Şimdi Ara

2020 İTİBARİ İLE 1080Tİ ALINIR MI YOKSA RTX 2080 Mİ ALINMALI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
4
Favori
9.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aylık 6.5k ile siteminin 9900k rtx 2080li bir sistemin olması gerekir :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Karamanenes K kullanıcısına yanıt
    hocam maaşın 4k sı gıda ve evin elektriği,suyuna,doğalgazına,interneti,telefonuna ve çartı çurtu harcamalara gidiyor 2,5k ile nasıl alıcaksın rtx 2080ti yi naptın sen.

benzini koymayı unuttum oda aylık 500tl gidiyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NOR0C -- 3 Mart 2020; 23:56:50 >
  • NOR0C kullanıcısına yanıt
    Bekarım evli değilim ev var dedin bu şartlarda ben alırdım emin ol :) evlenmeden ne yaptın yaptın evlenince PC basına oturacak vakitte kalmaz elde parada ☺️

tek başıma 4K 5K arası para harcıyorum evlenirsem bırak pc yi pc'nin ucunu göremem ben hadi hatunda çalışsın oda 5k alıyor diyelim çoçuk yapmayalım belki rahat rahat geçinilir ama çoluk çoçuğun masrafı hele bebekken baya cukka gidiyor amcalardan biliyorum İstanbul gibi bir yerde yaşamak inanılmaz zor, İstanbul'da yaşayan bilir hele Beylikdüzü inanılmaz lüks bir dışarı çıkıyorsun en az 100tl rahat gidiyor.

RTX2080Ti almak için harcamalardan baya kısmam lazım gıdıktan vazgecmem lazım biraz her hafta 6'lı biralar yalan olması lazım şarap keyfim olmayacak fındık kaju pringles keyfi, o ekstra yaptığım hobileri de rafa kaldırmam lazım ki RTX 2080Ti alalım o da benim iradem de yok maalesef.

boşver hocam rtx 2080ti verecegn paraya ps5 alırsın üstüne para kalır, üstüne horizon 2 god of war 2 , last of us 2 remaster zart zurt alırsın yine üstüne para kalir...

üst seviye gpular ve üst seviye çözünürlükler bizim için gg
    Hahaa 😂 bu kdar karamsar olma. Ben sitemi Kurana kadar birçok şeyden fedakarlık yaparım. Şuan 4000 liralık bir kart alma lüksüm yok aslında ama alıcam yani. Tlfnuda değişmem lazım o da ekstra masraf olucak tlfn alana dek idare etsin beni yeter 😉

• Hocam haklısın kesinlikle ama Yeni nesil konsolları es geçtim he ileride seve seve PS5 alacağım çünkü exc oyunlar bir başka güzel çıkıcak GOW yeni oyun, Spiderman yeni oyunu, Uncharted 5, HZD 2 vb oyunlar için kesin alacağım. PS4 çıktıktan 4 yıl sonra slim ps4 aldım excleri oynadım sadece 2 oyun kaldı şuan onları da oynadık mı ps4 serüveni benim için biticek.

Zaten RTX2080Ti - 3080Ti vb çok lüks segment ekran kartlarının almak için dediğimi yapmam lazım, oda benim için çok zor yani. Ben ileride işlemciyi ve ekran kartını upgrade ederek yoluma devam edeceğim NVIDIA 3000 serisini bekliyorum 3060-3070 düşünüyorum fakat ne zaman çıkıcak emin değilim eylül başı diyen vardı forumda bu virüs çok artarsa gecikebilir 2021 ilk çeyrek olabilir. Yeni Battlefield oyunu 2021 sonunda gelecekmiş o zamana kadar ülkenin hali ne olur bilinmez tamamen kara delik.
    makarna yerim diyorsun yani hocam helal olsun bizde irade olsa da bizde öyle olsak alışkanlıklarımızı bırakamıyoruz.

ekran kartını ne düşünüyorsun şuan msı trio x 2070s bence güzel bir seçim kaçırma derim.
    Aynen ilk seçim msı rtx 2070s gaming veya x Trio
    Yada 2070

Düşer inşallah 1 tanede alırım

• Şu anda ekran kartı alınmaz. Yeni nesil konsolların eli kulağında (pc piyasasını alt edecek o fiyat performans oranı ile) yeni Navi + yeni Ampere yolda.

1 yıl dişimi sıkardım ben olsam. 3-5 üstüne katar geleceğe yönelik bir şey alırdım.
    Çok değişik fiyatlar yaa. Yurt dışı ürüne yurt içi ile aynı fiyat istiyorlar anlamıyorum. 3 tr e 1 oranın da fiyat farkı olmadığı sürece kesinlikle alınmaZ

• donda kullanıcısına yanıt
    yok vermem voltaj korkutuyor dursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melek12345

yok vermem voltaj korkutuyor dursun
    Birşey olmaz hocam merak etmeyin, çok ufak bir miktar veriyor zaten.
  • 2019 Ekim ayında bende 1080 modellerinin 2 ellerine bakıyordum sonra iyi bir kampanyaya denk geldim MSI 2070S X Trio aldım 4479 tl ye kart çok harika soğutması felan ama oynadığım tek oyun Apex Legends :)
    Hocam voltajı hangi programla veriyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukclkk

Hocam voltajı hangi programla veriyorsun?
    Bir çok üreticinin kendi programı belli miktarda voltaj verir örnek; Evga Precesion X1, Asus GPU Tweak, MSI Afterburner. Ama bunlar hep limitli voltajlar olur karta zarar vericek seviyeye çıkarmaz yada ömrünü kısaltacak voltajlar vermez, bu programlar arasında sadece Afterburner'ın normalden daha fazla voltaj verebilme özelliği var ( voltaj limitini kaldırabiliyorsunuz ) ama bu yöntemi önermiyorum, örneğin Nvidia GTX 1000 serisi için 1.093v üstüne çıkmak uzun vadede hep iyi olmayabiliyor.
    Yorum için teşekkür ederim. 1080 var ben de asus strix gpu tweak ile mhz'leri sona getiriyorum ortalama 5 fps geliyor. Voltaj işine girmeye değer mi sizce ne kadar artısı olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukclkk

Yorum için teşekkür ederim. 1080 var ben de asus strix gpu tweak ile mhz'leri sona getiriyorum ortalama 5 fps geliyor. Voltaj işine girmeye değer mi sizce ne kadar artısı olur?
    Dediğim gibi üreticiler voltaj artırımını hep kısıtlı tutuyorlar ve girilen değer 0-100 arası oluyor bu minivolt olarak hesaplanmış sanırım, diyelim ki voltajsız 1.030v ile çalışan kartınız %50 artırdığınızda 1.070 ile çalışıyor, bunu yaparken sıcaklıklarınızı kontrol edin aşırı artış yoksa kullanabilirsiniz. Voltaj artışı demek Core clock boost değerlerini biraz daha üstlerde tutmaya yarıyor.
  • farukclkk kullanıcısına yanıt
    Pascal ve Turing kartlarda vcore yükseltme donanımsal olarak kapalıdır, msi ab ve benzeri progamlarda sliderı sona çekmen birşey ifade etmez yani voltajı istesende yükseltemezsin.
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsunuz msi afterburner programında da voltaj yükseltme aktif değildi sanırım bu sebepten?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.