|
2020 Kia Rio Türkiye fiyatı ve özellikleri
-
-
Bunun Hyundai i.20 den farkı ne sanki logo değişmiş gerisi aynı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkalar kampanamı gene
-
2 gundur 1.0 prestıge paketını kullanıyorum, b segment araclara gore daha genıs ve donanımlı. Vıtes gecıslerı cok guzel, hızlanması tatmın edıyor ve yol tutusu gayet ıyı. Iyı kı corsa bulamadım da rıo almısım dıyorum.
En bos paketınde bıle serıt takıp, adaptıf hız sabıtleme, fren destek sıstemı vs gıbı dıger fırmaların sadece tepe donanımlara koydugu ozellıkler var. B segment arac arayanlar mutlaka denesın derım sahsen tek begenmedıgım ozellıgı farların halojen gelmesı onun dısında gayet mantıklı bır arac.
Cliodan hem donanım hem de sanzıman olarak daha iyi bir araç bence
-
Hem motorlar hem çift kavrama şanzıman hem tasarım çok kötü. Alan olacağını sanmıyorum.
-
Şanzımani clionunkinden kötü mü hocam
hocam farlar için şahsi tavsiyem uygun birer kaliteli led ampul alın mercekli farda led hem hoş duruyor hem göz almıyor hemde ışık baya fark ediyor. Kesme biçme yapmayacak şekilde montajını yapın arıza durumunda elinizdeki halojen ampulleri takar devam edersiniz.
-
Çağ dışı atmosferiklerden vazgeçilmiş olması olumlu.
Kardeşi i20 1.0 modelini kullanıyorum. Motor şanzıman uyumu harika, yakıt tüketimi de ş.içi 6 litre civarı, performansı 1.6 atmosferiklerden daha iyi. Şanzımanda herhangi bir ısınma sorunu da yaşamadım.
Ezbere motor hacmi küçük diye önyargıyla yaklaşmayın. Deneyin, sonra karar verin.
İkisi de kötü. Ben çift kavrama asla almam şahsen. Saatli bomba gibi. Tam otomatik candır.
-
1.0 litre turbo motor çok fazLa 500cc olsa daha tasarruflu olurdu...
-
Size kim çift kavrama dedi bilmiyorum ama yanlış biliyorsunuz. Yeni nesil 1.0 motorlarda CVT var.
-
bu araba piyasa da var mı acaba ?
-
Hayır aracı kullanıyorum aracta 7 ılerı cıft kavrama dct sanzıman var
2020 Clio 5 1.0 motorlarda çift kavrama yok. Ya aracınız ya siz yanlışsınız.
-
Hocam rıo'dan bahsedıyoruz dıye bılıyorum :)
Hocam aydınlatması guzel aslında ondan sıkayetım yok bır de gunduz farları mercek ıcınde ama asıl farlar reflektor ben reflektor olan farın cırkınlıgınden sıkayetcıyım aslında
ikisi de kötü çift kavramaya güvenilmez yazmış arkadaş. Ben ona cevaben bahsettiğin clio cvt demeye çalıştım aslında
vay be 2014 yılında 43.000 TL’ye almıştım Rio Fancy modelini.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Cliodan hem donanım hem de sanzıman olarak daha iyi bir araç bence |
2 gundur 1.0 prestıge paketını kullanıyorum, b segment araclara gore daha genıs ve donanımlı. Vıtes gecıslerı cok guzel, hızlanması tatmın edıyor ve yol tutusu gayet ıyı. Iyı kı corsa bulamadım da rıo almısım dıyorum.
En bos paketınde bıle serıt takıp, adaptıf hız sabıtleme, fren destek sıstemı vs gıbı dıger fırmaların sadece tepe donanımlara koydugu ozellıkler var. B segment arac arayanlar mutlaka denesın derım sahsen tek begenmedıgım ozellıgı farların halojen gelmesı onun dısında gayet mantıklı bır arac. |
Çağ dışı atmosferiklerden vazgeçilmiş olması olumlu.
Kardeşi i20 1.0 modelini kullanıyorum. Motor şanzıman uyumu harika, yakıt tüketimi de ş.içi 6 litre civarı, performansı 1.6 atmosferiklerden daha iyi. Şanzımanda herhangi bir ısınma sorunu da yaşamadım. Ezbere motor hacmi küçük diye önyargıyla yaklaşmayın. Deneyin, sonra karar verin. |
tutulmuyor diye bende dahil bir çoğumuz uzak duruyoruz ama kullandığımız arabalara bin basacak gibi duruyor
|
Benzer içerikler
- yapay zeka uygulamaları
- internet tarayıcıları
- whatsapp profil sözleri kısa
- instagram koyu tema
- twitter ücretli mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X