Şimdi Ara

2020 SONY TV (ANA KONU) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.561
Cevap
52
Favori
139.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • XG90 ya da XG95 serisi halen üretiliyor mu?
    Üretiliyorsa ne kadar daha bu üretim devam eder?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55xe9305'i satip 65xh9505'e gecmeye karar verdim. Her ne kadar yansimalar hakkinda konusulmus olsada evdeki salonda isigi kontrol edebiliyorum ve sorun olmayacaktir aksam uzeri diye tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olethros -- 1 Temmuz 2020; 22:46:0 >
  • sony 2020 modellerde vinyet effect (köşelerde karartı) varmış, sonylerde olan birşeymiş. geçmiş model kullanıcılar tvlerininzde böyle bir şey varmı, varsa izleme keyfini etkiliyormu.

• Valla ben bu yansıma tümünde varsa eğer almam o paraya xh95 ışığı filan TV uydurcam diye uğraşılmaz şu anki durum kaotik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xf9005'de var sanirim ama Goruntuyu Etkiledigini hic gormedim..

• quote:

Orijinalden alıntı: numberten_ank

Cihaz gelsin yapmaya çalışırım.

Alıntıları Göster
    Hocam cihaz geldimi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: leon_312

Hocam cihaz geldimi ?

Alıntıları Göster
    Yok Hocam gelmedi henüz. heralde pazartesiyi bulacak.
  • XH95'e hdmi 2.1 gelecek mi acaba bilgi var mı arkadaşlar? XH90 da var çünkü.

• Yeni 55 XH 9096 Malezya üretimi olarak gelmiş 11.000 liranın altında bulmak mümkün İstanbul da bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olethros

55xe9305'i satip 65xh9505'e gecmeye karar verdim. Her ne kadar yansimalar hakkinda konusulmus olsada evdeki salonda isigi kontrol edebiliyorum ve sorun olmayacaktir aksam uzeri diye tahmin ediyorum.
    o Tv satılırmı hpcam pişman olmayın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DRACON1C

XH95'e hdmi 2.1 gelecek mi acaba bilgi var mı arkadaşlar? XH90 da var çünkü.
    Firmware güncellemesi ile geleceği söyleniyordu ama ne kadar güvenilir bilinmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Digital Reaction

Firmware güncellemesi ile geleceği söyleniyordu ama ne kadar güvenilir bilinmez.

Alıntıları Göster
    Bu TV 4K'da native 120hz diye satılıyor, 2.1 gelmezse bu özellik kullanılamaz. 2.1 update'inin gelmemesi saçma olur.

Kalın kasa PS4'ler de 1.4 versiyon olarak piyasaya çıktılar, güncelleme alarak 2.0'a yükseldiler.(HDR için)

• quote:

Orijinalden alıntı: The Electro-Man

Bu TV 4K'da native 120hz diye satılıyor, 2.1 gelmezse bu özellik kullanılamaz. 2.1 update'inin gelmemesi saçma olur.

Kalın kasa PS4'ler de 1.4 versiyon olarak piyasaya çıktılar, güncelleme alarak 2.0'a yükseldiler.(HDR için)

Alıntıları Göster
    Panel destekliyorsa ozaman kesin alır,incelemedim açıkçası Sony'nin yeni serini ama XH95 güzel duruyor.
  • quote:

Panel destekliyorsa ozaman kesin alır,incelemedim açıkçası Sony'nin yeni serini ama XH95 güzel duruyor.

Alıntıları Göster
    95'lerde 120hz 2.1 gibi özellikler yok. 90 daha çok gamer'lara hitap eden bir TV.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Electro-Man

95'lerde 120hz 2.1 gibi özellikler yok. 90 daha çok gamer'lara hitap eden bir TV.

Alıntıları Göster
    Arkadaş 95'i soruyor.Bu arada Sony ne yapıyor anlamış değilim,yeni seriye siyah değil krom çerçeve, 90 modeline hdmi 2.1 koyup 95'e koymuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digital Reaction -- 6 Temmuz 2020; 17:42:43 >
  • quote:

Arkadaş 95'i soruyor.Bu arada Sony ne yapıyor anlamış değilim,yeni seriye siyah değil krom çerçeve, 90 modeline hdmi 2.1 koyup 95'e koymuyor.

Alıntıları Göster
    1.5 sene evvel XF9005 alıp defteri kapattım, arkadaşım yeni TV alacağı için araştırıyor, sanırım 95'in resim kalitesi çok çok ufak bir farkla öndeymiş ve üzerindeki hoparlör daha iyiymiş, 90'nda ise 120hz, VRR gibi gamerları ilgilendiren özellikler var. 95 serisine 2.1 ve VRR, 120hz gibi özellikler eklense maliyeti Oled'e yaklaşabilir, bu özellikler Netflix ve Blu-Ray izleyen bir insan için hiçbir şey ifade etmez. İhtiyacınıza göre tercih yapacaksınız.
    Sırf film için 95, oyun ve oyunla beraber genel kullanım için 90 diyorum. XF9005'i almamış olsaydım XH9005 alırdım.

Edit: Oyun moduna geçtiğinizde input-lag'ı azaltmak için TV görüntü işleme özelliğini minimuma indiriyor zaten. Hikâyeli oyunlarda game mode'a geçmek şart değil ama multiplayer oyunlarda şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Electro-Man -- 6 Temmuz 2020; 18:18:40 >

• Sony ler oyun için tercih edilmez genelde her zaman input lag yüksek olmuştur. LG ve Samsung da ALLM açınca 1ms ye düşüyor en iyisi onlar. XH90 gaming performansı nasıl olacak göreceğiz.

• Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    Tam olarak hangi modellerde input lag 1ms hocam?

• Canka1 C kullanıcısına yanıt
    LG OLED ve Qled lerin üst modelleri.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.