Benim makina 2 post yukarıda bakabilirsin :) |
2020 Seat Leon tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri (7. sayfa)
-
-
Kasım gibi gelecek diyorlardı hala ses yok lansman felan
-
Yalnız makine ateş ediyor.
Ben çok beğendim
Mk3 lerin içi pek hoşuma gitmiyordu bu tam olmuş.
-
Yıllar önceki mesajımı buldum. Bende bu nasıl tasarım, Leon kimliğini kaybetti, eski kasaya göre kötü gibi şeyler söylemiştim. Bunu çok net hatırlıyorum. Haziran ayında da gittim Leon aldım..
Aynı şey Peugeot markasında da oldu. Hayatta almam diyordum. Sonra ilk arabam olan 207'ye tam 8 sene bindim..
Eski mesajımın linki: https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/73191960
-
Bir kac bayi aradim Ocak ortasi gibi fiyati belli olur simdilik hangi paketlerin gelecegi dahi belli degilmis...Beklemeye deger bence , MK3 kullanmis biri olarak aracta cidden yalitim ve alt takim iyilestirmeleri yapilmis ve ayrica FR alabilirseniz muhtemelen zaten Spor suspansiyon ile gelir...
Passat B8’i satip Yeni Leon FR alma niyetindeyim bakalim KUR bizi patlatmazsa yilbasindan sonra :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yeni atecayı ınceleyen var mı hiç ?
-
Alfa Romeo guilletta benzeri olmuş arka tarafi
-
Henüz fiyat bilgisi lansman bilgisi bile yok çok ilginç
-
Bu hafta inceleme firsati buldum. Hem fr hem experience. Kesinlikle fr cok guzel olmus. Bazi insanlar kalite vs cok elestiriyor ancak benim hosuma gidiyor. en dolu elektrikli koltuk kis paketli araci 363k birakiyorlardi. Yer dogus oto maslak.
fiyat uygun sayılır aslında
-
Bencede verdiği donanım ve o motorla kesinlikle mantıklı fiyatı.
-
Araba gayet güzel. Boşa eleştirmeyin. Özellikle Golf 8’den kat be kat daha güzel gözüküyor.
Şu fiyatlar resmi olarak bi açıklansa artık ya
-
Yarın
Bende merakla fiyatlari bekliyorum !!!
Kaynak nedir acaba
-
Evet şu anlık sadece 1.5 130 hp FR manuel olan yayınlanmış. Buna bakarak büyük ihtimalle 1.0 tsi dsg nin de benzer bi fiyata geleceği düsünülebilir.
-
Leon 3 'lerde FR'da cam tavan standart donanımda değil miydi ?
FR 'ın en can alıcı donanımlarından biri opsiyon listesine alınmış
Cam tavan olunca %80'e atacaktır hocam satış stratejisi tamamen
-
geri gorus kamerasi bile fr da opsiyon
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X