Şimdi Ara

2020 SONY TV (ANA KONU) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.561
Cevap
52
Favori
139.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    6ms civarıydı en iyisi Qledlerde diye hatırlıyorım, 120hz input için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Sony ler oyun için tercih edilmez genelde her zaman input lag yüksek olmuştur. LG ve Samsung da ALLM açınca 1ms ye düşüyor en iyisi onlar. XH90 gaming performansı nasıl olacak göreceğiz.
    Şu anı bilmiyorum ama 10 yıl önce Samsung'dan Sony'ye geçtiğimde Sony pozitif manada fark yaratmıştı.
    Samsung kadar dayanıksız bir marka görmedim ayrıca, telefonu hariç her türlü ürününde sorun yaşadım. Sony'nin 30 yıllık ürünleri bile hâlâ taş gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Electro-Man

1.5 sene evvel XF9005 alıp defteri kapattım, arkadaşım yeni TV alacağı için araştırıyor, sanırım 95'in resim kalitesi çok çok ufak bir farkla öndeymiş ve üzerindeki hoparlör daha iyiymiş, 90'nda ise 120hz, VRR gibi gamerları ilgilendiren özellikler var. 95 serisine 2.1 ve VRR, 120hz gibi özellikler eklense maliyeti Oled'e yaklaşabilir, bu özellikler Netflix ve Blu-Ray izleyen bir insan için hiçbir şey ifade etmez. İhtiyacınıza göre tercih yapacaksınız.
    Sırf film için 95, oyun ve oyunla beraber genel kullanım için 90 diyorum. XF9005'i almamış olsaydım XH9005 alırdım.

Edit: Oyun moduna geçtiğinizde input-lag'ı azaltmak için TV görüntü işleme özelliğini minimuma indiriyor zaten. Hikâyeli oyunlarda game mode'a geçmek şart değil ama multiplayer oyunlarda şart.

Alıntıları Göster
    Aynen bende XE93 kullanıyorum sanırım Sony'nin en son iyi led tv'lerini kapmışız,sadece teknik özellikleri eksik,VRR,Hdmi 2.1,eARC vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: Digital Reaction

Aynen bende XE93 kullanıyorum sanırım Sony'nin en son iyi led tv'lerini kapmışız,sadece teknik özellikleri eksik,VRR,Hdmi 2.1,eARC vs.

Alıntıları Göster
    XH'leri kâğıt üzerinde biliyoruz, belki en iyisi onlar olacak ama şu ana kadar gördüklerimin en iyisi XE9305'di. Bir yıl erken alsaydım keşke. Neredeyse Oled'e eşdeğer bir ekranı vardı.

• quote:

XH'leri kâğıt üzerinde biliyoruz, belki en iyisi onlar olacak ama şu ana kadar gördüklerimin en iyisi XE9305'di. Bir yıl erken alsaydım keşke. Neredeyse Oled'e eşdeğer bir ekranı vardı.

Alıntıları Göster
    Evet doğru söylüyorsunuz,XE93'ün en büyük kumarı panel şansı,eğer iyisi dek gelirse efsane bir TV.
    Sony OLED tarafına yoğunlaşınca LED TV'lerini iyice boşladı yoksa sektörün en iyi local dimming algoritmasına sahip adamlar isteseler yine yaparlar.
    Kim bilir belki ilerleyen yıllarda yine sektöre HX,Z9D,XE serisi gibi heyecan getirirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digital Reaction -- 7 Temmuz 2020; 12:14:0 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Digital Reaction

Evet doğru söylüyorsunuz,XE93'ün en büyük kumarı panel şansı,eğer iyisi dek gelirse efsane bir TV.
    Sony OLED tarafına yoğunlaşınca LED TV'lerini iyice boşladı yoksa sektörün en iyi local dimming algoritmasına sahip adamlar isteseler yine yaparlar.
    Kim bilir belki ilerleyen yıllarda yine sektöre HX,Z9D,XE serisi gibi heyecan getirirler.

Alıntıları Göster
    Mini Led'ler monitör kısmında yaygınlaşmaya başladı, daha küçük ve daha çok led aydınlatma sunan bir teknoloji, yerel karartma konusunda günümüz ledlerinden çok daha başarılı, her pikselin kendi ışığını yarattığı Oled teknolojisine en yakın görüntüyü verecektir. O yüzden Led'lerle ilgili gelecek planları yapıldığını sanmıyorum.

