|
Bildirim
A sınıfı, kore mali
67 ps ( evet yanlış duymadınız 67 ![]() Dolarla mi maaş alıyoruz sonuçta |
17 saniye nedir yahu |
1 litre motorlu araba 130 bin lira. Yeni neslin asgari ücretle belki biraz daha yükseği ile ömrü boyunca çalışacak büyük çoğunluğu sıfır araba alma "lüksüne" emekli olurken ancak kavuşacak böyle giderse, gelecek ne kadar da parlak.
|
https://www.youtube.com/watch?v=MprzHd2krik&feature=youtu.be
Videonun altına yaptığım yorumu aynen buraya yapıştırdım. Adam 200 birim para taksitle 5 yaşında Büyük hacimli hybrid D segmenti arabayı toplam 9400 birim paraya alıyor. Not; Asgari ücret ortalama 2000 Cad Geçenlerde eşimle işe gidip gelmek için ayağımızı yerden kessin diye 50cc scooter almaya niyetlendik. Motolux marka Vespa yada japon markasıda değil bakın burası çokomelli (motolüks) 50cc en düşük hacimli scooter artı 2 kask 2 eldiven için 9500 tl fiyat verdiler evet 50 cc motor için yaklaşık 8500 tl kask eldivenlerde yaklaşık 1000 tl ve bu ülkede asgari ücret 2300 tl. Kredi kartına en fazla 12 taksit yaptılar ona da vade farkı koydular vazgeçtim almadım hatta alamadım diyebirim 50cc motor alamadım. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
17 saniye nedir yahu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
Şimdi gelde şu arabaya 130 bin para ver. Yazık günah be kardeşim para kolay kazanılmıyor. |
|
Zaten tüm kârlar dahil aracın bedeli 75bin TL. Yani 10bin Euro bile degil. Gerisi vergiler.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|