Şimdi Ara

2020 SONY TV (ANA KONU) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.561
Cevap
52
Favori
139.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum merhaba, sinema odasında sıklıkla oyun oynayan biri olarak da şunu ifade edebilirim ki, kesinlikle büyük ekran olması, aldığın hazzı artıran bir unsur. 4k denilen şeyin hakkını vermek için min. 65 inç düşünmelisin.. çevremde bu iş için 55 inç alanların tümü pişman diyebilirim.
  • engin_cakir kullanıcısına yanıt
    film ve tv için daha sonra 65 veya üstü düşünüyordum, 55 ile idare ederim fln dedim ama keşke daha büyük alsadım demek istemem hakketen,tavsiyeniz için teşekkürler. xh lerin çıkış fiyatları netleşince daha kolay karar vereceğiz inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özdentv

Xh9005 te işlemci x1 ultimate yazıyo orda ama doğru mu?4k x1 biliyoruz biz?
    Muhtemelen yanlış yazılmıştır PDF'de

sony.com.tr de x1 işlemci yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Killitbhr

xh90 ı almayı düşünüyorum sadece oyun için ama kararsız kaldığım nokta 55” mi yoksa daha büyük boyutlarmı?

olabildiğince yakın mesafeden oyun oynamayı seviyorum, tvden uzaklaşında odağım kayboluyor, oyun tvsi için en ideal nedir?
    Büyük ekranda online oyun oynuyorsan sakın 65” alma harcanırsın. 55” bile çok büyük o yüzden LG ve Sony 2020 modellerinde oyuncular için 48 ve 49” lik modelleri çıkarttılar. Oyuncu adam büyük ekran tv de oyun oynamaz.

• şu xh9005 serisi adam gibi özellikler ve düzgün bir fiyattan çıksa da artık ne alacağımıza karar versek.
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    onlinedan kastın fps online oyunlardır heralde, eskiden rekabetçi modlarda çok takılırdım refleksler artık eskisi gibi değil xbox ps ne varsa oynuyorum oyun olarak.
    çok sıkıntı değil ama senin dediğin 48” ler oled ki cx tamam da sony nin 48” ten hiç bir detay yok ne olduğu belli değil lg cx gibi oyun özellikleri varsa değerlendirebilirim.
    Oledleride hiç tavsiye etmiyorlar gerçi oyunlarda, statik hudlardan dolayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killitbhr -- 12 Haziran 2020; 0:26:20 >
  • XH9005 / XH9077 / XH9096 / XH9288 / XH9299

bunlar nedir bilen duyan?

• quote:

Orijinalden alıntı: Killitbhr

XH9005 / XH9077 / XH9096 / XH9288 / XH9299

bunlar nedir bilen duyan?
    Hocam.. Bunlar XH90 serisinin modelleri olsa da aralarında ne tür bir fark var kısmını 2 gündür çözemedim. Hepsi sony de.. mesela fiyat bilgisi olmasa da ürün bilgileri açılmış mesela XH9096 var.. Ben oyun oynayacağımdan zaten XH90 serisi alacağım ama aralarındaki fark nedir kısmını bekliyorum bakalım.
  • çerçeve renk farklıklarının yanı sıra 200lü modellerde hoberlör farkı olduğunu tahmin ediyorum, işin ilginci hiçbiyerde yazmıyor hangi kod nedir,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killitbhr -- 12 Haziran 2020; 12:8:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: korcin

Master serisi olarak bu sene de devam edecek olan geçen senenin AG9 modeli ile bu senenin AH8 oledini aynı fiyattan, hatta AH8'i daha pahalıya satmak ilginç bir fiyatlama politikası olur.
    Hayırlısı...
    65A8 bugün stoğa girdi.

Nakit olarak 25.000 TL'den veriyoruz. Muhtemelen 65AG9'un fiyatında bi artış olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: winterice

x900h panel 10 bit mi yoksa 8 bit + frc mi acaba? Rting incelemesi bekliyorum. 65 inç fiyat 15 bin gözüküyor. 12 bin civarına indiğinde alırım. Yeni yıla kadar acelem yok.
    direk 10 bit VA panel

Muhtemelen nakit satış fiyatımız 12-13 bin bandında olur.
  • numberten_ank kullanıcısına yanıt
    75 xh9005 modelin fiyatı hakkında öngörünüz var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: numberten_ank

direk 10 bit VA panel

Muhtemelen nakit satış fiyatımız 12-13 bin bandında olur.

Alıntıları Göster
    selam Hocam Siz Kimsiniz ?

Sony Yetkili Mağazanız varmı ?

Satışları nasıl yapıyorsunuz ?

Bilgilendirirseniz sevinirim.

Saygılar.
  • Arkadaşlar şöyle 10k bandında 65" tv bakıyorum. 55" sony xd8505 var salondan odaya alacağım onu.

ps4 uydu vs için. Güzel bir şey olsun istiyorum, bekleyebilirim acele yok. Sonyden çok memnunum hangi modelleri önerirsiniz ? Bu fiyatlara başka marka tavsiye eder misiniz ? teşekkrüler.
  • XH 9005-9077-9096 gibi modellerin farkları çerçeve ve ayaklarının renkleri. 9096'dan itibaren ayak standı da geniş ve dar olarak 2 farklı şekilde olabiliyor, amerika modellerinde bu özellik yok ve yabancı forumlarda bu konuda Sony'e güzel dileklerini iletiyorlar (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canka1 -- 13 Haziran 2020; 15:31:19 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.