Şimdi Ara

2020 SONY TV (ANA KONU) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.561
Cevap
52
Favori
139.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2020 model 65a8 oled tv yi istanbul'da en uygun bulabileceğimiz fiyat nedir şu anda?
    Detaylı incelemek için mediamarkta gelmesini bekliyorum ancak sony center mağazaları dışında hiçbir yerde yok sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • korcin K kullanıcısına yanıt
    Master serisi 65AG9'la aynı fiyat onu niçin düşünmüyorsunuz acaba.
    Ankarada tek bayi var, burdaki konu acan hüseyin bey bu bayide çalışmakta.
    Olabildiğince en uygun veren bu bayi,

İstanbul teknolojika sony bayide iyi sayılır.

Şunu net söylemeliyim bu sizin sıkı pazarlıgınıza ve satış temsilcisinin o anki satma ruhuna baglı.

Bayi merkezinin belirlediği fiyatın aşagısına düşmemekle ısrar ediliyor vede düşmüyorlar kolay kolay.

Bayinin fiyat verdiği listeyide gösteriyorlar. Ankara bayisi.

Yeni çıkmış bir sony tvler tüm tekno marketlerde kolay kolay indirim olmuyor dolayısıyla olabildiğince en uygun veren bayiyi tercih edeceksiniz.

Büyük markalar teknosa mediamark vatan gibi tekno magzalar saglam indirim yapmadıgı sürece sony bayisi indirim yapmıyor.

Ne zaman tekno bayi indirim yaparsa, ozaman indirim yapıyor.

Misal bir sayfa geride bir arkadas ag8 indirimini paylaşmış.
    Media mark 12 bin yapmasaydı kısa süreliğinede olsa sony bayileri 13.500-13.100 den aşagı kesinlikle satmazlardı.

Media mark kısa süreliğine yaptıgı için almak isteyenler sony bayisinede ugrayıp aynı fiyata bayiden alabiliyor , müşteri gitmesin diye.

Yani bizlerin cok cok daha uyguna alabilmesi için tekno bayilerin kampanyasından geciyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Digital Reaction

Şöyle söyleyim,sorunlu panel genelde 2 türlü oluyor;ya fabrika çıkışlı direk hatalı ürün veya montaj sırasında ve sonrasındaki kötü kalite kontrol denetimi.
    Sorunlu paneli anlamak içinse bazı testlere tabi tutulması gerekiyor;

*Ölü Piksel (Panelde pikselin istenilen rengi vermemesi)(Genelde yeşil ekranda bu hata net belli eder kendini)
    *Banding (gri tonlarında dikey çizgiler)
    *DSE (Dirty screen effect)(Yine beyaz ve gri tonlarında sarımtırak şeklinde lekeler)
    *Halo efekti (Karanlık sahnelerde parlak objelerin çok parlaması ve dışarıya ışık taşırması)(Bu durum sorundan ziyade panelde kullanılan bölgesel aydınlatma sayısı ve onu çalıştıran local dimming algoritması ile direk orantılıdır o yüzden pek sorun diyemeyiz)
    *Işık sızması ve bulutlanma (Karanlık odada panel simsiyah iken köşelerden ışığın parlaması veya panelde bölge bölge bulut şeklinde oluşan görüntüler)

Unuttuğum olabilir ama TV tarafında genelde panel kalitesini,panelin iyimi kötümü olduğunu bu tür testler sonucunda anlıyorsunuz.
    Monitör tarafında ise bunlara ek; IPS/VA Glow,screen flickering,ghosting gibi testleride ekleyebiliriz.
    Bu testleride internette bulup karanlık bir ortamda test ettiğiniz zaman sonuçlar ortaya,mağazada veya aydınlık bir ortamda göremezsiniz.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim detaylı bilgi için.
    Ag8 e nediyordunuz alınırmı bu fiyata.
    Xf ile aynı özellik sanki arada 4 bin civarı fark var

• quote:

Orijinalden alıntı: leon_312

Teşekkür ederim detaylı bilgi için.
    Ag8 e nediyordunuz alınırmı bu fiyata.
    Xf ile aynı özellik sanki arada 4 bin civarı fark var

Alıntıları Göster
    Ag8 oled tv,xf led tv ikisi farklı teknoloji,kullanım amacınıza göre değerlendirmek lazım.

