Şimdi Ara

2020 İTİBARİ İLE 1080Tİ ALINIR MI YOKSA RTX 2080 Mİ ALINMALI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
4
Favori
9.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3adam 3100e bıraktı hani 2800 falan dese hemen iş çıkışı gidip alıcaktım. 2070s alıcam cebimiz yanıcak bayağı ama napalıım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hk@n kullanıcısına yanıt
    Bencede kaçırmayın çok çok iyi fiyat.
  • Karamanenes K kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 4 yıldır 2k monitör de gtx 1080 ile oynuyorum ve ne zaman 1080p monitör görsem oyun vs. iyi ki 2k almışım dedim. İmkanınız varsa en az 2k monitöre geçin.
  • farukclkk kullanıcısına yanıt
    Benimde çok hevesim var. İşte imkan ve şartlar bianda olmuyo zamanla oluyor. Çok şükür halimize. 240hz var elimde vievsonic onu satıp 2k alıcam zaten satılık şuan. Gigabyte ad27qd modeli ve ondan düşünüyorum

dell s2716dg buna da bir bakın isterseniz daha uygun sanırım fiyatı benim kullandığım.
  • 2070 s alman yararına olur bende parça parça pc topluyorum 2070 s düşünüyorum 3000 serisini bekle diyen arkadaşlar olmuş 3000 serisi pahalı olucaktır 2070 s al geç derim

Biliyorum bu monitörü de bunlarda color banding sorunu var diye duydum memnun musunuz?

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    O kadar far eder mi hocam korkutma beni:))

Neredeyse 4 yıldır kullanıyorum ve sadece alt kısım da biraz ışık süzmesi var ekran tam siyah olunca belli oluyor onun dışında bir sıkıntı görmedim.
    2 senedir bende aynısını kullanıyorum. Memnunum sadece nvidia dan ve monütor tuşlarından bazı ayarları yapmak gerekiyor. rev A07 benim.
    Güzel monitör fakat 4 sene olmuş çıktığı daha güncel bir monitör düşünüyorum açıkçası

• quote:

Orijinalden alıntı: Karamanenes

Sen kendine göre konuşuyorsun. Konuyu açan benim ve acil karar vermem gerekiyor benim imkan ve şartlarıma göre istişare yapıyoruz. 2070s 2080 ile aynı performansı sergiliyor gereksiz para vermeye gerek yok bence sizde öyle yapın 😉
    1080ti 2500tl bandına inse al derdim. Sen en iyisi 2070süper al hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İmkan varsa tabi ki daha mantıklı olur. Bende seneye ekran kartı ve işlemci yükselteceğim sanırım. 144 hz monitör var ama güncel oyunlar da yüksek fps alamıyorum.
  • -Rusher- kullanıcısına yanıt
    O fiyata 2080 leri satıyorlar hocam garantisi bitik yada 3 5 ay kalmış karta 3500 istiyorlar.

3 senede teknoloji hızla ilerliyor sürekli çıkıyor yetişmek zaten imkansız da ama en azında şimdi alırken. Eski nesil almamak lazım

Hocam dediğim gibi 2016 teknolojisi bi kae evet performansı iyi ama teknoloji sürekli ileri doğru gidiyor bu kadar para verdikten sonra 4 senelik teknoloji yerine 1 senelik olan rtx 2070 super tercih edin. Şöyle düşünün 2 sene sonra hangisini elinizden çıkartmak daha kolay olacak? 1080ti ve 2070s yeni çoktan oyunlarda yine aynı performansı mı verecekler. 1080ti 20 fps kaybederken 2070s 6-7 kaybedecek.
    O yüzden yeni olan kartı almanızı öneriyorum. Tabi önemli olan sizin tercihiniz olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • relling R kullanıcısına yanıt
    Öyle yapıcam 2070s te karar kıldım hocam. Çok teşekkür ederim. 2070s asusun sıfır var advanced modeli 4000 TL misin 1 aylık var gaming x Trio MSI istiyorum ama bide sırdır açılmamış almak var

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.