Şimdi Ara

2020 LİSANS KPSS İÇİN !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli büyüklerim hocalarım. Lütfen bir yorum yapar mısınız ?
    Kamu yönetimi 3.sınıfa geçtim 1 ağustos itibariyle Allah izin verirse Kpss çalışmaya başlayacağım . Alışveriş sitesinde kitaplarımk sepete attım . Şunlar :
    Tarih (2 soru bank+1konu a)
    Coğrafya (2soru bank+1konu a)
    Türkçe (1 soru bank+paragraf)
    Matematik (soru bank)
    Vatandaşlık (1soru bank +1 konu a) ( kararsızım basit bi ders zaten son sene en güncel kaynakla da çalışabilirim )

Önce gy-gk hallediyim diye düşündüm .Bunları güzelce bitirdikten sonra seri denemelere başlayacağım deneme almadım öncelik bunları güzelce harmanlayabilmem . Denemeler ve çıkmış sorular bir sonraki evre

Bunların yanına bir de Zeynel Dinler iktisata giriş + mikro iktisat koydum

4.sınıfa gy-gk yı çok büyük oranda halletmiş olarak başlamalıyım diye düşünüyorum internetim sınırsız you tubeden bilirsiniz güzel videolu anlatım kanalları mevcut oralardan da pekiştireceğim

Yalnız bu aldığım kaynaklar 2018 yani daha almadım sepette . Ben Allah izin verirse 2020 kpss ye gireceğim gy-gk açısından sorun olur mu şimdiden başlasam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Reis sınavda gy kasiyorlar gk kolay oluyor . Ömrünü tarih ve coğrafya ile çürütme . Paragraf coz geo da soru kaçırma gıcık mat konularına bak . Gk da elbet olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.