Şimdi Ara

2020 İTİBARİ İLE 1080Tİ ALINIR MI YOKSA RTX 2080 Mİ ALINMALI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
4
Favori
9.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3000 serisi büyük ihtimal bayağı uçuk bir fiyatla gelicek ilk etapta alınmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • donda kullanıcısına yanıt
    3000e 1080ti var 1 tane MSI 1 buçuk yıl da garantisi var

• quote:

Orijinalden alıntı: Karamanenes

3000e 1080ti var 1 tane MSI 1 buçuk yıl da garantisi var
    Ben bir arkadaşıma bugün sattım 3100TL, EVGA FTW3 model, temiz mining yapılmamışsa bence mantıklı ama karar sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donda -- 3 Mart 2020; 17:3:4 >
    Ne söylese inanıcaz bilmiyorum ki ama temize benyor. Garantili miydi sizin kart

• quote:

Orijinalden alıntı: Karamanenes

Ne söylese inanıcaz bilmiyorum ki ama temize benyor. Garantili miydi sizin kart
    Evet hocam garantiliydi. Dediğim gibi 3000'e temiz garantili 1080Ti varken, 4500 liraya 2070 Super alırsanız pişman olursunuz. Fark 500-750 lira olsa kesinlikle 2070 super derdim.

İyi soğutmalı bir 1080Ti, +50 core clock, +500 memory clock ile 2080'i kovayabiliyor ve sıcaklıklarda kabul edilir olabiliyor( tabi bu strix,ftw3 vs. gibi modeller için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donda -- 3 Mart 2020; 17:7:44 >
  • Ne olduğu belirsiz, SÖZDE temiz kullanılmış 3-4 yıllık kartlara 3500-4000 TL bayılmayın yazık.

2070 ile 1080 Ti arasında uçurum fark yok yani 3-5 fps oyununa göre fark eder o kadar yani.
  • Eş değer kart performans olarak fiyat olarak ta 1000-1500 oynuyor

• Ben olsam RTX 2070S alırdım.

Eski nesil karta para vermektense yeniyi tercih etmek lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NOR0C kullanıcısına yanıt
    Sıfıra yakın fiyat yazıyorlar hocam 4000 limit var

Tercihimde MSI gaming x Trio

ne diyorsunuz hocam. +50 clock +500. ben msi gaming app'ten +30 civarı falan yaptım. OYUN KAPANDI ve SIKINTIYA gIRDI OYUNA GIREMEDIM FALAN sora sıfırladım herşeyi. imzamdaki sistem.. neden olmuş olabilir
    bildiğiniz ufacık ypatım app'tan fakat oyun kapandı takılma oldu vs sora sıfırladım işte :P R6S di galiba ama tam hatıorlamoom
    Asus ve MSI çok rahat 2. Elde elden çıkarırsınız. 3. Gigabyte 4. Evga. 5. Zotac
    Ama dediğim gibi görsel olarak ta falan MSI açık ara önde bana göre.

Heee şöyle birşey var ama gigabyte lar 4 sene garantili ve fiyat olarak daha ucuz ve performans olarak aynı sayılır. 4 sene garanti en büyük avantajı. Sade bir tasarım alınır yani

2. Elde alsam 1.5 seneden az garantili almam GTX seri. Rtxd2 6 aydan fazla kullanılmış almam. gigabyte da üzmez 4 yıl garanti veriyor adamlar Asus MSI 3 yıl

Aynen öyle yapıcam rtx 2070 2070s temiz bitane alıcam 2. El. 3000 seri haziranda çıkıcakmış. satışa ne zaman çıkar bilemem

• quote:

Orijinalden alıntı: melek12345

ne diyorsunuz hocam. +50 clock +500. ben msi gaming app'ten +30 civarı falan yaptım. OYUN KAPANDI ve SIKINTIYA gIRDI OYUNA GIREMEDIM FALAN sora sıfırladım herşeyi. imzamdaki sistem.. neden olmuş olabilir
    bildiğiniz ufacık ypatım app'tan fakat oyun kapandı takılma oldu vs sora sıfırladım işte :P R6S di galiba ama tam hatıorlamoom
    Buna kısaca silicon lottery diyebiliriz. Elbette her gpu aynı miktarda overclock olmayabiliyor. Bu arada verdiğim değerler 1080Ti içindi 2080Super için değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donda -- 3 Mart 2020; 22:48:22 >
  • Karamanenes K kullanıcısına yanıt
    3000 serisi en erken Eylül deniyor en gec belki bir ihtimal ertelenme olursa 2021 ilk ceyrek de gelir.

Valla temiz RTX 2070-2070S al 3000 serisi gelince de satar üzerine de bir miktar para ekleyerek alırsın sıfır kartı mis gibi olur.

İslemcin nedir bu arada sormayı unuttum intel mi amd mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.