Şimdi Ara

2020 SONY TV (ANA KONU) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.561
Cevap
52
Favori
139.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zulu123

XF90 üretimden kalkacağı için XH90 satar.
    2018 xf9005 bugüne kadar üretimdemiydi, ben tv üretimlerinin sadece model yılına ait olduğunu sanıyordum ilginç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • notropil kullanıcısına yanıt
    Yeni modelde siyahlar daha iyi eski model ekran tazeleme hızı daha iyi gibi gözüküyor iyice kafa karıştı???

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet, Haziran-Temmuz gibi üretimden kalkacağı söyleniyor. XF90 gibi çok satan bütçe dostu model olarak yerine XH90'nı planlıyorlar ancak XH90 fiyatları çok fahiş olduğundan XF90'nın başarısını yakalayabilir mi bilemiyorum. Büyük ihtimalle XH90 fiyatları düşecektir ve ciddi satış rakamlarına ulaşacaktır diye tahmin ediyorum. Bu fiyatlarla satmaz şimdilik. XH95 ise bu senenin en satmayan modeli olacaktır. Bu sene XG95'lerin revaçta olacağını düşünüyorum. TV sektöründe 2022 yılında çıkacak modellerde önemli gelişmeler olabileceğini değerlendiriyorum. Bu pandemi sıkıntısı 2021'de de devam edecek gibi görünüyor açıklamalara ve gidişata bakıldığında.
  • zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    Ben bu yaz xh90 satın almayı düşünüyordum artık, geçen seneden beri tv bakıyorum oyun amaçlı lg cx beklerken, xh90 tek seçeneğim oldu.lgnin oledleri dışında en iyi seçenek gibi duruyor.
    Bir taraftanda faiş fiyatlara prim vermem açıkçası 65” e max 12bin düşünüyorum. Xh90 oldukça başarılı bir model gibi duruyor önündeki tek engel fiyat olacak hakikaten

• Tabi ki benim aldigim tv 2019 Aralik uretimiydi..1 ay oldu alali..

• Backstreet kullanıcısına yanıt
    Bende arkadaşlara xf9005 almayın eski fln diyorumdum iyi olduğu öğrendiyim.
    Hayırlı olsun bu arada, ama xe9005ler için pek geçerli değil bu durum sanırım xf90 gibi pek bulunabilir değildi yada ben denk gelmedim daha sonraki yıllarında.
  • Konuyla alakasız olacak ama 65xg9505 vatanda 12999'dan veriyorlar. Tv izlemek için alacaklar kaçırmasın süper fiyat
  • Canka1 C kullanıcısına yanıt
    dikkat ederseniz o üründe stok yok.
  • İnternette stok gözükmüyor ama Ankara Söğütözü mağazasında bugün vardı hocam
  • Xf9005 Sony'nin en cok satan Tv'sidir herhalde..

Ancak XE9005 bir yana da XE9305 Mukemmel Bir tv..

XE9305 parasi yetmeyen XE9005 aldi hep..3-4000 Tl Fiyat farki vardi o zaman..O zamana kadar da iyi paraydi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

Tabi ki benim aldigim tv 2019 Aralik uretimiydi..1 ay oldu alali..
    nedir modeli?
    xe model yılında bu tv olaylarında pek anlamadığımdan, araştırmadan etmeden xe8005 almıştım ips miş ben böyle leş bir görüntü görmedim ömrümde.
    3500e aldığım bu 49" modeli 1 sene kullanıp satmıştım 3000e.
    Anladım ki sony nin 9000 serisinden aşağı düşmemeliyim.Bende okuyup araştırdığım kadar biliyorum.
    Her sene sony geri gidiyor dediklerinden xf ve xg serilerine hiç bulaşmadım nasıl işse.
    gittim qled q9fn deneyim dedim ilk ayında arızalındı iyi oldu da sony den artık şaşmam yeter ki beklentilerimi karşılasın.
    xe9305'e baktım gerçekten farklı bir tv olduğunu belli ediyor.
    Ben xh90'dan da ümitliyim amerikada alıp kullananlar şimdilik memnun görüyor.
    9005 serisine artık amiral model de diyemiyoruz sanırım, bu tvyi xe9005,xf9005 gibi modellerle kıyaslamak artık doğru olmaz diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killitbhr -- 22 Haziran 2020; 0:10:56 >
  • notropil kullanıcısına yanıt
    55Xf9005...

• quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

55Xf9005...
    ok.
  • Oyle demeyin bazi ustunlukleri Var Xf9005'in..Konstrat-Gradyan Performansi gibi..Hareket Motion Tarafinda mesela...Sdr Parlakligi ayni..Hdr parlakliginda Xh biraz daha iyi..

Ama Xg serisi varken yine diyorum Xh9505 almam..

Neden hocam ? Detaylandırırsanız sevinirim. Hdmi 2.1 vs de var diyorlardı. Xh bekliyorum çünkü ama fiyatlar xg den çok yukarıda olursa xg alırım

• SeniorAwesome S kullanıcısına yanıt
    Neden olarak Xh9505'de 2.1 Hdmi Girisi yok..Performans olarak ise Xg'nin önüne pek gecememis...

Xg daha ucuzsa Almami gerektirecek ustunlugu yok..Xg9505 zaten iyi bir tv...

Hangi xh modelleri hdmi 2.1 desteği ile gelecek acaba bilginiz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: NEWEST

Hangi xh modelleri hdmi 2.1 desteği ile gelecek acaba bilginiz var mı?
    XH9096...Xh9505 en ust gama koymamislar..Ulasabilir fiyattan Xh9096'da var ve VA panel ve Direk Led Aydinlatma..Full Array Iyi haber.

XH9096' da 4k Hdr Processor x1 var..

Xh9505'de 4k Hdr Processor X1 Ultimate Var..Daha iyi goruntu kalitesi yani işlemesi var..HDMI girisleri 2.0..

Her iki Tv'de 10 Bit..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 22 Haziran 2020; 2:44:51 >
    xh90ı sadece oyun için düşünüyorum, 1 2 seneye asıl tv sinema için alacağım tv kesinlikle ultimate olacak, ama oyun için game. modunda belkide bir çok x1u işlemesi aktif olmayacak. tabi bu benim gibi oyun odaklı kullanacaklar için geçerli, xh90 genel anlamda kullanacaklar için x1 eksi bir özellik

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.