Şimdi Ara

2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.687
Cevap
219
Favori
765.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Doğrudur, muhtemelen aynı araçtan bahsediyoruz. Pazarlık her zaman vardır. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jay jay justified kullanıcısına yanıt
    1 ay önce 132'ye 25.000 tl sıfır faiz ile almıştı, bence ucuza satmış, iyi bi alış olmuş sizin için de

şu anda 143'e var
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    Arkadaşı tanıyor musunuz?
    Hayır ama 1 ay önce öyleydi, bayileri aramıştım

tanımıyorum sadece ilanları inceliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Arkadaşlar biraz araç, biraz kamera testi oldu. Çok uzun olduğundan bölüm bölüm yükledim. Araç incelemesiyle birlikte genel bir yol-gezi videosu gibi düşünebilirsiniz. İyi seyirler.

Araç oldukça sessiz bozuk zemin rüzgar sesi clio 5 baya iyi sanki elektrikli :) ama 3. bölümde yinede ses var hızınız kaçtı pek hız motor devri göremedik :)

Capturda arka tavan lambası vs var

Ancak clio 5 de kapı çerçevelerinin üzerinde kasada ön ayna hizasından arka kelebek camına kadar ufak aero dokunuş var capturda bu yok rüzgar sesinde etkili diye düşünüyorum.

2020 Renault Clio 5 [ANA KONU]

Bende Capturu merakla bekliyorum tabi bu fiyatlara zor ama :) 2008 in C3 Cross un 140 -145 Başlangıç fiyatları Capturuda bu seviyeden girmeye zorlar ,Yanlız 1.3 motorda bile arkaların kampana olması hoşuma gitmedi o jantların içinede yakışmamış .

Düz yolda 110km hızda ve 120 km hızda motor devriniz nedir 1.0 xtronic için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 7 Mayıs 2020; 22:43:11 >

• alfa-x kullanıcısına yanıt
    Hocam hızım çok değişkendi ama düz yolda 90-100 arasıydı. Aşırı virajlı yerlerde 60-70-80, yolun durumuna göre. :)

Tam 2000 devirde 110 km hızla seyrediyorsunuz.
    Teşekkürler ,başarılı

Ancak son kasa Civic 1.6 lpg li motoruyla, o da cvt kullanıyor ancak daha düşük devirde gidiyor üstelik turbo gibi düşük devir torkuda yok bunu içinde 5 kişi varkende yapıyor.Çok atak değil ama yağ gibi akıyor titreşimsiz ,

1.0 motor clio için fazlasıyla yeterli aynı motoru daha ağır capturda kullandıklarına göre

Birde size tavsiyem ECO modu kullanmayın gücü düşürdüğü için her kalkışta daha çok yakıyorsunuz , ECO mod düz uzun yolda araç boşsa tercih edilebilir .

Eco modu hem şehir içi hemde şehirler arası yolda test ettim. Sonuç; yakıtta herhangi bir farklılık yok. Buna karşılık arabanın çekişi çok düşüyor. Bence tamamen gereksiz bir özellik. :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hocam eco mod büyük oranda kapalıydı, ekranı ve renkleri o şekilde tercih ettiğim için öyle görünmüş sanırım.

En çok keyif aldığım mod my sense oldu, standart diyelim. Eco modu uzun yolda bile pek tercih edeceğimi sanmıyorum.
  • halilozturk38 H kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,

Bugün lastik basınçlarını 4 teker için 34 basınca ayarlattım çok iyi bir lastikçinin tavsiyesiyle. Yol gürültüsü biraz daha azaldı. İstasyonlarda düşük görünüyordu ancak tüm lastiklerim 50 basınçlı çıktı. Araç zıplıyordu adeta Ancak gerçek değerlerin 17" için önler 36 arkalar 32 olması gerekiyor. Bakalım biraz böyle kullanıp aracın davranışlarını öğrenip, bir de fabrika değerlerini deneyeceğim.
  • silversmith S kullanıcısına yanıt
    Selamlar. Evet doğru bir davranış yapmışsınız. 50 gerçekten çok yüksek bir basınç. Gümlemeye meyillidir bu kadar yüksek basınç. Fabrika verilerine bakmadım ben. Benimkiler kaçta bilmiyorum. İlk fırsatta bende ölçtürüp fabrika değerine ayarlattıracağım. Sizde gözlemlerinizi yazarsanız sevinirim. Bende deneyerek bilgi veririm.

• halilozturk38 H kullanıcısına yanıt
    Dün ilk izlenimlerim, daha önce bam güm geçtiği yolları neredeyse halı gibi geçmeye başladı. Yol gürültüsü, aynı asfalt yollarda bariz şekilde azaldı. Virajları daha test edemedim.
  • 1.0 X-Tronic Icon düşünen varsa satabilirim Ankara beyaz sıfır plakalı

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalker

1.0 X-Tronic Icon düşünen varsa satabilirim Ankara beyaz sıfır plakalı
    137,5 verelim
    Ne kadar istiyorsunuz?
    145’e veririm naylonlu koltuk ambalajlarını açmadım 15 km Ankara’da beyaz ilk sahibiyim full depo teslim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSkyWalker -- 10 Mayıs 2020; 23:44:32 >
  • Kaça aldınız ?

Sıfır bayii çıkışlı 157.700TL. 145 az değil mi hocam? Tabii sizin kanaatiniz. Ben olsam hazır aracı 152.500TL'den aşağı satmazdım.
    Buradan görüp de almak isteyen olursa özel mesaj yazabilir

İlan vermedim zaten

Buraya çok az kişi geliyor. Sosyal medyada çok aktif sayfaları var Clio 5'in. Hayırlısı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.