Şimdi Ara

2020 KPSS Hakkında ( Kaynak, Youtube, Çalışma)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
2.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar seneye gerçekleştirilecek sınav hazırlanmaya başlayacağım. Üniversite sınavından tecrübeli olsam da kpss sınavıyla ilgili kaynaklar konusunda pek bilgi sahibi değilim. Bu sınava daha önce girenlerden, tecrübeli olanlardan yardım istiyorum . Kaynak kitap, konu anlatımları, youtube videoları hakkında bilgi verebilirseniz çok güzel olur. Şimdiden teşekkür ediyorum.

• Sizde mi pdr işimiz cok zor. Cok fazla pdr mezunu sınava girecek ve cok az atama yapılıyor. Min 85 almak zorundayız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben konu anlatım için youtube'dan çalışmayı düşünüyorum. Kaynak olarak da en çok pegem ve yargı önerilmiş. Onların soru bankalarını alacağım sanırım.
    Yargı Yayınları KPSS Genel Yetenek Matematik VIP Tamamı Çözümlü Soru Bankası - Kitapİşler
    Yargı Yayınları KPSS Genel Yetenek Matematik VIP Tamamı Çözümlü Soru Bankası,Yargı Yayınları,Kitapİşler - İşler Kitapevleri
    https://www.kitapisler.com/Yargi-Yayinlari-KPSS-Genel-Yetenek-Matematik-VIP-Tamami-Cozumlu-Soru-Bankasi_49307.html#0

Mesela bu kitap dikkatimi çekti.

• Sınava çalışmak için aldım ama sayfa açmadım. (Tarih konu hariç)

Uygun fiyata vereceğim.

2019 Tarihin Pusulası Konu
    2018 Türkçe Benim Hocam Konu
    2018 Coğrafya Hoca Web'de Konu
    2019 Vatandaşlık Benim Hocam Konu
    2018 Matematik Benim Hocam Konu
    2018 Yargı Mat Geo Altın Kaynak

2019 Pegem Vatandaşlık Çözümlü Soru
    2019 Pegem Mat Geo Çözümlü Soru
    2019 Pegem Türkçe Çözümlü Soru
    2019 Pegem Coğrafya Çözümlü Soru
    2019 Pegem Tarih Çözümlü Soru

• katarsiz kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevabınız için. Bu arada her sene bazı kitaplar çok alınıyormuş soru yakalaması nedeniyle. Biraz daha araştiracağım eğer bulabilirsem o yayınları burada da paylaşırım.

• Pegem alın.Sınav sorularına en benzer yayın pegem.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2014 te hazırlanmıştım, whatsapp grubu vardı hala var mı bilgisi olan var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kkzlckk K kullanıcısına yanıt
    Merhabalar durum nedir, satıldı mı? Satılmadıysa hepsine ne fiyat biçersiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.