Şimdi Ara

2020 Mercedes-Benz S-Serisi'nden yeni teaser geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tabi canım teknoloji güvenlik verimlilik konfor her türlü w140 iyidir tabi tabi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackGhost12 kullanıcısına yanıt
    Biz sana AMG GT 63S Coupe alalım. :) 2020 Mercedes-Benz S-Serisi'nden yeni teaser geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sounderland -- 7 Temmuz 2020; 10:38:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • W222'nin Arka tasarımın hatları daha güzeldi. W222 En çok sevdiğim kasaydı. Benim anlamadığım her serinin arka farları birbirine benzemek zorunda mı kardeşim ikiz kardeşler Daltonlar gibi sonra CLS CLA karışımı bir araba ortaya çıkıyor bırak da S serisi biraz özgün tasarıma sahip olsun. Buna alışmak biraz zaman alacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 7 Temmuz 2020; 11:9:30 >
  • AUDI ile yasak aşkın meyvesi mercudi.

• xsw X kullanıcısına yanıt

Sabreyle

2020 Mercedes-Benz S-Serisi'nden yeni teaser geldi
  • Koltuklar ateş ediyor be

2020 Mercedes-Benz S-Serisi'nden yeni teaser geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

Kabul et, 600sel w140 bu ucubenin içinden geçer hız olarak olmasa bile geriye kalan herşey için

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-1992-model-600-sel-emsalsiz-temizlikte-158000-kmde-829653351/detay

Alıntıları Göster
    Oha araba ne kadar temiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Koltuklar ateş ediyor be

Resim gorunmuyor müdür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt

görünüyor sayfa yenile

• magnum çubuğundaki kodu nereye göndereceğiz hiç yoktansa bir şans var2020 Mercedes-Benz S-Serisi'nden yeni teaser geldi 

• Ibrahim Akca kullanıcısına yanıt
    S kasanın yeri ayrıdır, kendisi ayrı bir Dünya... Muhteşem olmuş

• 2.nesil makyajlı bmw 1 farını takıp dizayn yaptım demek....

• 10 numara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 8 Temmuz 2020; 12:46:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllarca mercedes ve bmw kullandım, çünkü ithalatını ile uğraşıyorduk, artık bir çok model, eskisi gibi kaliteli değil, teknoloji ilerliyor fakat malzemele kaliteleri düşüyor, gelelim konumuza, bmw hiç bir zaman mercedes gibi olamaz, ne teknoloji gelişiminde ve uygulamasında nede başka bir durumda bazı m modelleri hızlı olabilir, fakat, diğer konularda mercedes daima üsttür, çünkü bir çok yenilik teknolojik gelişim mercedes ile başlamıştır, gelelim s class modeline son kasa hariç hepsiyle ülkeler gezdim, mercedes s class tan ilk yapıldığından beri asla taviz vermemiştir, kalite ve özelllik hep öncü olmuştur, bentley el yapımı olabilir, fiyat konusunda önde olabilir, rollce royce un kapısından şemsiye çıkabilir, tavanında galaksi aydınlatma olabilir fakat asla özellik konusunda hiç biri bir mercedes s class olamaz, mercedes ilk yapar diğerleri ondan alır ve araca uygular, şuan cls ve s class diğerlerinde malzeme kaliteleri yol tutuş vasat durumda. Kimseyle polemiğe girmek için yazmadım, yıllardır, bu araçların parçalarınu kendinelerini satmış biri olarak naçizane yorum yaptım. Saygılar.. Ç

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.