• 65XH9505'in hala stoklara girmemis olmasi cok ilginc. 55 ve 75 satiliyor bir kac yerde fakat 65'ten hala haber yok.
  • Merhaba, Xh9505 65 inc fiyatı belli mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crukosu

Merhaba, Xh9505 65 inc fiyatı belli mi acaba?
    Henüz net fiyat belli değil lakin, tahminimce 14.000 - 15.000 bandında olur
  • numberten_ank kullanıcısına yanıt
    15binse iyi gecensene 55 olani 15 16binden baslamisti.

• quote:

Orijinalden alıntı: numberten_ank

Henüz net fiyat belli değil lakin, tahminimce 14.000 - 15.000 bandında olur

Alıntıları Göster
    Tamamdır çok teşekkür ederim.
  • 2019 üretim AG9 modeli her ne kadar en üst model olsa da hala, 2020 model televizyonu tercih ederim.
    A8 stand tasarımını da daha çok beğendim, benim kullanacağım tv ünitesine daha uygun. Hatta olur da bu modeli alırsam A85 modelin düz ayaklarından bulup getirtmeye çalışacağım. A8 ile uyumluysa tabi.

• leon_312 kullanıcısına yanıt
    Teknolojika firması Ankara'da sanıyordum, onlardan daha önce Sony DN1080 amfi almıştım.
    İstanbul'da yerleri varsa gidip bakarım.
    Mediamarkt, Vatan vb diğer markalar/modeller de bir arada görüp inceleme imkanı oluyor. Genelde de iyi fiyat yakalarsam oradayken karar verip hallediyorum.
    Bu tekno-marketlerden birinde denk gelirsem LG GX modeline de bakmak istiyorum.

• 49xh8077 100 hz mı acaba ? Eğer değilse 100 hz hangi modeli önerirsiniz 49-50 inç aralığında fiyatı çok pahalı olmayan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metingns33

49xh8077 100 hz mı acaba ? Eğer değilse 100 hz hangi modeli önerirsiniz 49-50 inç aralığında fiyatı çok pahalı olmayan
    Yazdığınız ürün 50hz dir.

100 HZ 49" olan şu anki tek model 49xh8596'dır. Fiyatlandırma olarak da nakit 8250 TL.
    Teknolojika istanbul firması :))

Ankara Firması biziz Koç Pazarlama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris007

15binse iyi gecensene 55 olani 15 16binden baslamisti.
    15 bini geçeceğini sanmıyorum. Genelde tahminlerim %99 tutar.
  • Merhaba, yardımcı olursanız sevinirim. Daha çok uydu yayını, Bazen İnternetten, bazende Hdd ile film izlemek için TV almak isyiyorum. Netflix ve oyun konsolum yok. 5k Bütçem var
    SONY 49XG7096 alinirmi? Sanırım bu giriş seviyesinde bir TV. Sony de fiyat araligima göre onereceginiz TV varmi?
    Yada Sony giriş seviyesinde TV alacağıma
    LG 50UM7450 alsam iyi olurmu?

• quote:

Orijinalden alıntı: numberten_ank

Yazdığınız ürün 50hz dir.

100 HZ 49" olan şu anki tek model 49xh8596'dır. Fiyatlandırma olarak da nakit 8250 TL.

Alıntıları Göster
    IPS panel değil mi hocam? Bazı yerlerde IPS bazı yerlerde va gördüm..

• quote:

Orijinalden alıntı: complete_

IPS panel değil mi hocam? Bazı yerlerde IPS bazı yerlerde va gördüm..

Alıntıları Göster
    VA panel IPS değil. Kesin ve net, Cihaz teşirde açık.
  • numberten_ank kullanıcısına yanıt
    Evet hocam, sizin Ankara'da olduğunuzu biliyorum
    Teknolojika dediğim de Teknoyenilik'miş bu arada, Gsa Elektronik yani, o da Ankara firması, onunla karıştırmışım.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.