Şimdi Ara

2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: 01018 , Shiftlenbik
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 12 Misafir (2 Mobil) - 11 Masaüstü3 Mobil
5 sn
9.695
Cevap
218
Favori
766.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
88. Sırada  bugün en iyi #24
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çizilmez amerikan cam filmi uygulaması olacak. Daha öncede yaptırdım çizilme solma atma sorunu yaşamadım. Tabii malzeme kalitesi kadar uygulama yapacak kişinin de ehil olması gerek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • halilozturk38 H kullanıcısına yanıt
    Ön camlar deyince ben de hepsi zannetim o yüzden. Ben hiçbir film yaptırmadım mesela. Yaptırmayı da düşünmüyorum şimdilik bakalım. Dış görünüş güzel duruyor filmle ama görüş ne de olmasa bazı hava durumlarında etkileniyor biraz.
    Amin. Teşekkür ederim

• silversmith S kullanıcısına yanıt
    Arkalar renkli cam olduğu için kaç numara ne renk olacağına yarın karar vereceğiz açıkçası ama 2 numara kurtarır gibi görünüyor. İdeali arkalar 3 ön yan camlar 2 olmalı. Yazın sıcaklarda araç içi daha serin olur mesela. Ayrıca uzun yolculuklarda sol yandan gelen güneş sol kolu yakmaz :)) ayrıca arabaya ayrı bir hava veriyor. Ben severim film uygulamayı.

• tokcan57 T kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Kazasız belasız kullanmak nasip etsin Allah. Ben de 2018 (Makyajlı kasa) Leon Xcellence 1.4 TSI dan geçiş yaptım. Daha önceki sayfalarda buna dair yazılarım var.
    Ben kolay çizilenlere denk gelmişim demek ki. Şimdi ben de heveslendim bak. Serviste 3M marka vardı.
    Sağolasın hocam. Bende buradaki olumlu yorumları referans alarak aldım aracı.,Allah hepimize kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

3M iyidir. Kalitelidir. Uygulayan da güzel işçilik çıkarırsa oldukça memnun kalırsın. Yarın ben bi before/arter yapayım, bi daha düşün o zaman :))

Tamamdır. Servise yaptırırım zaten. Madem 3M iyi.
    Amin. Siz de sağolun. Aldığınız renk, aracı geniş ve güzel gösteriyor. Geçen dışarıda gördüm.
    Ellerinde bu renk vardı. Başka araç bulamadığım için istemeyi istemiyle aldım., güzel durduğuna sevindim bana moral verdiniz daha hiç boğaz mavisi yakından görmedim. Bulabilseydim demir mavi alacaktım. Sizin aracın rengi nedir hocam

Ne zaman teslim ?

Araç yok diyorlardı ? Hangi bayide buldunuz ?

Diğer bayilerde de var mıydı ? Üretim yok araç bitti, bayilerde satılık kalmadı diyorlardı ?

Almak istesek devamı var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    Gelecek hafta teslim. Doğru araç yok bir kişinin iptal etmesi sayesinde buldum fiyatta mart liste fiyatından yani şansa oldu. Bayi renault hedef. Şu anda opsiyonsuz 157700 tl, bayinin dediğine göre bu ay ikinci bir zam daha gelecekmiş.

• Bugün servisteki satış elemanı söyledi. Cuma günü bi zam daha bekliyorlarmış.

Demir mavi kullanıyorum. Her rengi değişik ve güzel yakışıyor araca. İçinize sinsin. Leon'da aynı şey benim başıma gelmişti. İstediğim donanımdaki aracın, koyu füme rengi hazır bayiide vardı. Ben açık renk istiyordum lakin araç tozu belli etmemesiyle, uzay teknolojisi kullanmış gibiydi. Ve sonradan içime sinmişti.
    Mart ayında aracı aldığımda bana da 1 Nisan'da zamlanacak demişlerdi. 1 Mayıs'ta zamlandı. Bu hızla giderse, 5 sene sonra 400.000TL. olacak herhalde küçük sınıflar.
    Tahminlerim maalesef doğru çıkıyor. 3 sene önce foruma yazmıştım; Polo 3-4 sene sonra 200.000TL olacak demiştim. Abarttın iyice demişlerdi.
  • 2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] 2020 Renault Clio 5 [ANA KONU]

Çok güzel olmuş. İyi günlerde kullanın. Film kaç numara acaba?
    Numara olarak değilde, geçirgenlik yüzdesi olarak değerler vardı. %15-20-25 gibi. Arka cama gölge ve güneşte tutarak en yakın tonu bulmaya çalıştık. Birebir aynısını yakaladık diyebilirim. Ön arka farklı olmasın aynısı olsun istedim. Sonuç bu çıktı. Eski anlayacağımız tabirle ön arka 3 numara gibi oldu. Önü %20 yapsaydık, 2 numaraya denk gelecekti. Bu haliyle oldukça hoşuma gitti. Arabayı sanki daha uzun gibi gösterdi. İçeriden dışarısı gayet güzel görünüyor

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.