Şimdi Ara

2020 IT sektörü-İş Analisti & Test Uzmanı Maaşları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Test Uzmanı 4 Yıllık tecrübem var 6k Maaş + 480 sodexo + servis sorular varsa alırım.Bilgi paylaşılabilir bu konu üzerinden

GÜNCEL BİLGİ 2020 YILI ZAMMI İLE BİRLİKTE 7k + 600 sodexo + servis + mesai ücreti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseriety -- 29 Ocak 2020; 15:19:28 >

• ne iş yabıyon günün nasıl geçiyor reisss
  • Test case’ler fail olunca yazılımcılar ters bakış atıyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pixel. -- 14 Ocak 2020; 11:44:20 >
  • evet çok dövmek istiyorlar bizi o durumlarda
  • MotosikletPilotu kullanıcısına yanıt
    Bro test uzmanı olarak acentelerin kullandıgı sigorta hizmetlerindeki yazılım geliştirmelerin kontrolünü sağlıyoruz.İş genel olarak kebap cok yogun değil.O yüzden gün için cok canın sıkılıyor.
  • 25 yaşında bu işin eğitimini alıp yada kendim çabalayıp böyle bir pozisyona ne zaman erişebilirim ?
  • IT ci nasıl olunur
  • Sodexo yemek için veriliyor onudami para sayıyon ?
  • kortekes kullanıcısına yanıt
    onu yapan esnaf bulursan paraya çevirebilirsin ama ben öğlen yemeği için kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Appl33

25 yaşında bu işin eğitimini alıp yada kendim çabalayıp böyle bir pozisyona ne zaman erişebilirim ?
    Kardeşim bir yazılım kursuna gidip sertifika alarak yazımlıcı olmana gerek olmadan test veya iş analistliğinde işe başlayabilirsin
  • serseriety S kullanıcısına yanıt
    ya da bazen öyle bir proje gelir ki lisans diploman, seri bilgisayar kullanımı ve algıların açık ise bir anda kendini sektörde bulabilir (bana da böyle denk geldi içerdeyim :) )
  • Pazarlama işi yapıyorum. Sabit aylığım 5,850 TL+SGK+YEMEK+SINIRSIZ DEPO KİRALIK ARAÇ+İ5 İŞLEMCİLİ LAPTOP+TELEFON VE GSM+KOMİSYON+PROMOSYON+YILDA 3 MAAŞ İKRAMİYE+ESNEK ÇALIŞMA SAATLERİ (ben belirleyip ana ofise mail gönderiyorum-hollanda firması)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.