Şimdi Ara

2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Pw.Onur , Pw.Onur
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 18 Misafir (6 Mobil) - 13 Masaüstü7 Mobil
5 sn
9.695
Cevap
218
Favori
766.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Seyahat yasağı kalksa malum siteye ilan versem 150 civarıma satarım

Ama şimdi sadece Ankara içi gelen olursa 144’e veririm ucuz söyleyelim zaten buraya kimse bakmaz

Malum sitede satılır diye düşünüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    Hayırlı satışlar dilerim.
  • Arkadaşlar bugün yaklaşık yarım saatlik şehir içi kullanımdan sonra (normal sakin kullanım) park ettiğimde arabanın fanı çalışmaya devam ediyordu. 5-6 dk bekledim durmadı. 1 dk kadar video kaydı aldım. Arabaya binip tekrar çalıştırıp 8-10 saniye sonra stop ettim. Fan sustu. Geçen hafta aynı şey yine olmuştu. Hararet müşiri arızalı olabilir diye düşünüyorum. (Arabanın suyu eksik değil)

• halilozturk38 H kullanıcısına yanıt
    Çok aşırı mı sıcak havalar? Yine de olmaması gerekirdi diye düşünüyorum. Stop etmeden önce en az 1dk. rölantide çalıştırırım her seferinde (Tabii trafik şartlarına göre her zaman bu mümkün olmayabilir). Ancak start-stop'u hep kapatıyorum. Bir de bu kullanım şeklini deneyin bakalım hocam. Ona göre servise net bir bilgi verebilirsiniz. Ben de böyle bir sorun oluşmadı.
  • Şu an servisteyim. Vitesin yan yerinden trim sesi geliyordu. Bu bahane ile onu da yaptırayım dedim. Yine korkulacak bişey yok dedi servisteki eleman. Bunlar diyor, enerji yönetim bilmem nesi varmışta, o suyun sıcaklığını ölçerek optimum seviye içinde tutmak için her zaman değil ama arada akü koruması içinde bunu yapması çok doğal. Eski sistemleri unutun diyor. Müşir, termostat falan unutun diyor. Bunlarda sistemler çok farklı diyor. Böylesine saçma, böylesine bilgisiz ve ne söylediğinin kendinin bile anlamadığı bir açıklama yaptı.
    Bende müşiri ölçüp kontrol edin dedim. Araba serviste bekliyorum bakalım. Personel azaltması nedeniyle 1 saat bile sürmeyecek işim yaklaşık 3 saat sürecek :(

• Bu arada sis farı için görüştüm. En az 8.500tl tutar diyorlar. Dedim şaka mı yapıyorsunuz, yoksa şakanın ta kendisi siz misin? Neymiş efendim tampon değişecekmiş. 3.000tl. Sinyal kolu değişecekmiş 1.500tl. Sis far çıtaları, sis far modülü, elektrik tesisatı, işçilik vb 4.000tl dolayısı ile en az 8,500tl dediler. Len yürüyün gidin dedim. Sanayide 300tl tutmayacak işe kalkmışlar bana dünya bi para çıkarıyorlar.

• Merhaba,
    Malesef servisdekiler yeni araçla ilgili hiç eğitim vermemişler hiç bir bilgileri yok deneme yanılma yöntemi kurcalayarak yapmaya çalışıyorlar şaka gibi ama malesef gerçek

Doğru olabilir. Çünkü geçen de otomobil duayenlerini dinliyordum, bu araç satış rakamları ile ilgili video çekmişler. Laf tesadüfen Clio'un 1.3 motoruna gelince, çok başarılı ve şimdiye kadar ki motor yapılarından çok farklı bir motor demişti.
    İlk siparişte pahalı değil de sonradan yapılan bu tür işlemler her markada benzer maalesef. Çünkü şirket politikasına göre orjinalinin aynısı yapmak zorundalar. Garanti vermek zorundalar. Özel siparişe giriyor vesaire. Ama 8.500TL çok uçuk bir rakam.
    Bir de bana, silecek suyundan başka bir şeye dokunmayın demişlerdi. O da kaliteli ürün kullanmak şartıyla. Arada yağ-su kontrolünü yapın, bir eksilme olursa biz bakarız demişlerdi. Garanti kapsamı dışına çıkabilir benim anladığım.
  • Bu şekilde söküldü. Çift taraflı kauçuk benzeri malzeme her yere uygulandı. Sonuç; trim sesi %30-40 oranında azaldı ama yine de rahatsız ediyor. Bayramdan sonra köklü çözüm için uğraşacağım

• 2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] 2020 Renault Clio 5 [ANA KONU]

Bu nedir arkadaş öyle ya, koltuklara koruyucu örtü felan yaymaları gerekiyordu. Arabayı dezenfektan ettiler mi?
  • silversmith S kullanıcısına yanıt
    Randevusuz gittim, araya aldılar. Mübarek Ramazan günü oruç ağzımla inanın hiç aklıma gelmedi. Herhangi bir dezenfektan işlemi yapılmadı. Bayramdan sonra ciddi olarak üzerine düşüp trim sesinden kurtulacağım. Gerekirse 1-2 gün yatsın araba ama ses çözülsün yeterki

• Cam filmi işi yapan bir arkadaşa uğradım bugün. Ön camlara arka cam ile aynı tonda 1. kalite film uygulaması yaptırma kararı aldım. Yarın için rendevulaştık. 100tl ye uygulamayı yapacak. İşlem öncesi ve sonrası fotoğraflar çekip yarın paylaşım yaparım.

Lastik basınçlarınızı ayarlatın hocam. Önler 36 arkalar 32'ye tekrar fabrika ayarlarına getirttim. Bariz fark ediyor. Daha önce tüm lastikler 34'er ayarlattırmıştım ama araba çok hafif öne yığılı şekilde duruyor ve direksiyon aynı modda daha da ağırlaşıyordu. Ön ağırlığı daha fazla aracın. Böylece trim sesini de servise tekrar gidene kadar daha da az duyarsınız.
    Kolay çizilen bir şey değildir umarım. Camları açıp kapatınca kolay çizilebiliyor bazı filmler. Bence ön yan camlar 2 ön cam 0.5 olması, görüş kalitesini (Özellikle gece sürüşleri )bozmamak için en idealidir. Tabii sizin tercihiniz. Hayırlı olsun şimdiden.
  • silversmith S kullanıcısına yanıt
    Ön cama yaptırmayacağım. Daha önce yine Led far olan c200 e yaptırdım. Dışarıdan harika görünüyor, içerisi dibine gelse bile kimse görmüyor içini ama gece yolculukları tam anlamıyla işkence oluyordu. Söktürdüm. Arkalar 3, önler 2, ön cam 0,5 yaptırmıştım. Şimdi yaptırmayacağım ön cama. Bu haliyle tatmin eder diye düşünüyorum.

• Bende bugün boğaz mavisi 1.0 Icon paket otamatik alarak aranıza katıldım indirimli olarak 148500 üzerinden ötv muafiyetli 98800 tl ye geldi, araçta opsiyon olarak sis farı ve stepne var. Nasipse gelecek hafta teslim edilecek, seat leon Mk2 kasadan geçiş yaptım inşallah pişman olmam.

• tokcan57 T kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Keyif alacağınızdan emin olabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.