|
Bildirim
biri süreyya hanımı atsın da olaysız dağılalım.
|
Ben de mercedes in su tek ekran mantigindan dolayi para versen almam bu arabayi. Ha zaten alamiyorum ayri mesele. Ama cok hos gelmiyor goze bence.
|
Ekranın konsola gömülmesi her firmanın kolaylıkla yapabileceği bir şey. Ekranın konsol üzerinde çıkıntılı olmasının sebebi, ekrana bakarken yoldaki trafiği de görebilmek. Ekran kontrolü için 1-2 saniyeliğine de olsa dikkatini oraya vermek pek çok tehlikeye davetiye çıkarır. Kazaların çoğu o saniyelik dikkatsizlik anlarında gerçekleşir.
Ekranı o şekilde konsol üzerine ilk alan yanlış hatırlamıyorsam Mercedes oldu. Herkes dalga geçiyordu konsola tablet koyulmuş gibi diye. Sonradan en doğru ekran pozisyonunun orası olduğu anlaşıldı. |
Ekranın üstündeki tekli havalandırma biraz garip duruyor.
Onun dışında bence çok şık olmuş içi de dışı da. |
Eski bir a3 sahibi olarak çok beğendim. Ama malesef ülkemizde eskiden orta sınıfın bir tık üstü bu arabayı alırken artık ciddi ciddi zengin olanlar alabilcek. Yollarda eski kasalar kadar görebileceğimizi düşünmüyorum. Paramız pul oldu iyice...
|
Yine ülkemize ne o resimlerde görülen matrix far, ne şerit takip, ne acc, ne elektrikli koltuk, ne kendi kendine park, ne elektirikli bagaj, ne 3 bölmeli kol dayamalı arka koltuk. Kısacası hiçbiri olmayacaktır yine ülkede
|
Japon araçlarına dönmüş, son 4-5 senenin tüm Japon ve Kore araçları böyle tasarlandı, özellikle Honda, ve bu çirkin trende Fransızlar bile katıldı, resmen 15 yaş hedef kitle gibi, rezalet.
Bu aracı alan kitle her zaman belli bir paranın üstünde kazanan, belli bir mevkiye sahip olan veya sadeliği ve kaliteyi aynı anda almak isteyen kitledir, bu hep böyleydi ve böyle olacak. Hadi belki a1-a3 hatchbacklere yapabilirsin bu "overstyle" dokunuşları, ki onun bile çirkin olacağını biliyorum, bu tasarım sedanda asla tutmayacak, kendi ayaklarına sıkmışlar, olan bu. Yıllardır en üst modeller her zaman en sade ve en şık olan modellerdir, bu makam aracı oldukları için değil, aklın yolu onu gösterdiği içindir. |
Şu giriş seviyesi araba bile bu ülkede lüks.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|