Şimdi Ara

2020 SONY TV (ANA KONU) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.561
Cevap
52
Favori
139.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sonyden şaşmıcan, herkesin kabul ettiği bir şey varsa oda sonynin eşsiz resim işleme başarısı, diğerlerinde kontrast daha iyi olur çok daha fazla arka aydınlatma noktası olur daha iyi yansıma önleyici filtre kullanılır falan filan ama sonyde renklerdeki doğallık hareketli sahnelerde netlik eşsiz, üstüne düşük çözünürlüklü (1080p altı) vidyoları en iyi upscale eden işlemci yine sonyde (x1 ultimate).

lg cx ve samsung q9 serileri satın alma listemdeydi fakat birşey farkettim samsung veya lg olsun kullanıcıyı hep görsel olarak etkilemenin peşinde yüzeysel baktığımızda evet etkiliyorlar ama yanlarına aynı segmentte bir sony koyana kadar.
    Yalan yok sony 2020 modellerinde hdmi 2.1 i duyurmasaydı lg cx riskli ama önceliğimdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar xh90 serisini açtığım konudan takip edebilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/144054689#144054689

• XH95 led ile AH8 oled modellerini ne zaman teşhirde görebileceğiz mağazalarda?
    Geçen seneki modelleri ümraniye mediamarkt'ta saatlerce inceledikten sonra bir sene daha beklemeye karar vermiştim.
    Bu sene nasip olur belki 4k bir modele geçmek.

• korcin K kullanıcısına yanıt
    İstanbulu bilmiyorum ama bizim mağazamızda Ankara Kentpark Sony Center da 75xh9505, 85xh9505 ve 65A8 teşirde çalışıyor :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • numberten_ank kullanıcısına yanıt
    Teşhirde onları görüp de mağazadan birşey almayanı döverler zaten, naptınız hocam siz :)

• merhaba, bugün Sony KD-65XG9505 almayı planlıyorum ? sizce 3, 3.5 mt izleme için yeterli mi? Birde yeni seriler gelince fiyatların düşme şansı var mı ?

14bin TL civarına çıkmışken LG B) Oled serisi yada Q80 serisi alınır mı ne dersiniz. Çok para harcayacağım insan korkuyor:)

yardımcı olursanız sevınırm
  • Ekara7Tepe kullanıcısına yanıt
    16k idi son baktığımda bugün 14k lara düşmüş. Güzel bir tercih. Elde kalan son ürünler sanırım. Burada bir bayi arkadaş var. Ben onun kararıyla xh modellerini bellemeye karar verdim abakalım

• nct96 kullanıcısına yanıt
    +++?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Xe9305 vardı özel bir tv.bu xh9505 ona yakın bir tv olabilir mi?görüşünüzü merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: nct96

+++?
    Daha açıklanmadı hocam. Konu başında numberten hocam satış fiyatlarını paylaştı ama üzerine indirim olacakmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Özdentv

Xe9305 vardı özel bir tv.bu xh9505 ona yakın bir tv olabilir mi?görüşünüzü merak ediyorum
    Onun kadar olacağını düşünmüyorum ama yaklaşır.
    O cihaz (xe9305) edge led olmasına rağmen mükemmeldi.

65 inçi vardı bende kırıldı maalesef.xf9005 aldım ama aynı tadı alamadım.sony bu modele en iyi lcd tv miz ibaresini kullanmış öyle diyosa iyi olabilir 9505

2017 model xe9305 edge led tv, 2020 model xh9505 full array led tv'den daha mı iyiydi?
    Full array aydınlatma daha iyi sanıyordum ben.
    xe9305 modelinde local dimming zone sayısı daha fazladır belki.

Full array her zaman daha iyidir.

Aynen..Edge led olmasina ragmen zone sayisinin yuksek olmasi, Sdr Ve Hdr parlakliginim Muthis olmasi, ozel bir rbg dizilimi vardi o Tv'nin...

Efsanedir Xe9305...Bizde 65 inc var hala kullaniyoruz Taş gibi...

Ona yakin Tv olarak Xf9005 vardi..Kaldi ki Konstrat olarak suan en iyi Led Tv sony'nin...Simdi Konstrat orani dusse de Hdr-Sdr parlakliklari yuksek olunca Dengeliyorlar Tv'yi...Mesela Xg9505 Hdr ve Sdr Parlakliklari cok iyi..

Xg9505 Xh9505'den daha iyi bence..

• Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    Aynen.9305te bile olsa full array şaşmaz

• Backstreet kullanıcısına yanıt
    Kağıt üzerinde karşılaştırıldığında XG95 daha iyi duruyor. 2020 modellerinde ilginç şeyler var. Sanki özellikler kırpılmış modeller olmuş ancak bazı farklı özellikler de ilave etmişler. Ne yapmaya çalıştıklarını henüz tam anlamış değilim.
  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    Xe9305 tv ye hiçbir sony tv yaklaşamaz o özel

• quote:

Orijinalden alıntı: Özdentv

65 inçi vardı bende kırıldı maalesef.xf9005 aldım ama aynı tadı alamadım.sony bu modele en iyi lcd tv miz ibaresini kullanmış öyle diyosa iyi olabilir 9505
    Cihazın 75 inc'i kesinlikle iyi duruyor. Lakin Fiyat Performans cihazı kesinlik XH90 serisi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

Aynen..Edge led olmasina ragmen zone sayisinin yuksek olmasi, Sdr Ve Hdr parlakliginim Muthis olmasi, ozel bir rbg dizilimi vardi o Tv'nin...

Efsanedir Xe9305...Bizde 65 inc var hala kullaniyoruz Taş gibi...

Ona yakin Tv olarak Xf9005 vardi..Kaldi ki Konstrat olarak suan en iyi Led Tv sony'nin...Simdi Konstrat orani dusse de Hdr-Sdr parlakliklari yuksek olunca Dengeliyorlar Tv'yi...Mesela Xg9505 Hdr ve Sdr Parlakliklari cok iyi..

Xg9505 Xh9505'den daha iyi bence..
    Katılmadığım tek yer XG95'in XH95'den iyi olması. Şahsi fikrim XH95 serisi XG95'den daha iyi. en azından 75" için söyleyebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.