Şimdi Ara

2020 SONY TV (ANA KONU) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.561
Cevap
52
Favori
139.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bahsettiğiniz ekran koruyucularını tedbir anlamında kullanmak mantıklı gelse de tercih etmiyorum, yazımda bahsetmemişim haklısınız, ama kullanmış olsam belirtirdim...zira önemli bir etken olacaktır...
  • Benim Tv Xf9005...Aksam Los isikta izlerim her zaman..Yansima Yok denecek kadar az Hatta Yok bile..Sizin icin Gunduz gunesli bir zamanda da cekecegim foto..

Bu arada Telefonun kamerasi icin kusura bakmayin isik parlamasindan dolayi,standart modda cektim..Gunduz daha cok belli olur yansima varsa da..

2020 SONY TV (ANA KONU)

2020 SONY TV (ANA KONU)

2020 SONY TV (ANA KONU)

2020 SONY TV (ANA KONU)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• magp75 kullanıcısına yanıt
    2020 SONY TV (ANA KONU) buda benim XF90 yani evet varmı var ben çok dert etmiyorum ama yapıyor bi şekilde kentparksony Instagram sitesinde paylaştığı son seri XH tv lerin yansımalarına bakıldığında çok net belli ama yapcak bişey yok ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TUTANKHAMUN_ -- 23 Haziran 2020; 0:7:35 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    XF9005 serilerini bilmiyorum ama X-Wide Angle Filtresi kaynaklı yansıma sıkıntılarından bahsediyorum, en azından şimdilik teşhis bu...
    sizin modellerde var mı bilmiyorum, ama sanki yoktu zaten...ekrandaki normal yansımalar değil bahsettiğim, ilk yazımda anlatmaya çalıştım, yanlış anlaşılma olmasın...yansıma olur, olacak da...
    75XD9405 tv’im halen duruyor, onda bahsettiğim olması gereken kadar yansımalar var, ama yansımalarda bir deformasyon yok, ne ise o, yani 50 cm çapında bir ışık kaynağı yansıyorsa, ekran yine onu görüyorsunuz...

Şu an XH95’de ekranın 191 cm ‘ine yayılıyor aynı yansıma...bir resim daha ekleyeyim daha iyi izah edebilmek için

2020 SONY TV (ANA KONU)...

Evet sizdeki katlanılcak gibi değil aşırı rahatsız edici bende şaşırdım canlı görmeyi çok istiyorum bir an önce ..

• quote:

Orijinalden alıntı: magp75

XF9005 serilerini bilmiyorum ama X-Wide Angle Filtresi kaynaklı yansıma sıkıntılarından bahsediyorum, en azından şimdilik teşhis bu...
    sizin modellerde var mı bilmiyorum, ama sanki yoktu zaten...ekrandaki normal yansımalar değil bahsettiğim, ilk yazımda anlatmaya çalıştım, yanlış anlaşılma olmasın...yansıma olur, olacak da...
    75XD9405 tv’im halen duruyor, onda bahsettiğim olması gereken kadar yansımalar var, ama yansımalarda bir deformasyon yok, ne ise o, yani 50 cm çapında bir ışık kaynağı yansıyorsa, ekran yine onu görüyorsunuz...

Şu an XH95’de ekranın 191 cm ‘ine yayılıyor aynı yansıma...bir resim daha ekleyeyim daha iyi izah edebilmek için

...
    Tv kapalı iken her türlü ışığın yansıması olur bu yanıltıcı olabilir. Xwide uzun süredir var bundan değildir panel reflection layer de sorun var kötü değil bu farklı gibi bir üretim hatası ya da söylemek istemiyorum ama tedarik ettiği üretici çok kötü kalite kullanmış olma ihtimali de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ptolomeo -- 22 Haziran 2020; 23:35:12 >

• Ptolomeo kullanıcısına yanıt
    Elbette TV kapalı iken oluşan yansımalardan bahsetmek doğru olmaz. Bir önceki sayfadaki ilk gönderimim de TV açıkken ve görüntü varken oluşan yansımaları paylaşmıştım. Kapalı halindeki fotoyu daha iyi tarifleyebilmek adına gönderdim. Bir kaç farklı foto da açıkken ve görüntü varken tekrar gönderiyor olayım...
    X-wide angle filtre konusunda Sony'nin söylemini aktardım. Yeni bir filtreymiş, ilk kez kullanıldı anlamında değilde, farklı bir tür, marka veya teknoloji olarak düşünmek gerekiyor sanırım...

