değil, aklın yolu onu gösterdiği içindir.
  • İç tasarımı, yeni Octavia’ya benziyor.

• Ben çok beğendim muhteşem olmuş. Süreyya hanım diyenlere dünya göz merkezini öneriyorum. Fiyat fazla doğru ama euro 7.50 tlyi geçti ne olmasını bekliyorduk? Donanım diyenlere de vergi oranları ve fiyat diyorum sadece.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • berbat ...

seneye işe başaladığımda Volvo xc90 alıcam ... bu işler boş işler...
  • Para yok para

• kurumsal şirket müdürleri daha şimdiden beyaz rengi için sıraya yazılmıştır
  • Neredeyse her anlamda sinif lideri olan a3 den, bir cok bakimdan 1 ve a serisinin arasina konumlanana a3’e.. Diger ikisi ilerledi, bu cogu kisimda geriledi, genel degerlendirmede ise yerinde saydi.. Bir tasarim gelismis, ekranlar yenilenmis... Baska? Sahip oldugu ic malzeme kalitesini kaybetmeyip en azindan sabit tutabilseydi durumlar farkli olabilirdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eapantherea -- 22 Nisan 2020; 2:6:58 >
  • Mercedes A Serisi Sedanın içi daha derli toplu düzenli ayrıca daha sade ve kullanışlı. Dış tasarım konusunda başarılı olduğunu söyleyebilirim yeni A3 Sedanın ancak içi çok berbat ve düzensiz olmuş hiçbir derli toplu düzeni yok. Dizayn olarak A Serisi Sedana göre başarılı olduğunu net bir şekilde söyleyebilirim. Tasarım olarak A3 Sedan iç mekan olarak A Serisi Sedan derim

• Kokpit olarak mercedes favorim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.