Şimdi Ara

2020 SONY TV (ANA KONU) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.561
Cevap
52
Favori
139.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Peki 65” için hangisini önerirsiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • numberten_ank kullanıcısına yanıt
    Konstrat-Hdr-Sdr parlakligi, Gradyan performansi Xg9505 daha iyi..Bunlar Tv icin en belirleyici ozellikler bence..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu cihazlar neden hala gelmiyor? sony yakında 2021 modellerini açıklayacak..
  • complete_ kullanıcısına yanıt
    Piyasa çok durgun, o nedenle distrolar cihaz getirmekte pek istekli davranmıyorlar. Tüm sektörlerde böyle maalesef. Dyson bile kendi malını küçük partiler halinde getiriyor. Sitesinde ürünü görüyorsunuz, 2 gün sonra stok yok yazıyor. Özellikle yedek parçalar sorun olmaya başladı. Hepa ve karbon filtre alacaktım, daha yeni stoğa girdi ve aldım. Şimdi kontrol etsek yine yoktur. Zaman içerisinde yokluklara alışacağımız bir dönem gelecek gibi duruyor. Redokson adında bir vitamin kullanıyordum. Bayer üretimi. Eczacımın ifadesine göre şirket Türkiye'ye mal vermiyormuş. Bu yıl kotanızı doldurdunuz diyorlar ve sadece belirli ülkelere satıyorlarmış. Hadi TV vs idare ederiz de iş temel gıda, ilaç noktasında kritik bir hal alır.
  • numberten_ank kullanıcısına yanıt
    XH95 modelinde çerçeve gri yada gümüş rengi sanırım.

A8 modelinde ekran çerçevesi ne renk?
    Youtube'da bazı videolarda gri bazılarında ise siyah görünüyor. A8 modelinin türevleri var galiba ülkelere/pazarlara göre değişen.
    A8 kumandasının rengini ve ışıklı olup olmadığını söyleyebilirminiz?

İki model de mağazanızda teşhirde olduğuna göre, en iyi siz bilirsiniz.

• bugün teknosa ve media markt'a gittim,sony standlarını boşaltmışlar,haftaya yeni sony ve samsung modelleri çıkıyor,birde bu tv'ciler birbirleriyle haberleşerek yeni modelleri piyasaya sunuyorlar sanırım,aynı haftaya denk getirmeleri pek olasılık gibi gelmedi..
  • complete_ kullanıcısına yanıt
    Haziran son haftası yeni Sony modellerinin gelebileceğini söylemişti bana da mediamarkt çalışanları.
    Bu arada mediamarkt sitesinde 2020 lg oled modelleri de satışta. 65GX modeli 24.999 TL.
    Sony ve Lg oled modellerini yanyana aynı ortamda görüp karşılaştırmak mümkün olur umarım.

• Merhabalar Sony 55-Xf9005 İçin İdeal Fiyat Kaç Bin Tl Olursa Alınmalıdır.
  • FerhatÖzkanca kullanıcısına yanıt
    7000 civarı iyi. biraz yukarısı da bütçeye göre olabilir. ama 8000 çok. yeni modellerin bu fiyat bandına gelmesi zaman alır gibi duruyor. 55xf9005 zaten fiyat olarak 7000 civarı idi 2019 başlarında. dolar kuru 5,50 civarında iken. sonradan sürümden kazanma politikası ile fiyatlar 6000 lere düştü. şimdi dolar kuru 7 lere dayandı. ilerde kaç olur belli değil.

• xf90 mediamarkt da 7999 dil idi bugün sorduğumda. Geçen hafta daha düşüktü, neyin zammı anlamadım.
  • XG95 ile XH95 arasında bir seçim yapsak hangisini seçmemiz gerekir acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: nct96

XG95 ile XH95 arasında bir seçim yapsak hangisini seçmemiz gerekir acaba ?
    XG95 LOCAL DİMMİNG TEST:

XH95 LOCAL DİMMİNG TEST:

Kararı kendin ver sence hangisi ?

• XH95 iyi iş çıkarmış farkını ortaya koymuş ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TUTANKHAMUN_ -- 21 Haziran 2020; 9:23:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nct96

XG95 ile XH95 arasında bir seçim yapsak hangisini seçmemiz gerekir acaba ?
    Native contrast xg de daha yüksek (xvide angle layer olamaması sebepli) bunun dışında klasik sony görüntü işleme algoritması çok şey değişmez fiyat belirleyici unsur.

• notropil kullanıcısına yanıt
    Sanırım XG95 bu senenin favorisi olacak. XH95 fiyat farkını hak edecek bir performans sergileyememiş. Sony geçen sene satamadığı XG95 modelini bu sene satacak gibi duruyor.
  • zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    Katiliyorum..Xg serisi Varken Xh serisi almaya gerek yok..

• Sony bu sene bol bol xh9005 satacak anlaşılan.
    Xh9505 hdmi 2.1 olmaması sebebi ile mantıksız.
    Üst segment te Samsung Sonyden çok satıcak bence.

• Merhaba arkadaşlar sony 55AF9 OLED nasıl sizce teşhirde 75 saat kalmış bi tane var 13000 fiyat istiyor. Yada LED XG95 mi almak daha mantıklı olur? bi de AF9 AG8 den daha mı üst seri Teşekürler.
  • boray kullanıcısına yanıt
    XF90 üretimden kalkacağı için XH90 satar.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.