2020 SONY TV (ANA KONU)2020 SONY TV (ANA KONU)2020 SONY TV (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magp75 -- 23 Haziran 2020; 8:51:21 >

• Çok ilginç gerçekten seyir zevki kalmaz insanda şu vaziyette ..🙄

Sony Japonya'ya bir mail atın isterseniz. Baya sıkıntılı gözüküyor.
  • Bu kadar Yansima olmamasi lazim Bende sasirdim Acikcasi, Sonuc olarak aksam Los isikta bile yansima olmamasi lazim..Olsa da zaten az olacak..Enteresan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 23 Haziran 2020; 11:38:22 >
    Ama bakın kentparksony paylaşmış 85 " onu kisinde sizinkisi kadar yansıma düşmüyor panele acaba üretim safhasında son katman polarize tersmi takıldı olurmu olur o yüzeyin bu kadar parlak olmaması gerekir mat kumlu gibi genelde ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TUTANKHAMUN_ -- 23 Haziran 2020; 10:34:32 >
  • _TUTANKHAMUN_ kullanıcısına yanıt
    Ben kapali Ekranda gordum yansimayi normal tabi..

Acaba 85 Inc olmasindan mi kaynakli bir durum? 55 olsa daha mi az alir yansima acaba? Boyuttan dolayi bize mi oyle geliyor acaba..

Buyuk ekran buyuk yansima vs?

En iyisi siz bence başka bir tv iyice inleyiniz Sony bayilerinde

• quote:

...
    Üstad
    Bence tv nin durumu normal değil. Çok ilginç geldi bu yansıma.
    Bende NX720 serisi bir tv var, gorilla glass mevcut ekranda. Kapalıyken yansıma oluyordu kabul edilebilir seviyede ama açıkken yansıma neredeyse sıfır, fark edemiyorsun.

Bir ara paneli cam/ayna parlatıcı gibi birşeyle silmişler, yansıma oranı çok artmıştı. Nemli bez ve cam mikrofiber bezi ile kimyasalı çıkarana kadar canım çıkmıştı.

Siz de paneli farklı bir kimyasalla vs sildiniz mi, temizlemek için?
    Ya da bayide teslimat öncesi böyle birşey olmuş olabilir mi?

Aklıma sadece bunlar geliyor.

• Maverick_77 kullanıcısına yanıt
    Ürün kapalı kutu geldi, şu ana kadar herhangi bir kimyasalı bırakın tozu dahi alınmadı...yine de çözüm arayışınıza teşekkür ederim...
  • quote:

Ürün kapalı kutu geldi, şu ana kadar herhangi bir kimyasalı bırakın tozu dahi alınmadı...yine de çözüm arayışınıza teşekkür ederim...
    Xe94 varken neden aldınız merak ettim cidden ihtiyaç yoktuysa hiç gerek yoktu bence xe94 tazeleme sorunu mu vardı tv de?

• quote:

Orijinalden alıntı: _TUTANKHAMUN_

En iyisi siz bence başka bir tv iyice inleyiniz Sony bayilerinde
    Ben İnstigram sayfasında göremedim dedim yanlış anladınız sanırım...Kentpark'mıdır nedir orada kapalı şekilde gördüm sayfasında ..
    2020 SONY TV (ANA KONU) 2020 SONY TV (ANA KONU) bunlardaki yansıma bu şekilde hocam ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TUTANKHAMUN_ -- 24 Haziran 2020; 10:12:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _TUTANKHAMUN_

bunlardaki yansıma bu şekilde hocam ..
    Hocam ben onu etiket sandım yahu? Açık mı cidden bu Tv şimdi???

Vay arkadaş..

Valla durum bu nedir yorumun genel mi yoksa sendekimi biraz fazla ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TUTANKHAMUN_ -- 24 Haziran 2020; 10:16:16 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.