Şimdi Ara

2020 İçin Bir Şampiyon Güncellemesi Seç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Suzuya.Juuzou kullanıcısına yanıt
    "de" yi ayırmayan da ne bilim
  • İçlerinde en useless olan shyvana. Mundo ve noc'a kesinlikle rework gerekmiyor bu arada. Ayaklı totem udyr, neyi düğü belirsiz pantheon, çoğu oyuncunun varlığından bile haberdar olmadığı kog'maw vs. Tarzı çarlara rework gelmesi daha hoş olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Volibear seçtim. Oradaki bütün heroları benim oyunlarda da gördüm, turnuvalarda da. ancak volibear hiç hatırlamıyorum veya hayal meyal 1 tane vardır belki. 2013ten beri hiç yok diyebilirim. bir türlü metaya giremedi.
  • Suzuya.Juuzou kullanıcısına yanıt
    Shyvana main olarak sonuna kadar katılıyorum kesinlikle yenilenmeli
  • Mundo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önce bir jax, trydamare , master yi ve garen gibi kolsuz düz vuruş şampiyonlar değişsin ondan sonra bunlara gelsin adam sağ tık yapıyor sadece kill aldım oluyor.

• Bilim yazan da ne bileyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: KiraZero

Önce bir jax, trydamare , master yi ve garen gibi kolsuz düz vuruş şampiyonlar değişsin ondan sonra bunlara gelsin adam sağ tık yapıyor sadece kill aldım oluyor.
    Jax rework yemez. Yiyemez konsepti ve ikonik oluşu buna izin vermez.
  • Oylama sonucu belli mi?

• Riotun neredeyse tüm reworkleri başarısız, shyın rework almasını istemem. Çünkü hero baskınlar konusunda ne kadar başarısız olsa da ejdere oynayıp takımı ejderde öne geçirip, team fightlarda da rakip carrynin üzerine yapışınca belli bir taşıma kapasitesine ulaşıyor. Bence rework kesinlikle Udyr'e gelmeli çünkü oynanış açısından LoL'ün değişimine ayak uyduramayan bir hero olarak kaldı. Tıpkı rework almadan önceki Poppy gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.