• quote:

Mini Led'ler monitör kısmında yaygınlaşmaya başladı, daha küçük ve daha çok led aydınlatma sunan bir teknoloji, yerel karartma konusunda günümüz ledlerinden çok daha başarılı, her pikselin kendi ışığını yarattığı Oled teknolojisine en yakın görüntüyü verecektir. O yüzden Led'lerle ilgili gelecek planları yapıldığını sanmıyorum.

Alıntıları Göster
    Evet dediğiniz gibi miniled bir sonraki aşama olacaktır.
  • Şu an alınacak en mantıklı seçenek XG9505 gözüküyor. 65 için fiyatları 12 bin civarlarına düşerse tadından yenmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snakef1 -- 8 Temmuz 2020; 8:45:9 >
  • Snakef1 kullanıcısına yanıt
    65XG95 için Numbertan kardeşimizden özel bir kampanya bekliyoruz.
  • Sony A8h oled tv icin hdmi 2.1 guncelleme ile gelirmi gelebilirmi bilgisi olan varmi ?

• LG CX OLED VS SONY X950H HDR GAMING

2020 SONY TV (ANA KONU)
    2020 SONY TV (ANA KONU)
    2020 SONY TV (ANA KONU)

Soldaki Sony,Sağdaki Lg Cx

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

Sony A8h oled tv icin hdmi 2.1 guncelleme ile gelirmi gelebilirmi bilgisi olan varmi ?
    @Serkan,

eARC var bu panel de belki Firmware ile 2.1 e dönüşebilir ama esas iş chip te bitiyor.
  • merhaba sony nin hangi marka tvsini tavsıye edersiniz 65 ekran..55xe9005 TV kullanıyorum..teşekkürler

• Bende dün itibariyle 2020 modellerden beklentimi kesip 65 XG9505 aldım. Yanına da Samsung HW Q70 T soundbar aldım , güzel ikili olacaklar
  • Snakef1 kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun ne kadara aldınız?
  • Buyrun xh9000 serisi Rtings incelemesi, Özellikle HDR parlaklığı yerler de...Yansıma başarısız...Ancak siyah dengesi ve gri tonlama iyi..Online oyunlar için giriş gecikmesi iyi ama Online olmayan oyunlar için spor karşılaşmaları hareketli sahneler vs Xf9005 bile biraz daha iyi..

Konstrat yüksek Sdr parlaklığı Eh işte..XF9005 veya XG9505 ya da XH 9505 'a yakın bile değil...

Buyrun 2018 Xf serisi ile 2020 XH 9000 serisi..
    RTINGS.com
    Sony X900F vs Sony X900H Side-by-Side TV Comparison
    https://www.rtings.com/tv/tools/compare/sony-x900f-vs-sony-x900h/585/12284

RTINGS.com
    Sony X900H Review (XBR55X900H, XBR65X900H, XBR75X900H, XBR85X900H)
    https://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x900h

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 10 Temmuz 2020; 11:18:40 >

• Arkadaslar xf uydu alıcı gözü, tv içindemi yoksa eskisi gibi dışardan tv üzerine yapuştırmalımı...
    Arkadasın paylastıgı verilerde en altta fotoda göz var, digerinde 4 adet birsey var ama ne oldugunu çözemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Snakef1

Bende dün itibariyle 2020 modellerden beklentimi kesip 65 XG9505 aldım. Yanına da Samsung HW Q70 T soundbar aldım , güzel ikili olacaklar
    Hocam hayırlı olsun.

Bende bu paneli düşünüyordum fakat hem forumdan bir kişi hemde genel olarak local dimming ve bulutlanma problemleri yüzünden bu panelden vazgeçtim.

Sizdende mümkünse local dimming ve bulutlanma ile ilgili test görüntü veya video bekliyorum.

Kolay gelsin.

• Esmanur66 E kullanıcısına yanıt
    65xf9005 ya da 65xg9505 öneririm.ben 65xf9005 kullanıyorum memnunum.bir de kullanım amacınız daha çok hangi yönde olacak ona göre kendi gözünüzle görüp karar verin

• Teşekkür ederim katkınızdan dolayı normal tv izlemek için modeller arasında kaldım...

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.