Şimdi Ara

2020 İTİBARİ İLE 1080Tİ ALINIR MI YOKSA RTX 2080 Mİ ALINMALI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
4
Favori
9.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Lightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/rafz0d

şanlı 1080in düştüğü durum ortada. şanlı 1080tiye de gelir günler hiç merak etmeyin.

exxtra sauce
    Lightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/rag35c

firmaların elinde oyuncak oldugunuz hala idrak edemediniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 2 Mart 2020; 20:23:59 >

• https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-sifir-asus-rog-strix-rtx-2070-super-gddr6-ekran-karti-rtx2070-794258253/detay/

arkadaş 4000 e bırakıyor hemde yeri belli yurdu belli giidp alın geçin hemde rog strix modeli yarin bir gün satmak istediginde çok fazla zarar etmez bir parça

arkadaşıda etiketledim siz alırsınız arkadaş size yardımcı olur hadi hayırlı olsun şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 2 Mart 2020; 20:50:48 >

• Yurtdışı ürünmüş hocam bu ben buldum kartı yarın alıcam nasipse. Teşekkür ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Şu şerefisizi şikayet edin arkadaşlar dolandırıcının teki. Ben yem attım hemen dönüş yaptı. Kart nevşehirdeymiş oo tamam iyi denk geldi tanıdık var orda dedim kart satıldı dedi bunları varyA odunla döveceksin

• Karamanenes K kullanıcısına yanıt
    vay arkadaş bizim insanımız niye böyle adam 12 binlik kartı sana niye 4500 e versin

git sıfır 2070s al geç şaçma sapan dolandırıcı ilanlarla ugraşma
    www.sinerji.gen.tr
    Gigabyte GeForce RTX2070 Super Windforce OC 3x 8G 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
    https://www.sinerji.gen.tr/gigabyte-geforce-rtx2070-super-windforce-oc-3x-8g-8gb-gddr6-256-bit-ekran-karti-pmu419639

• Ben buluyorum zaten kardeşim ama inan buna inanıp tav olan insanlar var

• Yazık günah cahildir para biriktirip görür bu ilanı atar parayı falan

• RTX 2060, 2060S, 2070, 2070S, 2080, 2080ti

bu kartlar dışında bi kart alınmamalı bence artık bu saatten sonra.

RTX 2070 kullanıyorum şu an MSI SUPER GAMING X modeli canavar gibi kart geçen ay aldım 4.500'e öncedende GTX 1660ti kullanıyordum.

İşlemcim ryzen 3600x.

Battlefield V'de RTX açıkken 70-80 arası alıyorum kapalıyken 130-150'de dolaşıyor.

Açık söylemek gerekirse pişman oldum çünkü kart çok güçlü 1080p 144HZ'de oynuyorum elimdeki oyunlara 1660ti bile yetiyordu 80-90 fps alıyordum.

Uzun lafın kısası boşa masraf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaenerysStormborn

pascal gpu alınmaz sıralı sebepler

- kötü vulkan ve dx12 performansı
    - ray tracing geleceği olmaması
    - variable shader rate desteklemeyecek olması
    - integer scaling desteklemeyecek olması
    - rt çekirdek hızlandırmalı ataa desteklemeyecek olması (yeni nesil temporal aa)
    - driver optimizasyon desteğinin sona ermesi (yani yeni çıkan oyunlarda pascal gpulara özel bir performans, optimizasyon artışı sağlanmayacak olması)
    - şu ana kadarki güvenlik exploitlerinin yazılımla çözülmüş olması, bu sonradan ortaya çıkmış güvenlik sorunlarının yeni turing gpularda donanım seviyesinde performans kaybı olmadan çözülmüş bir halde çıkarılmış olması [ek not: bu yeni kartlarda da güvenlik sorunlarının çıkacağı ve bu sorunların yine yazılımla cüzi performans kayıpları eşliğinde düzeltilmek zorunda kalınacağı gerçeğini değiştirmiyor. sonra gelsin ampere kartlar tabii)
    - shader seviyesinin 6.5de kalacak olması
    - async computing özelliğine sahip olmaması sebebiyle multithread render avantajlarından ileride tam anlamıyla yararlanamayacak olması
    - tamamen dx11e göre ayarlanmış ve optimize edilmiş gpular olması ve yeni çıkan oyunların artık dx11i terk ediyor olduğu gerçeği
    cumlelerin %90’ini anlamadim ama begendim, yorum bilgi kokuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Forumdaki yorumlara genel olarak bakarsak,
    2060S 2070 ile aynı,
    2070 ile 2070s arasında %10 var
    2070s=2080
    2080s=2080 + %2

5700xt de 2070s ile kapıştığına göre

5700xt = neredeyse 2080 super

en iyisi hiç bir şey almadan 3000 serisini bekle
  • Akşam letgoda Mertcan diye biriyle anlaştım 4000e bıraktı 2070s MSI telfnda falanda konuştuk onay aldım sbh buluşcaktık kartalda borç para aldım gece mesaj attı ben satmaktan vazgeçtim sövmemek için zor tuttum insanların ağzından çıkan lafın sözün hiç önemi yok. Velhasıl. İdarelik olarak 1660ti mi alsam acaba 3000 serisi çıkana kadar kart yok çünkü.

• APOLL0 kullanıcısına yanıt
    İdare edecek birşey olsa elimde beklerim. sadece csgo oynarits yeter şuan işlemciden görüntü alıyorum.

• 1660 ti alma bence 2070s al 3000 serisi çıktıgı zaman da alınıcak seviyede olacagını düşünmüyorum
  • hdmaniac H kullanıcısına yanıt
    En azından rtx serisi fiyatlar geri çekilir biraz

• Karamanenes K kullanıcısına yanıt
    3 ay içinde bir hareket olur mu şüpheli
  • hdmaniac H kullanıcısına yanıt
    Yani orasıda meçhul

• Elimde şuan hem 1080ti hem 2080 super var. 4500 liraya 2070super alınacağına ikinci el 2700-3200( durumuna, garantisine göre değişir fiyatı) 1080ti alınır. Arkadaşlar fazla gömmüş 1080ti'yi, arada 1500 liralık hiç bir fark yok hatta 1080Ti yer yer daha iyi performans verecektir.
  • donda kullanıcısına yanıt
    İleri doğru daha da kötü duruma düşmesin sonra. Birde elden çıkarabilir miyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Karamanenes

İleri doğru daha da kötü duruma düşmesin sonra. Birde elden çıkarabilir miyim
    Kartların ileri zamanda performansı düşmüyor, sadece yeni nesil kartların oyunlara özel iyileştirmeleri daha iyi oluyor, o yüzden driver ile eski kartlar yavaşlatılıyor sanıyoruz aslında olan yeni kartlara ''daha fazla performans ekleniyor''.

Hala 980Ti'ler satılıyor ve talep var. Makul fiyat verildiği sürece her kart elden çıkar :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.